- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #10.301
Papatyam iyiyim çok şükür cuma günü ikili testimi yaptırdım ense kalınlığı 1.3 çıktı
bu cuma da kan sonucunu alıcam inşallah oda iyidir :Saruboceq:
Sen ne yaptın olumunekankayizsmile cinsiyeti öğrenebildin mi?
angelsounds canım dediğin aletin adı ve 100 lira civarında bir ücreti var
hurma derken canım? Hani şu ramazanda yediğimizmi yoksa meyva olan yuvarlak turuncu hurmamı acaba????
Canım bende mutsuz hissediyorum kendimi diplerim kapkara altlar sarıAma yapacak birşey yok herşey bebişler için katlancaz
Hoşgeldin canım allah tamamına erdirsin sağlıkla inşallah...
Canım hiç takma kafana doktor hassas ölçüm yapmamışta olabilir yada senin oğlanın ensesi kalın cebi dolu olacak demektir kaydirigubbakcemile3
aman cnm 1 ayda 1.5 kilo normal bnce.
hem fazla olsa bile ne olucakki,bebişler iyi olsun yeterki.
Canım hamile kalmadan önce ben de çok geçiştirirdim ne bulursam onu yerdi ama şimdi biraz biraz dikkat ediyorum kahvaltıya ve öğle yemeğine.Akşam da zaten eşim oluyor evde beraber yiyoruz.Artık bu aylardan sonra daha dikkatli olmalıyız daha besleyici şeyler yemeliyiz.Söylüyorum ama yapıyor musun diye sorsanız ehhh
kızlar doktordan geldik çok şükür ikili testimiz güzel çıkmış bebeğimde çok iyiydi yan yatmış keyif yapıyodu içim çok rahatladı çok mutluyum
erkek bebişler beklenen doğum tarihinden 10 gün önce geliyor heralde kızlar erkek anneleri hazırlıklı olsun walla mart annesi olabilirler
aman cnm 1 ayda 1.5 kilo normal bnce.
hem fazla olsa bile ne olucakki,bebişler iyi olsun yeterki.
dreamer ben 2,5 kilo aldim bir ayda, oda abarti yedigimden degil, bendede sendeki sorun var, Bugun doktor bana birsey demediyse sana kimse birsey diyemez, 1.5 kilo alti üstü. Asil önemli olan senin kendini nasil hissettigin.. Kim ne derse desin moralini bozma sen
al benden de o kadar yani,hem o belli olmuyorki daha çok yeni dengeye oturuyor gittikçe kasmaya gerek yok..annende alemmiş yani sanki böyle 10kg almışsın gibi,hem anneler kaynananlar ne karışır böyle işlere bilmem..valla olumsuz kmse bişey söylemesin kardeşim zaten bu hormonlar insanı tuhaf depresif alıngan bi şeye dönüştürüyor :bbo:
Canım ben bu aya kadar hiç kilo almamıştım ama artık ağır ağır başlıyoruz almaya anlaşılan.Allahım sağlıkla tamamlamayı nasip etsin hamileliklerimizi:Saruboceq:
Ay kızlar bende bugün anneme sinir oldum.Haftasonu kontrolde 1,5 kilo almışsın dedi doktor.Annem bugün aramış ne dese beğenirsiniz : Sen çok kilo alıyorsun 1 ayda 1,5 kilo ne demek!!!! kapat anne telefonu moral bozmaya mı aradın dedim !!! Açıklama yoluna bile gitmedim:doktora gittiğimde toktum aşırı ve kabızlık var 1 haftadır sıkıntıdayım diye. Gerçi kayınvalidem bizde onun bol yağlı yemeklerinin katkısı fazla kilo almamda ve wc problemlerimin artmasında ama bakalım bayrama kadar bende nasıl çözcez sorunu. Ve doktor kabızlık için bir ilaç verdi 3 gündür alıyorum ama faydası yok onunda !!!
ayyy canım benimmm güldüm valla...annende ne kadar pimpirikli :))ama 1.5 kg çok değil hamilelği boyunca 20 -25 kg alanlar var önemli olan sağlıklı olman ve kendini iyi hissetmen doktorda sorun yok dediyse sen boşver benim annemde seninkinden farklı değil bana işte: çok tatlı yeme kola içme(eşim çok içtiği için bende onun yanında çok içmiyim diye.)oğlanı kucakma vs.. bir sürü şey söyler uzakta olduğum için telefonda aklına gelenleri söylüyor:))bende tamam anne deyip geçiyorum sende boşver tamam de geç onlar çok pimpirikli oluyorlar bizleri hala küçük çocuklar gibi görüyorlar gözlerinde büyümüyoruz..
sende takma canım sakin oll...sen strese girersen küçük erkekimizde üzülür annesiii:))
bende iyiyim canım ense kalınlığı biraz canımızı sıkmıştı doktor 3 mm ölçtü başka 2 doktora daha gittim 1.8 mm çıktı bugünde sonuçlarımızı aldık çok şükür güzel çıkmış cinsiyetini geçen gittiğimde kıza benziyor demişti bugün gene kız dedi ama kesin konuşmadı sen öğrenebildinmi peki?
Sorma hemde ne depresif!!! Haftasonu oğluşumu gördüm usg de de biraz rahatladım 2 gündür keyfim yerinde ama moralimi bozacak herşeye ve herkese kapattım kapılarımı yoksa başka türlü geçmeyecek bu süreç:dilcikar:
kızlar ben annemi özledim...yine kayınvalidemdeyim ya allah razı olsun yapmadığı şey yok ama biz antepliyiz onlar rizeli ilk defa bu konuda sorun çıktı..acı tuzlu ekşi istiyorum onlarda ne ara... biraz zaman geçsin gidicem ya anneme olmuyo böyle... burda sıtandart yemekler çıkıyo çünkü aile takmış onlara başka bişey yemiyo.. bilmiyorum ya.. burda mutsuzum bide çok titiz hep temizlikte odama misafir gibi uğruyo.. annemle kankiyiz muhappet sarıyo öyle işte..
Sonuçlarının iyi çıkmasına çok sevindim canım olumunekankayizsmile
ben cinsiyet konusunda tahmin bile alamadım :1ninca: ama cuma gittiğimde ısrarcı olucam :CüvCüv:
vereliniortak bende kimseyi takmıyorum şimdiden kilo aldınmı diyenleri duymazdan geliyorum
aldım nolucak :dilcikar:
Rizeliler yeni tatlara açıktır aklinialirimsmile
sen kendini iyi hissettiğin bi ara mutfağa gir güzel yemeklerinden yap tadına baksınlar sonrasını kendileri yaparlar artık kaydirigubbakcemile
arkada$lar bu geceki kontrolüme gittim.bebei$im büyümü$,gayet iyi dedi doktor.hareketliydi ama öyle cok a$iri degil,zaten öyle bir pozisyondaydi ki bacaklarinin üstüne oturmu$,sirtinida bize dönmü$tü:))ve cinsiyetini ögrenemedik basimin bu aralar sIk agridigini söyledim,kan aldi demir eksikligine bakicak sanirim persembe direkt serumla kana demir takviyesi yapacaklar..onun haricinde hersey yolundaydi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?