2011 Nisan Anneleri

merhaba kızlar şimdi doktordan geldim ve hemen bilgisayarın başına oturdum dr ense kalınlığının 2.6 cm dedi ve normal gayet iyi dedi ama sınırın 3 olduğunu duydum sizce nasıl moralim baya bozuk şu anda cinsiyetinide söyledi erkekmiş kafam çok karıştı

hadi gözün aydın cnm... senin ilk bebiş değilmi? bide daha ilk defa duydum dedin kalp atışını.. neden cnm.. gittiğin ugs makinasıyla alakalımı çok geç duymuşsun... RABBİM GÖNLÜNE GÖRE VERSİN İNŞ...

CNM kaçıncı haftada ölçüldü.. onunda etkisi var 11+6 gibi zaman en ideali die söylüyolar ama..seninki büyümüştür cnm..doktorun haftasına göre normal demişse öledir..hiç tedirgin olma cnm... HADİ GÖZÜN AYDIN..

Tesekkür ederim. Gece mi calisiyorsun? Yoksa vardiya usulü mü? Alah kolaylik versin. Hadi bakalim insallah güzel haberlerle gelirsin.

eskiden vardiya calisiyodum.oglum olunca sadece aksama aldim hemde % sinin dü$ürdüm.e$im normal calistigi icin ben mecburen aksamüstü o eve gelince gidiyorum.aksam 6 dan 11 e kadar calisiyorum bende.oglani bakma görevini 5 saatligine ona birakiyorum:))

doktorun normal dediyse normaldir canim.kan alinip ikili teste yollandi mi?? onun sonucunda daha net birseyler belli olur,icini ferah tut.

daha 1 saat falan oldu bebeğim 13 haftalık doktor 2li taramaya gerek yok bebeğin çok sağlıklı dedi ama milletin bebeklerinin ense klınlıklarına bakınca sanki benimkinin fazlaymış gibi geldi

kızlar bebiş hareketi değildir belki ama genelde bağırsak hareketi diyolar... HAYIR O BENİM BEBİŞİM ...hihih... neyse 15 dak hafif solda birisi bastırıyo sanki karnıma :) çok hoşuma gidiyo ama...

daha 1 saat falan oldu bebeğim 13 haftalık doktor 2li taramaya gerek yok bebeğin çok sağlıklı dedi ama milletin bebeklerinin ense klınlıklarına bakınca sanki benimkinin fazlaymış gibi geldi

cnm tamam ozaman 13 haftalık kocaman olmuş miniğin onun etkisi... istersen için rahat etsin.. sor doktoruna oda aynısı söyler... benim doktora sormuştum çünkü o aynı cvp verdi...

Benim doğum 4 mayıs olarak görünüyor ama size takıla takıla nisan annesi olucam sanırım kaydirigubbakcemile3

KIZLAR SİZ KONUŞUNCA BÖYLE ODĞUM TARİHİNDEN..EN SON UGS RESMNİE BAKTIM..27 nisandı benim beklene doğum ...ama 16 nisan diyo altındada...sanırım bu bebişin gelişimiyle alakalı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…