- 28 Haziran 2010
- 1.782
- 12
- 118
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #10.221
hayırlısı olsun canım kız erkek ne farkeder yeter ki sağlıklı olsunlarda bizede doktor erkeğe benziyor dedi ama hayırlısı bakalım
tesekkürler canim.benim kontrolüm bugun aksam 8 de bakalim.ögrenebilecekmiyiz..bugun bir tuhafim hic moralim yok.bebegimi merak ediyorum ve saatler gecmiyo.havada kapali bizim burda icim daraldioof yaa tam 7 sayfa okudum,naaptınız bize böyleekafamçokkarıştı
okumadan da yapamıyorum,herkesten haberim olmalı..
bebekime çok üzüldüm,eminim herkes çok üzüldü,ama
bu gibi durumlarda benzetme yapıp evham yapmayın noolur kızlaar..
sonuçta naparsak yapalım Takdiri İlahi..
oyuzden bu günleri de zehir etmeyin kendinize,moral çok önemli..
cinsiyet öğrenen arkadaşlar olmuş,welcome ve diğer arkadaşlar,
hayırlı olsun oğluşlarınız,Allah sağlıkla tamamına erdirsin inş.
hadi kızlaaar,nerdesiniz yahuu,sizi bekliyoruz
özellikle tatlişoğlum,skorpion ve aşkito için...
prenseslerimizi bekliyoruz bayanssulusmile
merhaba canım
haftasonu ev mesaim başladı. yemek, ortalık toplama, çamaşır, ütü, bir de yazlık kışlık ayırınca hiç dinlenmeye vaktim olmadılmaz:bu arada iş gereği çarşamba sabah istanbula gidiyorum cuma akşam döneceğim bu hafta yoğun geçecek
ben iyiyim tatlım bebişle oturyoruz evimizdekaydirigubbakcemile3bu arada göbiş büyümeye basladı yabilmiyorumkismilebirden büyüyünce tuhaf oldum..foto eklemeye calışırım..yssknk cım sen nasılsın canım
ben iyiyim tatlım bebişle oturyoruz evimizdekaydirigubbakcemile3bu arada göbiş büyümeye basladı yabilmiyorumkismilebirden büyüyünce tuhaf oldum..foto eklemeye calışırım..
kızlar 2 gün girmedim sayfalar almış başını gitmiş.. biraz az konuşun yahu... bu gözlerede yazık okuyacam diye canları çıkıyor :)))
umarım herkesin keyfi yerindedir...
bebikime çok üzüldüm.. yeni okudum.. Allah sabır versin... söz bitiyor bazen.. bulamıyorsun ki yazasın... inşallah tez vakitte Allah bir bebiş nasip eder...
hafta sonu hiç dinlenemedim... çok yoruldum.. mide bulantılarım azaldı.. gripten dolayı oluyor bazen o kadar... akşam olsada eve gidip uyusam diye bekliyorum(((
benim de dışardan belli olmuyor ama göbeğim kaşınıyor ve çıplakken farkı görebşiliyorum. ekle tatlım ya merak ettim bakalım nasıl.
tüstüm oldum daha cok ya bel mel kalmdıkaydirigubbakcemile3bakalım cektim simdi calışym bi eklemeye
aa bu en az konuşulmus hali topiğin tatlımgecmiş olsun grip mi oldun?
evet funmak canım ya.
insan hayattan zevk almazmı ki bebişlerimizi bekliyoruz.sanki hamile olmayı hiç istemiyormuşum gibi haldeyim.surat hep asık,mutsuz,gergin,tedirgin..hayatımın hiçbir döneminde bu halde olduğumu hatırlamıyorum.hep kötü düşünüyorum,hiç güzel hayaller kuaramıyorum.eşim diyor ki psikoloğa gidelim istersen diyor.böyle olunca da çok çabuk alıngan oluyorum.inşallah en kısa zamanda geçer de hamile olduğumun farkına varırım.inanır mısın hamile olduğumu ailem ve birkaç aile dostumuz dışında ,yakın arkadaşlarıma söylemedim.iş yerinde hamilemisin diye sürekli soruyorlar ben de gazım var diyorum.halbuki 2 yıldır bebeğimiz için uğraş veriyoruz,yani kaza bebeği falan değil.
bir de bakıyorum da herkes sürekli uyumaktan bahsediyor,ne güzel,hiç şikayaet etmeyin.bense uyuyamamaktan şikayetçiyim.hele geceleri 1-2 saat uyursam ne ala.hep kafada takıntılar var.durumum zor bir durum galiba.ama ben bütün bunları 2li testin iyi çıkmamasına bağlıyorum.hep ters giden bişeyler olacakmış gibi geliyor.halbuki dr amniosentez yapmamaızı gerektiren bi durum yok şimdilik dedi.18.haftada detaylı ulrasondan sonra gerek olursa yapılır dedi.yani endişerim var heralde bu yüzden bu durumdayım.
pardon ya kafanı sıktım dimi.ama canım çok sıkkın ya.
evt canım ya tam hıssettsek belkı ozamn bu sorun bıraz ortadan kalakacak.dr 3 hafta sonraya verdı kontrolu dıyorum bu arada başka yeremı gtsem.
sanki bugün genel bi neşesizlik var kızlar
sabahtan bu yana bunalım takıldıktan sonra doktora gidip rahatladım 1 haftada 1.5 cm büyümüş maşallah iyi bebişim doktor da rahatlattı saolsun 1 saat konuştu benimle
gözünaydın canım sevindim bebişin iyi olduğuna için rahatlamıştır cinsiyeti hakkında bişey söyledimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?