- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #10.321
günaydın güzel anne adayları, nasılsınız? ben dün öğleden beri baş ağrısı çektim ancak bu sabah geçmişti , hiç böyle başım ağrımamıştı inanın...
geçmiş olsun canım pazar günü bende yaşadım aynısını iki gün falan sürdü ne ağrı anlatamam
birşeyi farkettim ama kokular ve gürültü başlamasını tetikliyor....
daha dikkatli olmaya çalışıyorum bu konuda
ılık bir duş iyi geliyor....
Günaydın kızlarrrrrrrrrrr
Gününüz güzel,miğde bulantısız,sıkıntısız,baş ağrısız,neşeli geçsin,bebişlerimiz içimizde bol bol oynasın dönsün eğlensin
günaydın güzellikler nasılsınız bakalım ben gene işteyım ve karnım acıktı calısarak hamıle olmak ne kadar zormus ya ne bırsey yıyebılıyoruz nede elımızı ayagımızı uzatıp oturabılıyoruz.:teytey:
günaydın güzellikler nasılsınız bakalım ben gene işteyım ve karnım acıktı calısarak hamıle olmak ne kadar zormus ya ne bırsey yıyebılıyoruz nede elımızı ayagımızı uzatıp oturabılıyoruz.:teytey:
ahh canım bende seni merak ediyordum bi ileri hafatada olupta hala öğrenemeyen biz varız yaaaaarkada$lar bu geceki kontrolüme gittim.bebei$im büyümü$,gayet iyi dedi doktor.hareketliydi ama öyle cok a$iri degil,zaten öyle bir pozisyondaydi ki bacaklarinin üstüne oturmu$,sirtinida bize dönmü$tü:))ve cinsiyetini ögrenemedik basimin bu aralar sIk agridigini söyledim,kan aldi demir eksikligine bakicak sanirim persembe direkt serumla kana demir takviyesi yapacaklar..onun haricinde hersey yolundaydi..
skorpioncum senin kontrolün geldi aklima. ona girip bakayim dedimm.. kii son mesaj buymus :))
bak zilliye göstermedi demek.. ee kiz dedigin nazli olur accik demi
persembe birdaha ultrason iste.. :) yapmazlarsada bi bahene bul.. kötü bir rüya gördüm icim rahatlasin de hahah
tatlişoğlum listede ben yokum beni de ekler misin
33. sıradasın görmedinmi?
tekrar bakayım en altta aradım sonuncu kişiyim diye
tatliş oğlum merhaba .listeye benide eklermisin.sat 12 temmuz beklenen doğum tarihi 19 nisan cinsiyet belli değil henüz özelden mesaj atamıyorum.Gönderdiğim mesaj sayısı yetersiz:)
günaydın arkadaşlargünaydın hanımlar nasılsınız?
bebişler ve sizler iyisinizdir umarım,
Bebikim'in haberine çok üzüldüm, Rabbim tez zamanda tekrar bir bebek nasip etsin inşallah.
Bense tedirginliklerden kurtaramıyorum kendimi, hep bi endişe hali. Giderek azalan belirtiler de bu halimi körüklüyor. bi türlü rahat olamıyorum halbuki herşey olacağına varır. Hayırlısıyla geçse bu süreçler de onları içimizde hissetmeye başlasak..
Dün gece de uyuyamadım şimdi bi de onun yorgunluğunu hissediyorum. bende haller böyle işte...
Sizler iyisinizdir umarım.
canım bayadır yoktun demek hastaymışsın..çok geçmiş olsun..
sen başlarda iyiydin bencede kendine nazar ettin,sonraları hep hasta oldun..
inşallah bundan sonra hasta filan olmazsın,hakkını doldurdun..
çok dikkat etmek lazım tam üşütme zamanları..daha çokmuş bebişi görmeye
ozamana kadar da kocaman olacak inş.cinsiyeti de kesin belli olur zaten..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?