2011 Nisan Anneleri

günaydın güzel anne adayları, nasılsınız? ben dün öğleden beri baş ağrısı çektim ancak bu sabah geçmişti , hiç böyle başım ağrımamıştı inanın...

günaydın güzel anne adayları, nasılsınız? ben dün öğleden beri baş ağrısı çektim ancak bu sabah geçmişti , hiç böyle başım ağrımamıştı inanın...

geçmiş olsun canım pazar günü bende yaşadım aynısını iki gün falan sürdü ne ağrı anlatamam
birşeyi farkettim ama kokular ve gürültü başlamasını tetikliyor....
daha dikkatli olmaya çalışıyorum bu konuda
ılık bir duş iyi geliyor....

sağol canım benim..inan hep yattım akşam karanlık odada sadece yemek için uyandırdı eşim sağolsun...bu haftalarad olması normalmiş ama...

Günaydın kızlarrrrrrrrrrr
Gününüz güzel,miğde bulantısız,sıkıntısız,baş ağrısız,neşeli geçsin,bebişlerimiz içimizde bol bol oynasın dönsün eğlensin

günaydın güzellikler nasılsınız bakalım ben gene işteyım ve karnım acıktı calısarak hamıle olmak ne kadar zormus ya ne bırsey yıyebılıyoruz nede elımızı ayagımızı uzatıp oturabılıyoruz.:teytey:

Son düzenleme:

evet şekerim gerçekten de zor hele tatlı uykular kafamı masaya koymak bile harika geliyor :)

ben çalışırken miğden bulanmasın,acımasın ekşimesin diye sürekli atıştırıyorum.Davul gibi olucam ne olacak halim bilmiyorum.Evde olsam sporumu yapardım,güzel güzel keyif yapardım heralde.Evde olanlar keyifle uzatın ayaklarınızı,açın tvleri,bu saatte diziler vardır oturun seyredin güzel bir kahvaltı eşliğinde

ahh canım bende seni merak ediyordum bi ileri hafatada olupta hala öğrenemeyen biz varız yaaaa(hayırlısı olsun bakalım geç olsunda inş güç olmasın aşkitonun dediğigibi gittiğinde bir daha ultrason şansını dene:)):kedi:

canım senden ne haber fazla uğramıyon topiğimize nerelerdesin senin kontrolün ne zaman baklım bizim ikinciler biraz nazlı gibi:))opuyorumnanaktan

tatliş oğlum merhaba .listeye benide eklermisin.sat 12 temmuz beklenen doğum tarihi 19 nisan cinsiyet belli değil henüz özelden mesaj atamıyorum.Gönderdiğim mesaj sayısı yetersiz:)

günaydın hanımlar nasılsınız?
bebişler ve sizler iyisinizdir umarım,
Bebikim'in haberine çok üzüldüm, Rabbim tez zamanda tekrar bir bebek nasip etsin inşallah.
Bense tedirginliklerden kurtaramıyorum kendimi, hep bi endişe hali. Giderek azalan belirtiler de bu halimi körüklüyor. bi türlü rahat olamıyorum halbuki herşey olacağına varır. Hayırlısıyla geçse bu süreçler de onları içimizde hissetmeye başlasak..
Dün gece de uyuyamadım şimdi bi de onun yorgunluğunu hissediyorum. bende haller böyle işte...
Sizler iyisinizdir umarım.

günaydın arkadaşlar

hanzadem aynı korkular bende de var ama şöyle düşünüyorum bizim elimizde olan bişey diil rabbim korusun onları o nasip eder bize inş ben 15+4 günlüğüm çok şükür bende daha cinsiyeti öğrenemedim tahmin bile alamadım olsun sağlıklı olsunlarda hiççç önemli diil

Teşekkür ederim canım, başlarda iyiydim ya, nazar ettim. Cinsiyetler belli olmuş, oğluşun mu olacak. Hayırlı olsun canım, biz artık 11 kasımı bekliyeceğiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…