2011 Nisan Anneleri

tesekkürler canim.benim kontrolüm bugun aksam 8 de bakalim.ögrenebilecekmiyiz..bugun bir tuhafim hic moralim yok.bebegimi merak ediyorum ve saatler gecmiyo.havada kapali bizim burda icim daraldi(

haklısın canım ya calışınca haftasonuda tatil yapamıyor insan..ben evdeim ama eşimle haftasonu birlikte yapıoruz temizliğizemuszemusolsun canım bir istanbul havası alırsınız bebişlekaydirigubbakcemile3

ben iyiyim tatlım bebişle oturyoruz evimizdekaydirigubbakcemile3bu arada göbiş büyümeye basladı yabilmiyorumkismilebirden büyüyünce tuhaf oldum..foto eklemeye calışırım..

benim de dışardan belli olmuyor ama göbeğim kaşınıyor ve çıplakken farkı görebşiliyorum. ekle tatlım ya merak ettim bakalım nasıl.

kızlar 2 gün girmedim sayfalar almış başını gitmiş.. biraz az konuşun yahu... bu gözlerede yazık okuyacam diye canları çıkıyor :)))

umarım herkesin keyfi yerindedir...

bebikime çok üzüldüm.. yeni okudum.. Allah sabır versin... söz bitiyor bazen.. bulamıyorsun ki yazasın... inşallah tez vakitte Allah bir bebiş nasip eder...

hafta sonu hiç dinlenemedim... çok yoruldum.. mide bulantılarım azaldı.. gripten dolayı oluyor bazen o kadar... akşam olsada eve gidip uyusam diye bekliyorum (((

aa bu en az konuşulmus hali topiğin tatlımgecmiş olsun grip mi oldun?

aa bu en az konuşulmus hali topiğin tatlımgecmiş olsun grip mi oldun?

:)))) 30 sayfadan fazla okudum yada okumaya çalıştım :))) itiraf ediyorum arada sayfaları es geçtim bazılarını :)))

15 gündür gripliyim canım... ayazda yatsam öyle hastalanmazdım herhalde :))) biraz biraz iyileştim şimdi..

caım olur mu kafanı şişirdim burda en paylaşamadığımız cevabnı bulmakta zorluk çektiğiiz biligleri paylaşıyoruz bence hiç kafana takm a ben daha 2 li ve 3 lü yaptırmadım direk 4 lü yapılcak ama 4 lünün sonucu kötü bile cıksa allah koruusn bebeğim nerdeyse 5 aylık olucak ben asla olumsuz düşünmüyorum ep pozitif düşünüyorum bence 2 liyi çok düşüe 2 lide hata payı çok oluyormus bebeğine pozitif enerji ver tatlım

sanki bugün genel bi neşesizlik var kızlar

Bugün nedense çok neşeliyim ben,akşam erkenden kalktım,uykuma aldım,öğlende sevdiğim yemek vardı,valla keyfim süper,bebikime üzüldüm sabah biraz,onun haricinde iyiyiz biz bebişimlesositososito

sabahtan bu yana bunalım takıldıktan sonra doktora gidip rahatladım 1 haftada 1.5 cm büyümüş maşallah iyi bebişim doktor da rahatlattı saolsun 1 saat konuştu benimle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…