- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #10.161
bende bilmiyommmm kendimizi yer dururruz herhalde yaaa aman bizmi çok evhamlıyız neyiz ya anlamıyorum
bazen bende eşime diyorum keşke yatak odamızda ultrason cihazı olsa sabah uyanır uyanmaz günde bir kere baksak ne yapıyor diye bizim şoşo :))))
hangı hastane nettekı yorumları onemsemek lazm aslında.ama dr onemlı olan memnunsan degışme derım.bende şimdıkı drumdan çok memnunum ılk hamılelıgım duşuk le sonuçlandı ozamn dr dr gezmıştık.
bende söylüyorum eşim dalga geçiyo elden düşme 2 el alalım bitane sonra satarız diyo 3 arkadaş hamileyiz şimdi evlerimiz de yakın parayla onlarınkinede bakacakmış benim koca 9 ayda çıkartımışız parasını çok zekidir de
bende söylüyorum eşim dalga geçiyo elden düşme 2 el alalım bitane sonra satarız diyo 3 arkadaş hamileyiz şimdi evlerimiz de yakın parayla onlarınkinede bakacakmış benim koca 9 ayda çıkartımışız parasını çok zekidir de
gel birlikte dolanalım sersem gibi aynıyız be canım ayyy inşallah bebişde doğunca bu kadar çok uyur olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile
Bu iyiymiş işte kaydirigubbakcemile3 biz de size geliriz.
Daha ucuz bakarsınız herhalde
o zamanı hiç düşünemiyorum zaten canım ya herkes dalga geçer gibi uyu şimdi sen uyu daha sonra çook bu günleri arayacaksın diyorlar zaten günler geçmek bilmiyor nasıl geçicek 6 ayyy düşündükçe aayyyyyyyy fena oluyorum walla
medicana avcılar tatlım ya dr çok iyi allahım ya hiç kötü diyemem onur bey için ama ebeleri filan çok kötüymüş öyle diyolar it gibi davranıyormuş resmen
eskiden annelerimiz ne yapıyorlarmış ya.ultrason falan yokmuş.cinsiyetini kadının şekline göre yorumluyorlarmı.kalp atışınıda steteskopla dinliyorlarmış.teknoloji ilerledikçe evham artıyor sanki.aaa sakin olmalıyız.onlara göre ne kadar şanslıyız.bugün farzedelim ultrason icat edilmemiş.rahat olalım dua edelim bebeklerimize bugün bol bol anlaştık mı?
medıcana bahçelıevlere gttım bı ara gorumcemde orda dogum yaptı ebelerı hemşireler felan çok ılgılıydı.drla konuş yorumları okuyorum tedırgıınım ama sızdende vazgemıyorum de başkAa yerde yaparsın dogumu olmazsa aynı dr gelır baktın için rahat etmıyor.
benımde hastane bulmam lazm drun gttıgı hastaneler sınırlı secmem lazm ıçınden
kızlar bebeğin kalp atışlarını dinlemek için bir cihaz var nette satılıyor biraz araştırdım kullananlar memnun gördünüzmü siz.
hemen doğsun yaaaa geçsin şu ginler annem bana korkarım bebği damacana suyla yıkıycan diyo bende yok artıkkkk diyorum yapmam herhalde o kadar da
Valla ben çok rahatım, hiç öyle evhamlarım yok.
İnşallah burayı okuyup etkilenmem.
İlk muayeneye bile 8. haftada gidebilmiş, öncesinde de hiç kontrol geçirmemiş biri olarak inşallah problem yaşamam.
Doğru düzgün folik asit bile kullanamadım.
Belki bu kadar rahatlık da iyi değil ama en azından kendimi strese sokmuyorum.
özel muayenehaneye mi gidiyosun tatlım
konuşucam bugün gidebilirsem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?