- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #15.741
kızlar ben bu arada banyo yapayım nasıl yapacaksam sabun kokularından öğüre öğüre yaparım artık bebe sabunu aldım ondan bile midem bulanıyor
herkese iyi günler görüşürüz :)))
cok ho$ ve $ik iyi günlerde kullanin canim
ALS17, erenhava, gulenhepgul, guleysa, gulru37, hnk, jbase, karamel86, life_city+, mesa+, tiancu, zynp06
tekrar selma olsun anneler...
neyse arkadaşlar ben yatayım biraz.
görürşüz daha snra girerim
güzel haberlerle dön canımsohbetınıze doyum olmuyor kızlar ben çkıyorum 15:30 da kontrolumuz var heycan bastı benı hazırlanım.
hadi güle güle bende çıkayım evdeyim iş yapayım bari birazneyse arkadaşlar ben yatayım biraz.
görürşüz daha snra girerim
kızlarr merhaba nasılsınız ayy sonunda bebek odası için kararımı verdim takımı da buldum gerçi eşim bekleyelim almak için diyor ama begendik ya oda yeter.. üstelik fiyatıda hiç fena gelmedi wallahi çok mutlu oldum:))
bende burdayim dünü$ ama gizli moddayim:)) hayalet:82:
hımm çok klasik görünüyor.
ben biraz daha bebeksi bişiler düşünüyorum.
bakalm inş. kafama göre bulurum
bnm salonum bembeyaz, yatak odam beyaz çocuk odamda böle beyaz olursa artık bembeyaz olucak evim:)
hnk cnm çok beğendim odanı... sade ve şık.. fiyatta iyi bence..
selam dünü$:))doktorum 20.haftada kesin % 100 kizdesin ben o prensese neler alicam.henüz firtina öncesi sesizligi ya$iyorum
ay cnm ne güzel çok özeniyorum ya...ben bunları yaşayamıyorum hoş istesem dünyayı ters düz ederim çocuğumun bezine kadar alırımda işte bende bekliyorum işte... dün eşim kayınvalideme dedi ne aldın torununa .. oda dedi daha erken doğsunda bakarız vs...ya cnm ben bişey istemiyorum inan tok gözlüyüm..evimde fazla eşyaya dağınıkla gelemzken bebişime kullanmıcak ve fazla bişey istemiyorum...ama benim kızdığım şey şu...RABBİM NASİP EDERSE DOĞUCAK DÜŞÜNCEMİZ POZİTİF OLSUN.. ÇÜNKÜ ÖYLE OLUNCA ENERJİM YÜKSEK OLUYO VE POZİFTİF OLUYORUM ETRAFIMDAKİLERİ MUTLU EDİYORUM AKSİ OLUNCA BENDEN HAYIR YOK... BEN BUNA KIZIYORUM CNM... PÖFF... İLK TORUN BİDE GEÇTİM HERŞEYDEN... NEYSE AZ DAHA BEKLİM Bİ 6 AYLIK OLSUN BAKALIM..GÖZLEMLİCEM..
aman canim kayinvalideleri kafaya takmaya degmezbenimkide ilk torundu egede öyle agim $ahim birsey almadi.sadece egenin odasini o aldi.kiyafet hic bir sey almadi.hos almasin zaten ben kendi zevkime göre almayi daha cok seviyorum.öyle herseyi begenmiyorum alsada hosuma gitmezse giydirmem en iyisimi almasin:92:
ama eşim çok meraklı ve istekli ve çok donanımlı bi insan olduğu için çok rahatım bide tecrübeli annelerden neler öğrendim vallahi..markalasına kadar... sizler varsınız ya inanın yetiyo... aklıma takılan herşey sizinle aynı şeyleri yaşamak..psikolojimizin kimi zaman birebir olması...inş doğdukları zamanda pişik olunca yok gaz olunca... o konuda çok rahatım... sizlerle olmak yetiyo inanın bana..evde tekim şu aralar ama değilim..bazen 15 tane arkadaşımla muhappet ediyorum bazen 1e 1 dedikodu yapıyoruz hihi...öyle iştem..
ne güzel ilk torun cnm bizimki de ilk torun tabi kayınvalidemler tarafında ... annemin yedi çocuğu ,beş tane de torunu var bıkmıştır artık bana gelince ye kadar çoktan hevesini almıştır :)
kesinlikle cnm... haklısın...ALLAH VAR KAYINVALİDEM ÇOK İYİDİR..AMA İŞTE ARADA GÖZE BATIYO :82: NE FENAYIM YA... HADİ BAKALIM...AZ KALDI 5 AY
ZANNETMEM CNM....aynı heycan yaşanır helede torunu çok olan senin annense sendede aynı heycanı yaşar... hiç farketmez... ay elimden bişey gelse yapıcamda nedense hiç sevmiyorum yapmayı çünkü elim düzgün değil
ben bugün ip aldım 1 tane beyaz renkte nako nun bebe yünü patik örecem dedim verdiler pek anlamıyom arkadaşlarımdan o kadar çok var ki hamile olan sıra ile doğumu yakın olandan başlayarak herkes e patik örmek istiyorum heveslendim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?