- 4 Ocak 2007
- 1.012
- 66
- 643
- 46
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #10.261
Ilk defa kalp atislarini duydum. Cok güzel bir duygu. Ebe iki saat arayip bulamadi ilk basta stres yaptim bende ne oluyor diye.
Bu arada benim doktorun pek bi acelesi vardi bugün. Muayene 10 dk sürmedi bile zannimca.Esim sordu cinsiyet belli mi diye. Ilk basta bu hafta belli olmaz diye kestirip atti. SOnra ne düsündü bilmiyorum Siz ne istiyorsunuz diye sordu. Ben farketmez bizm icin, sadece meraktan dolayi sorduk deyince simdi bakinca kiz gibi gorunuyor ama bir sonraki randevuda kesin soylerim dedi. 15. haftada yapilan tahminler ne kadar tutuyor acaba merak ediyorum.
Skorpion senin randevu aksam mis ama haberdar edersin demi cidden merak ediyorum, öyle 6. hissim pek gelismis degildir ama senin kizin olacakmis gibi geliyor bana.
merhaba kızlar şimdi doktordan geldim ve hemen bilgisayarın başına oturdum dr ense kalınlığının 2.6 cm dedi ve normal gayet iyi dedi ama sınırın 3 olduğunu duydum sizce nasıl moralim baya bozuk şu anda cinsiyetinide söyledi erkekmiş kafam çok karıştı
Tesekkür ederim. Gece mi calisiyorsun? Yoksa vardiya usulü mü? Alah kolaylik versin. Hadi bakalim insallah güzel haberlerle gelirsin.
merhaba kızlar şimdi doktordan geldim ve hemen bilgisayarın başına oturdum dr ense kalınlığının 2.6 cm dedi ve normal gayet iyi dedi ama sınırın 3 olduğunu duydum sizce nasıl moralim baya bozuk şu anda cinsiyetinide söyledi erkekmiş kafam çok karıştı
CNM kaçıncı haftada ölçüldü.. onunda etkisi var 11+6 gibi zaman en ideali die söylüyolar ama..seninki büyümüştür cnm..doktorun haftasına göre normal demişse öledir..hiç tedirgin olma cnm... HADİ GÖZÜN AYDIN..
daha 1 saat falan oldu bebeğim 13 haftalık doktor 2li taramaya gerek yok bebeğin çok sağlıklı dedi ama milletin bebeklerinin ense klınlıklarına bakınca sanki benimkinin fazlaymış gibi geldi
cnm tamam ozaman 13 haftalık kocaman olmuş miniğin onun etkisi... istersen için rahat etsin.. sor doktoruna oda aynısı söyler... benim doktora sormuştum çünkü o aynı cvp verdi...[/QUO
çok sağol cevap verdiğin için şu anda çok rahatladım doktorumda iyi dedi ama ne bileyim işte acayip pinpirikli bir insanım galıba opuyorumnanaktan
Benim doğum 4 mayıs olarak görünüyor ama size takıla takıla nisan annesi olucam sanırım kaydirigubbakcemile3
genelde bebekler tarihinden erken doguyo canim..bak sen biz bu gidi$le mart annesi olamalimda:)))kaydirigubbakcemile3
Benimki gibi sınırdaysan olabilir tabii
genelde bebekler tarihinden erken doguyo canim..bak sen biz bu gidi$le mart annesi olamalimda:)))kaydirigubbakcemile3
ayyy Balık burcu olmasın ,anası çekiyo bebişi çekmesinkaydirigubbakcemile3
benim oglanda balik burcu,sorma bacim sormaa cok duygusallar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?