2011 Nisan Anneleri

Rica ederim canım.
İlerleyen dönemlerde yeriz hep beraber:))

Ben de boyatmak istiyordum ama doktorum izin vermiyor.
Kına yakmamı söyledi.
Doğal olduğu için hiçbir zararı yokmuş.

boyatma sakın boya zararlı.ama kına benım ablamda yakmıştı hamıleyken bı sorun olmadı bebegınde

boyatma sakın boya zararlı.ama kına benım ablamda yakmıştı hamıleyken bı sorun olmadı bebegınde

Yok canım boyatmıyorum zaten.
Şimdilik rotuşlarla idare ediyorum.
Bu rimel gibi boyalar var ya diplerine sürmeden onunla beyazları kapatıyorum.
Bir süre daha idare eder beni.
Sonra da kına yakıcam işte.

ben 4 haftalık hamileymişim bilmiyordum saclarımı boyatmıstım çok şükürde birşey olmadı.....bende saçlarımı kestirmeyi düşünüyordum annemler kızdı hamileyken saç kesilmez die

canım çok üzüldüm...çok geçmiş olsun..Allahım tez zamanda tekrar bir sağlıklı
ve hayırlı bir evlat nasip etsin inş. çok zor bir durum ama kendini yıpratma sakın..

mrb arkadaşlar Allahıma çok şükür 12+3 haftaık hamileyim nisan sonu gözüküyor doğumum.. sizler baya ilerlemişsiniz fırsat buldukça artık burdayım:)))))))))

mrb arkadaşlar Allahıma çok şükür 12+3 haftaık hamileyim nisan sonu gözüküyor doğumum.. sizler baya ilerlemişsiniz fırsat buldukça artık burdayım:)))))))))

Hoşgeldin canım,hayırlı olsun hamileliğin,Allahım sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsina.s.

amin canım inş hepimiz hayırlısıyla bebekerimizi kucaklarımıza alırız senin kaç haftalık canım belli oldumu cinsiyeti

13+1 haftalığız,cinsiyeti belli değil erkek bebeği gibi dedi doktorumuz ama bu zamana kadar kimse oğlun olacak demedi herkes kız annesisin sen diyor.Hayırlısını versin Rabbim kız-erkek cinsiyeti hiç önemli değil.Dün bebeklik fotoğraflarıma baktım kız olsada bayıla bayıla sevicez erkek olsa da

aynı durumdayım canım merak etme tek değilsin, bol bol dua ediyorum ve bol bol dua okuyorum...terapi gibi oluyor inan...

hayırlısı olsun canım kız erkek ne farkeder yeter ki sağlıklı olsunlarda bizede doktor erkeğe benziyor dedi ama hayırlısı bakalım

oof yaa tam 7 sayfa okudum,naaptınız bize böyleekafamçokkarıştı
okumadan da yapamıyorum,herkesten haberim olmalı..
bebekime çok üzüldüm,eminim herkes çok üzüldü,ama
bu gibi durumlarda benzetme yapıp evham yapmayın noolur kızlaar..
sonuçta naparsak yapalım Takdiri İlahi..
oyuzden bu günleri de zehir etmeyin kendinize,moral çok önemli..

cinsiyet öğrenen arkadaşlar olmuş,welcome ve diğer arkadaşlar,
hayırlı olsun oğluşlarınız,Allah sağlıkla tamamına erdirsin inş.

hadi kızlaaar,nerdesiniz yahuu,sizi bekliyoruz
özellikle tatlişoğlum,skorpion ve aşkito için...
prenseslerimizi bekliyoruz bayanssulusmile

merhaba canım

haftasonu ev mesaim başladı. yemek, ortalık toplama, çamaşır, ütü, bir de yazlık kışlık ayırınca hiç dinlenmeye vaktim olmadılmaz:bu arada iş gereği çarşamba sabah istanbula gidiyorum cuma akşam döneceğim bu hafta yoğun geçecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…