- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #10.341
günaydın arkadaşlar
hanzadem aynı korkular bende de var ama şöyle düşünüyorum bizim elimizde olan bişey diil rabbim korusun onları o nasip eder bize inş ben 15+4 günlüğüm çok şükür bende daha cinsiyeti öğrenemedim tahmin bile alamadım olsun sağlıklı olsunlarda hiççç önemli diil
Günaydın kızlar liste nerede göremedim benide ekleyin :)
herkese günaydın. kızlar vitamin olarak megadyn kullanan var mı?
Günaydın kızlar liste nerede göremedim benide ekleyin :)
Kızlar su içemiyorum,miğdem bulanıyorrrr var mı pratik çözümü olan?
Günaydın zeynepçim opuyorumnanaktan bende megadyn kullanıyorum hayırdır bi probleminmi olduolumunekankayizsmile
ben kullanıyorum canım.balık tükettemiyorsan almanın faydası var.omega 3 tableti bu hap zaten
mrb kızlar bugun tartıya çıktım moralım sıfır oldu hıç kılo alamışım hamıleyken 2 kılo verdım yıne sadece o ıkı kıloyu almıştım gecen haftalar şimdı tık yok aynı.drumu aradım sorun yok dedı bundan sonra alcan dedı ıster ıstemez korkma dedı bebk sağlıklı.ya ben çok takıntılıyım napcam ben yaaamafoldumben
mrb kızlar bugun tartıya çıktım moralım sıfır oldu hıç kılo alamışım hamıleyken 2 kılo verdım yıne sadece o ıkı kıloyu almıştım gecen haftalar şimdı tık yok aynı.drumu aradım sorun yok dedı bundan sonra alcan dedı ıster ıstemez korkma dedı bebk sağlıklı.ya ben çok takıntılıyım napcam ben yaaamafoldumben
yok olmadı da bana önce sigorta karşılamıyor demişti eczane sonra karşıladığını öğrendim sağlık ocağına gittim yazdırayım diye bu arada da gebelik kaydımı yaptırdım. ordan bi kutu megadyn verdi bu niye ddedim bundan sonra her ay biz vercez dedi haberi olmayanlar varsa boşuna para ile almasınlar sağlık ocakları ücretsiz veriyo onu haber veriyim dedim.
aaaaaaaa ben bilmiyordum canım.ben parayla aldım.bundan sonrası için bilmem iyi oldu.teşekkürler canım
ben kullanıyorum canım.balık tükettemiyorsan almanın faydası var.omega 3 tableti bu hap zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?