- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #10.281
merhaba kızlar şimdi doktordan geldim ve hemen bilgisayarın başına oturdum dr ense kalınlığının 2.6 cm dedi ve normal gayet iyi dedi ama sınırın 3 olduğunu duydum sizce nasıl moralim baya bozuk şu anda cinsiyetinide söyledi erkekmiş kafam çok karıştı
Merhaba arkadaşlar, 1 hafta raborluydum, gösüme yel girmiş, sırtımdan doğru çok ağrıdı.Bıçaklar, hançerler saplandı. Omzuma doğru yakı yapıştırdıkta öyle geçti, ne yatabildim, ne uyuyabildim, çok sıkıntı çektim. Bu arada 2 li sonuçum normal çıltı. Bişey anlamadım ama doktor normal dedi. Ben 3 lü tarama testide yaptıracağım. Doktor randevuyu ta 11 kasıma verdi. En son 7 ekimde girmiştim. Cinsiyetini o zaman öğrenebilirim. sağlığımız, sıhatimiz yerinde olsunda. bebekte iyi olsun yeter.
Bu arada bebikime büyük geçmiş olsun diliyorum, çok üzüldüm.
Kızlar hepiniz nasılsınız. İnsan sağlığını kaybedince değerini anlıyormuş, pek iyiydim, kendi nazarımmı değdi ne, 2 hafta bi kendimi ancak toparladım. Bundan sonra daha iyi olacam inşallah.
Ilk defa kalp atislarini duydum. Cok güzel bir duygu. Ebe iki saat arayip bulamadi ilk basta stres yaptim bende ne oluyor diye.
Bu arada benim doktorun pek bi acelesi vardi bugün. Muayene 10 dk sürmedi bile zannimca.Esim sordu cinsiyet belli mi diye. Ilk basta bu hafta belli olmaz diye kestirip atti. SOnra ne düsündü bilmiyorum Siz ne istiyorsunuz diye sordu. Ben farketmez bizm icin, sadece meraktan dolayi sorduk deyince simdi bakinca kiz gibi gorunuyor ama bir sonraki randevuda kesin soylerim dedi. 15. haftada yapilan tahminler ne kadar tutuyor acaba merak ediyorum.
Skorpion senin randevu aksam mis ama haberdar edersin demi cidden merak ediyorum, öyle 6. hissim pek gelismis degildir ama senin kizin olacakmis gibi geliyor bana.
merhaba kızlar şimdi doktordan geldim ve hemen bilgisayarın başına oturdum dr ense kalınlığının 2.6 cm dedi ve normal gayet iyi dedi ama sınırın 3 olduğunu duydum sizce nasıl moralim baya bozuk şu anda cinsiyetinide söyledi erkekmiş kafam çok karıştı
bnmde doğum tarihim değişti kızlar 29 mart dedi en son doktorum
6 nisandan terfi ettm yani:)
cnm benim..çok sevindim senin adına..maşalllah...benim bu dönemler regli dönemi..hep bu zamanlarda oluyodu sağ yada sol bacağım kasılıyo...yürüyemiyorum hatta bakalım nezaman olcak yine... ama senin bel fıtığınmı vardı cnm? bi sor doktora... siz benim gibi yatmıyosunuz bide hep aktifsiniz.. zor olur sizin için...
ewt canm bende bel fıtığı var ama hiç böyle olmazdım. bel fıtığı sol bacağa vurur diyorlar. benim gerçekten çok kötü bu hafta doktora gidince sorcam bakalım dayanamıyorum bide iş var sabahları inan zorla gidiyorumson 1-2 haftadır böyle oldu benim int araştırdım 12 hafta sonunda kasılmalar olurmuş bilmiyorum artık. demek sende de var inş hayırlısıyla atlatrız cnm yaa senin bebiş nasıl cnm int pek girmiyorum cinsiyet bellimi
kızlar herkese iyi akşamlar..gün içinde yazılanları okumaya çalıştım,herşey normal gibi gözüküyor.işten yeni geldim,acayip acıktım,eşim yemek hazırlıyor.bazen çok sık acıkıyorum bazense tüm gün 1-2 öğünle geçiyor.siz de böylemisiniz.ben yemeğe gidiyorummmmm.
hadi gözün aydın cnm... senin ilk bebiş değilmi? bide daha ilk defa duydum dedin kalp atışını.. neden cnm.. gittiğin ugs makinasıyla alakalımı çok geç duymuşsun... RABBİM GÖNLÜNE GÖRE VERSİN İNŞ...
angelsounds canım dediğin aletin adı ve 100 lira civarında bir ücreti varyaa ben tvde ızlemıştım sankı reklamlarda bı alet vardı karnında gezdırıyordun bebgın kalp atışalrını duyuyordum eşime dıyorum guluyor hatırlayan varmı kızlar
hurma derken canım? Hani şu ramazanda yediğimizmi yoksa meyva olan yuvarlak turuncu hurmamı acaba????dun dışarı çıktık bı kadınla konuştuk oyle 4 aylık bebgı var dogurana kadar ne çektım dıyor evhamlıymış.sana tavsıyem hurma ye dedı kocakarı lafıdır ama hurma yersen bebegın sakın olur dedı o yemış oylede oldu dedı
Canım bende mutsuz hissediyorum kendimi diplerim kapkara altlar sarıben saçları boyatmayı düşünüyordum ama doktor sitesinde bu yazıyı okuyunca kararsız kaldım siz boyattınızmı
Günümüzde kullanılan saç boyalarının gebelikte fetüs üzerine zararlı etkilerinin olduğunu gösteren kesin kanıtlar yoktur. Buna rağmen sigara , zirai ilaçlar, virusler, radyasyon, saç boyaları gibi birçok etkenin lösemi insidansını arttırdığı bilimsel çalışmalarla kanıtlanmıştır. Bazı saç boyalarında bulunan kanserojen maddeler saç köklerinden kemik iliğine ulaşarak burada DNA yapısını bozarak kansere neden olabiliyor. Çok sık saç boyatan kadınlarda yumurtalık kanseri, lenfoma, mesane kanseri gibi hastalıklara yakalanma riski de artıyor. Klasikleşmiş bir bilgi olmasına rağmen bu konulada yapılan çalışmalarda gebelikte veya gebe kalmadan önceki ayda herhangi bir saç boyasının sık sık kullanılması bebekte neuroblastoma denilen tümörün riskini arttırabileceği gösterilmiştir. Geçici saç boyaları, kalıcı olan boyalardan daha risklidir. Bu konuda kesin sonuca varabilmek için saç boyalarının etkisini ortaya koyabilecek daha birçok çalışmalar yapılmasına ihtiyaç vardır(1). Başka bir çalışmada anneler saç boyası gibi güzellik ürünleri kullandıklarında çocukluk çağı beyin tümörü riskinde çok küçük bir artış tespit edilmiştir(2).
Bu çalışmaların ışığı altında kadınların en hassas dönemleri olan gebelik süresince mümkünse saçlarını boyatmamalarını tavsiye ediyoruz.
Kaynaklar:
McCall EE, olshan AF, Daniels JL. Maternal hairdye use and risk of neuroblastoma in offspring. Cancer Causes Control. 2005 Aug (6/6):743-8.
Hoşgeldin canım allah tamamına erdirsin sağlıkla inşallah...mrb arkadaşlar Allahıma çok şükür 12+3 haftaık hamileyim nisan sonu gözüküyor doğumum.. sizler baya ilerlemişsiniz fırsat buldukça artık burdayım:)))))))))
Canım hiç takma kafana doktor hassas ölçüm yapmamışta olabilir yada senin oğlanın ensesi kalın cebi dolu olacak demektir kaydirigubbakcemile3merhaba kızlar şimdi doktordan geldim ve hemen bilgisayarın başına oturdum dr ense kalınlığının 2.6 cm dedi ve normal gayet iyi dedi ama sınırın 3 olduğunu duydum sizce nasıl moralim baya bozuk şu anda cinsiyetinide söyledi erkekmiş kafam çok karıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?