2011 Nisan Anneleri

Amin inşallah. Rabbim sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin, herşey O'nun kudreti dahilindedir.

herkese günaydın. kızlar vitamin olarak megadyn kullanan var mı?

Günaydın zeynepçim opuyorumnanaktan bende megadyn kullanıyorum hayırdır bi probleminmi olduolumunekankayizsmile

Günaydın kızlar liste nerede göremedim benide ekleyin :)

Günaydın mineöğretmen opuyorumnanaktan listemiz ilk sayfada bilgilerini tatlişoğluma özel mesaj atarsan senide ekler olumunekankayizsmile

mrb kızlar bugun tartıya çıktım moralım sıfır oldu hıç kılo alamışım hamıleyken 2 kılo verdım yıne sadece o ıkı kıloyu almıştım gecen haftalar şimdı tık yok aynı.drumu aradım sorun yok dedı bundan sonra alcan dedı ıster ıstemez korkma dedı bebk sağlıklı.ya ben çok takıntılıyım napcam ben yaaamafoldumben

Günaydın zeynepçim opuyorumnanaktan bende megadyn kullanıyorum hayırdır bi probleminmi olduolumunekankayizsmile

ben kullanıyorum canım.balık tükettemiyorsan almanın faydası var.omega 3 tableti bu hap zaten

yok olmadı da bana önce sigorta karşılamıyor demişti eczane sonra karşıladığını öğrendim sağlık ocağına gittim yazdırayım diye bu arada da gebelik kaydımı yaptırdım. ordan bi kutu megadyn verdi bu niye ddedim bundan sonra her ay biz vercez dedi haberi olmayanlar varsa boşuna para ile almasınlar sağlık ocakları ücretsiz veriyo onu haber veriyim dedim.

canım hiçç merak etme bende 1 kilo vermiştim ilk haftalarda. Onu bile alamadım daha. Benim doktorum da normal olduğunu, daha doğrusu olabileceğini söyledi. Zaten alacaksın dedi. Boşver tatlım ben de çok kafama takıyordum artık hiç takmıyorum. Bünye meselesi demekki:teselli:

Kisiden kisiye degisiyor kilo durumlari. Eger bebek saglikli diyorsa stres yapmamaya calis bence. Sen stres yapinca bebe de huzursuz olur.

aaaaaaaa ben bilmiyordum canım.ben parayla aldım.bundan sonrası için bilmem iyi oldu.teşekkürler canım

bizlerin kilo alması çok önemli değil canım önemli olan beslenmene dikkat etmen ve bebişine yararlı besinler tüketmen, bende 1- 1,5 kilo aldım ama takmıyorum önemli olan bebeğimin büyümesi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…