2011 Nisan Anneleri

bende bilmiyommmm kendimizi yer dururruz herhalde yaaa aman bizmi çok evhamlıyız neyiz ya anlamıyorum

düşünmeden duramıyorum bebeğim iyimi sağlıklımı kalbi hala atıyormu hele doktora gitmeden 1 gece önce uykularım kaçıyor herkes böylemi acaba yada rahat olanlar bunu nasıl başarıyor?benim önceden bir düşüğüm var belkide o yüzden rahat olamıyorum.

bazen bende eşime diyorum keşke yatak odamızda ultrason cihazı olsa sabah uyanır uyanmaz günde bir kere baksak ne yapıyor diye bizim şoşo :))))

yaa ben tvde ızlemıştım sankı reklamlarda bı alet vardı karnında gezdırıyordun bebgın kalp atışalrını duyuyordum eşime dıyorum guluyor hatırlayan varmı kızlar

eskiden annelerimiz ne yapıyorlarmış ya.ultrason falan yokmuş.cinsiyetini kadının şekline göre yorumluyorlarmı.kalp atışınıda steteskopla dinliyorlarmış.teknoloji ilerledikçe evham artıyor sanki.aaa sakin olmalıyız.onlara göre ne kadar şanslıyız.bugün farzedelim ultrason icat edilmemiş.rahat olalım dua edelim bebeklerimize bugün bol bol anlaştık mı?

medicana avcılar tatlım ya dr çok iyi allahım ya hiç kötü diyemem onur bey için ama ebeleri filan çok kötüymüş öyle diyolar it gibi davranıyormuş resmen

Bu iyiymiş işte kaydirigubbakcemile3 biz de size geliriz.
Daha ucuz bakarsınız herhalde

gel birlikte dolanalım sersem gibi aynıyız be canım ayyy inşallah bebişde doğunca bu kadar çok uyur olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile

o zamanı hiç düşünemiyorum zaten canım ya herkes dalga geçer gibi uyu şimdi sen uyu daha sonra çook bu günleri arayacaksın diyorlar zaten günler geçmek bilmiyor nasıl geçicek 6 ayyy düşündükçe aayyyyyyyy fena oluyorum walla

kızlar bebeğin kalp atışlarını dinlemek için bir cihaz var nette satılıyor biraz araştırdım kullananlar memnun gördünüzmü siz.

kızlarrrr napcaz böyle 9 ay düşünücezmi aslında doğru biz abartıyoz galiba ama elimizde değillllllllllllllllll

hemen doğsun yaaaa geçsin şu ginler annem bana korkarım bebği damacana suyla yıkıycan diyo bende yok artıkkkk diyorum yapmam herhalde o kadar da

medicana avcılar tatlım ya dr çok iyi allahım ya hiç kötü diyemem onur bey için ama ebeleri filan çok kötüymüş öyle diyolar it gibi davranıyormuş resmen

medıcana bahçelıevlere gttım bı ara gorumcemde orda dogum yaptı ebelerı hemşireler felan çok ılgılıydı.drla konuş yorumları okuyorum tedırgıınım ama sızdende vazgemıyorum de başkAa yerde yaparsın dogumu olmazsa aynı dr gelır baktın için rahat etmıyor.
benımde hastane bulmam lazm drun gttıgı hastaneler sınırlı secmem lazm ıçınden

Valla ben çok rahatım, hiç öyle evhamlarım yok.
İnşallah burayı okuyup etkilenmem.
İlk muayeneye bile 8. haftada gidebilmiş, öncesinde de hiç kontrol geçirmemiş biri olarak inşallah problem yaşamam.
Doğru düzgün folik asit bile kullanamadım.
Belki bu kadar rahatlık da iyi değil ama en azından kendimi strese sokmuyorum.

özel muayenehaneye mi gidiyosun tatlım
konuşucam bugün gidebilirsem

kızlar bebeğin kalp atışlarını dinlemek için bir cihaz var nette satılıyor biraz araştırdım kullananlar memnun gördünüzmü siz.

yoo görmedim ama görmekte istemiyorum ya canım kullanmını falan alimallah bi kere yanlış yapsam kalp atımını alamasam kendimi her dk dr.atarım ben almıyayım şutarafagitti

hemen doğsun yaaaa geçsin şu ginler annem bana korkarım bebği damacana suyla yıkıycan diyo bende yok artıkkkk diyorum yapmam herhalde o kadar da

ay kopardın beni walla süpermişşş bende eski pediatri mübessiliyim acayip evham acayip bilmişlik var üstümde sorma herşey tıkır tıkır planlı şimdiden walla allah yardımcımız olur herhalde

dun dışarı çıktık bı kadınla konuştuk oyle 4 aylık bebgı var dogurana kadar ne çektım dıyor evhamlıymış.sana tavsıyem hurma ye dedı kocakarı lafıdır ama hurma yersen bebegın sakın olur dedı o yemış oylede oldu dedı

hayır sakın etkilenme böyle devam et canım.bende doğru düzgün folik asit almadım.hamileliğim geç gerçekleşti herkes çok pimpirikli olursun dedi olmadım çok şükür ama bir ara bende yanlışlıkla dr.bebişin kalp atışını göremedi ya sanki hep başıma o gelcekmiş gibi kötü oluyrm yoksa hamilelik sürecim iii.hareketlerimi sınırlımıyorum yemek konusunda kendimi hiç kasmıyorum.

özel muayenehaneye mi gidiyosun tatlım
konuşucam bugün gidebilirsem

evt canım ozel muayenehaneye gıdıyorum.son duragım o oldu artık.medıcana ya gttım bende orda duzgun bey var bana sen pkolusun zor hamıle kalırsın dedı psıkolojımı bozdu benım halbukı oyle bışe yokmuş bı kaç dr gttım en sonunda da kaan kocatepeye gttım anca o sakınleştrdı benı sonrada onla devam ettık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…