- 28 Haziran 2010
- 1.782
- 12
- 118
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #10.241
Didemcim için rahatlamış oldu, maşallah bebişine
sabahtan bu yana bunalım takıldıktan sonra doktora gidip rahatladım 1 haftada 1.5 cm büyümüş maşallah iyi bebişim doktor da rahatlattı saolsun 1 saat konuştu benimle
saol canımmmmmmmmmmm
ama kociş evde hasta yatıyo soğuk almış azcık onla ilgilenip geliyom yemek yedirem ilaç verem
Bammbik nasılsın canım ne zamandır denk gelemedik
slm kızlar nasılsını ne yapıyrsunuz kaynatmışsınız maşallah sonunda netim geldi gelir gelmez çorba yapmaya kyuldum ya deli gibi çorba içiyorum :)
Kocişine geçmiş olsun canım,doktorada gidip gelmen iyi oldu bak kendini iyi hissettin,sen bu durumda böyleyse doğdutan sonra bebişini sevmeye bile kimseye veremezsin heraldekaydirigubbakcemile3saol canımmmmmmmmmmm
ama kociş evde hasta yatıyo soğuk almış azcık onla ilgilenip geliyom yemek yedirem ilaç verem
Canım çorba içmek iyidir bu dönemde çıkabilecek olası kabızlığıda önlemiş olursun,bende sürekli çorba içmek istiyorum ama yanında olan yemeklerede yok diyemiyorumkaydirigubbakcemile3
evet cnm ama ben sırf ekşiyi rahat rahat katayım dye erkek bebeklerde sevyr galiba ekşiyi sen beni görsen nasıl iştahın açılıropuyorumnanaktan
discopur
geçmiş olsun cnm olumunekankayizsmilebebişindene güzel sağlıklıymış gözün aydın
Merhaba arkadaşlar, 1 hafta raborluydum, gösüme yel girmiş, sırtımdan doğru çok ağrıdı.Bıçaklar, hançerler saplandı. Omzuma doğru yakı yapıştırdıkta öyle geçti, ne yatabildim, ne uyuyabildim, çok sıkıntı çektim. Bu arada 2 li sonuçum normal çıltı. Bişey anlamadım ama doktor normal dedi. Ben 3 lü tarama testide yaptıracağım. Doktor randevuyu ta 11 kasıma verdi. En son 7 ekimde girmiştim. Cinsiyetini o zaman öğrenebilirim. sağlığımız, sıhatimiz yerinde olsunda. bebekte iyi olsun yeter.
Bu arada bebikime büyük geçmiş olsun diliyorum, çok üzüldüm.
Kızlar hepiniz nasılsınız. İnsan sağlığını kaybedince değerini anlıyormuş, pek iyiydim, kendi nazarımmı değdi ne, 2 hafta bi kendimi ancak toparladım. Bundan sonra daha iyi olacam inşallah.
Sağol canım, bakalım neyim olacak hani merak etmiyorda değilim. Hayırlısı ile öğrenelim inşallah. Bundan sonra daha çok dikkat edecem, aslında ediyorum ama noluyor birden anlamıyorum.geçmiş olsun cnm bnm dikkat et kendine olumunekankayizsmile gözün aydın testlerinde iii çıkmış cinsiyettede Allah kalbine göre versinopuyorumnanaktan sağlıcakla
Sağlığım bozulunca resmen çalışmaya kurban oldum, allahım bi olaydım güzel güzel işeme gidip geleydim dedim. Bundan sonra bi iş yaptığımda söylenmemeye çalışacağım. Sağlığımız varki yağıyoruz diyeceğim.Selam kızlar bugün nasılsınız? Ben dün baya bir bunalım takıldıktan sonra bugün biraz daha kendime geldim.Sanırım çalışmak yorucu olsa da iyi geliyor.Ne kadar kendimizi az dinlersek o kadar iyi galiba.
Valla bünyeden bünyeye değişiyor canım. benim 13 haftaya kadar bulantım yoktu, sanki son bir haftadır, bulantım başladı, arada bir çıkarıyorum. Kokuları hemen hissediyorum. Hayrola inşallah.kızlar bulantılarınız daha devam ediyor mu? benim ara ara sürüyor 14 hafta oldu ama bitmedi
kız kıyafet bulamassın sonra :)))) ama bebişin yer bitirir annesi küçülür bişey kalmaz :))
Sağol canım, bakalım neyim olacak hani merak etmiyorda değilim. Hayırlısı ile öğrenelim inşallah. Bundan sonra daha çok dikkat edecem, aslında ediyorum ama noluyor birden anlamıyorum.
Sağlığım bozulunca resmen çalışmaya kurban oldum, allahım bi olaydım güzel güzel işeme gidip geleydim dedim. Bundan sonra bi iş yaptığımda söylenmemeye çalışacağım. Sağlığımız varki yağıyoruz diyeceğim.
Valla bünyeden bünyeye değişiyor canım. benim 13 haftaya kadar bulantım yoktu, sanki son bir haftadır, bulantım başladı, arada bir çıkarıyorum. Kokuları hemen hissediyorum. Hayrola inşallah.
Ilk defa kalp atislarini duydum. Cok güzel bir duygu. Ebe iki saat arayip bulamadi ilk basta stres yaptim bende ne oluyor diye.
Bu arada benim doktorun pek bi acelesi vardi bugün. Muayene 10 dk sürmedi bile zannimca.Esim sordu cinsiyet belli mi diye. Ilk basta bu hafta belli olmaz diye kestirip atti. SOnra ne düsündü bilmiyorum Siz ne istiyorsunuz diye sordu. Ben farketmez bizm icin, sadece meraktan dolayi sorduk deyince simdi bakinca kiz gibi gorunuyor ama bir sonraki randevuda kesin soylerim dedi. 15. haftada yapilan tahminler ne kadar tutuyor acaba merak ediyorum.
Skorpion senin randevu aksam mis ama haberdar edersin demi cidden merak ediyorum, öyle 6. hissim pek gelismis degildir ama senin kizin olacakmis gibi geliyor bana.
selam bebeginin iyi olmasina sevindim.aksam doktor dönüsü i$ yerinden yazarim belli olursa.bu aksam 6 da ise basliyorum uzun bir süreden sonra 2,5 aydir raporluydum..pazartesi sendromu basladi(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?