2011 Nisan Anneleri

cnm dr normal demiş kafana takma..ayrıca gözün aydın bak ne güzel cinsiyetide öğrenmişsin içini rahat tut..sevgiler..

erkek bebişler beklenen doğum tarihinden 10 gün önce geliyor heralde kızlar erkek anneleri hazırlıklı olsun walla mart annesi olabilirler

canım bayadır yoktun demek hastaymışsın..çok geçmiş olsun..
sen başlarda iyiydin bencede kendine nazar ettin,sonraları hep hasta oldun..
inşallah bundan sonra hasta filan olmazsın,hakkını doldurdun..
çok dikkat etmek lazım tam üşütme zamanları..daha çokmuş bebişi görmeye
ozamana kadar da kocaman olacak inş.cinsiyeti de kesin belli olur zaten..

hadi bakalım inş.tahmini değişmez prenseslerimizde gelecek daha..
15.hafta tahminleri tutar canım çünkü artık iyice belli oluyor..benim de 15+1 deyken
bebek doktor % 100 dedi,hatta gösterdi bile,belki dr.aceleye getimemek için tahmin
gibi söylemiştir..hayırlısı olsun,sağlıkla gelsin inş.

canım kafanı karıştırma,haftasına göre biraz büyük çıkmış olabilir..kan sonuçlarına göre
belli olur hem,ayrıca dr.normal dedikten sonra kendini hiç strese sokma,yazık sana da
bebişe de,gözün aydın oğlun oluyormuş..sağlıkla gelsin inş.

bnmde doğum tarihim değişti kızlar 29 mart dedi en son doktorum
6 nisandan terfi ettm yani:)

aynen öyle bizde git gide öne çıkıyoruz..en son 5 nisandı ama kesin mart sonu diyorum ben tabi yine onun keyfi bilir...vaktinden önce gelmemesi onun yararına çünkü hiçbiryerde
anne karnındaki gibi güvende değil,günde 60-100 gr.alıyorlarmış,dışarda alabilmesi
pek mümkün değil,o yuzden ne kadar çok kalırsa içerde okadar iyi..:CüvCüv:

ewt canm bende bel fıtığı var ama hiç böyle olmazdım. bel fıtığı sol bacağa vurur diyorlar. benim gerçekten çok kötü bu hafta doktora gidince sorcam bakalım dayanamıyorum bide iş var sabahları inan zorla gidiyorum son 1-2 haftadır böyle oldu benim int araştırdım 12 hafta sonunda kasılmalar olurmuş bilmiyorum artık. demek sende de var inş hayırlısıyla atlatrız cnm yaa senin bebiş nasıl cnm int pek girmiyorum cinsiyet bellimi

bayans ve landsarc sağolun kızlar ayrıca tebrikleriniz içinde ayrıca teşekkür ederimopuyorumnanaktan

CNM İYİYM BEN ŞÜKÜR..daha belli değil cnm bekliyoruz :)

kızlar herkese iyi akşamlar..gün içinde yazılanları okumaya çalıştım,herşey normal gibi gözüküyor.işten yeni geldim,acayip acıktım,eşim yemek hazırlıyor.bazen çok sık acıkıyorum bazense tüm gün 1-2 öğünle geçiyor.siz de böylemisiniz.ben yemeğe gidiyorummmmm.

Hayırlı akşamlar herkesea.s.
Amaninnn valla geçmiş okunmakla bitmiyor tam okudum diyorum bu sefer de gözüm ağrıyor haydii mayışıyorum uykum geliyorakannehir

Canım hamile kalmadan önce ben de çok geçiştirirdim ne bulursam onu yerdi ama şimdi biraz biraz dikkat ediyorum kahvaltıya ve öğle yemeğine.Akşam da zaten eşim oluyor evde beraber yiyoruz.Artık bu aylardan sonra daha dikkatli olmalıyız daha besleyici şeyler yemeliyiz.Söylüyorum ama yapıyor musun diye sorsanız ehhh

katılıyorum sana denizcim özellikle balık kızlar ihmal etmeyin kesinlikle yiyin tamda mevsimi süper gidiyor valla.cokacimcoook

Canim benim ilk bebek, bilmem. Doktor hic dinletmedi zaten doktorun odasindada degil hemsire odasinda kücük bir aletle dinlettiler (Sanirim o aleti bazi anneler de satin alip evde kalp atisini kontrol ediyorlarmis) usg den hic duymadim simdiye kadar. Bizim doktor hemen söyle bir gösteriyor ekranda 2 defa print yapiyor. Sonra masasina gecip baska sorunuz var mi diyor sonra zaten bir ay sonra görüsürüz diyor, öyle cok ilgili degil.

Sagol canim Allah seninde gönlüne göre versin, daha fazla sorun olmadan saglikla kucagina al bebegini .

kızlar doktordan geldik çok şükür ikili testimiz güzel çıkmış bebeğimde çok iyiydi yan yatmış keyif yapıyodu içim çok rahatladı çok mutluyum

yaa ben tvde ızlemıştım sankı reklamlarda bı alet vardı karnında gezdırıyordun bebgın kalp atışalrını duyuyordum eşime dıyorum guluyor hatırlayan varmı kızlar
angelsounds canım dediğin aletin adı ve 100 lira civarında bir ücreti var
hurma derken canım? Hani şu ramazanda yediğimizmi yoksa meyva olan yuvarlak turuncu hurmamı acaba????
Canım bende mutsuz hissediyorum kendimi diplerim kapkara altlar sarı Ama yapacak birşey yok herşey bebişler için katlancaz
mrb arkadaşlar Allahıma çok şükür 12+3 haftaık hamileyim nisan sonu gözüküyor doğumum.. sizler baya ilerlemişsiniz fırsat buldukça artık burdayım:)))))))))
Hoşgeldin canım allah tamamına erdirsin sağlıkla inşallah...
Canım hiç takma kafana doktor hassas ölçüm yapmamışta olabilir yada senin oğlanın ensesi kalın cebi dolu olacak demektir kaydirigubbakcemile3

Ay kızlar bende bugün anneme sinir oldum.Haftasonu kontrolde 1,5 kilo almışsın dedi doktor.Annem bugün aramış ne dese beğenirsiniz : Sen çok kilo alıyorsun 1 ayda 1,5 kilo ne demek!!!! kapat anne telefonu moral bozmaya mı aradın dedim !!! Açıklama yoluna bile gitmedim:doktora gittiğimde toktum aşırı ve kabızlık var 1 haftadır sıkıntıdayım diye. Gerçi kayınvalidem bizde onun bol yağlı yemeklerinin katkısı fazla kilo almamda ve wc problemlerimin artmasında ama bakalım bayrama kadar bende nasıl çözcez sorunu. Ve doktor kabızlık için bir ilaç verdi 3 gündür alıyorum ama faydası yok onunda !!!

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…