- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #15.761
kızlar ben kactım gelirim yine öpüyorum çok hepinizi...
selam kizlar ne var ne yok umarim hepiniz iyisinizdir.bende bu sabah uzun aradan sonra tekrar masaja basladim uzun ara derken hamilelikten dolayi birakmistim 12 hafta yapilmiyomus cünkü..ay sirtim boynum cok kötü olmus.kadin bütün dügümlenmis noktalari acti.bide boynumu yaparken sen bas agrisi cekmedin mi dedi bende cekmezmiyim dedim boynumdaki bir nokta baski yapiyomus o yapmistir dedi..neyse simdilik heryerimi düzeltti bakalim ne zamana kadar yamulmam:)) simdi dayak yemis gibi yorgunum
hosbulduk sende hosgeldinhoşgeldin canım..ooh ne güzel masaj gibisi var mı dimi..
ne rahatlatır insanı ama uzman biir olacak tabi..
ben rahat duramıyorum ama baya gıdıklanıyorum..
Selam kızlar,
nete epeydir girip şöyle keyfini çıkararak sizlerle sohbet edemedim.İşlerimin yoğunluğu dolayısı ile malum geçici vergi döneminde olduğumuzdan vakit darlığı çekiyorum..NAsılsınız iyimisiniz?
bugün itibari ile bende 16+5 im.geçen ay doktora gittiğimde ense kalınlığımız ölçüldü bi sıkıntı olmadığı söylendi ve ultrason doktoru erkeğe benziyor demişti.Bgn tekrar kontrole gittim.kendi doğum doktorum Magnezyum ( Magvital ) ile kan hapı ( ferro sanol duodenal) verdi..bide bebişim fazla bacaklarının arasını açmadı..doktorumda pipiyi görmüyorum kız olabilir dedi..yani hâla cinsiyetimizi öğrenemediiimgerçi Rabbim , bebişlerimizi sağlıklı sıhhatli kucağımıza almamızı nasip etsin gerisi detay
Selam kızlar,
nete epeydir girip şöyle keyfini çıkararak sizlerle sohbet edemedim.İşlerimin yoğunluğu dolayısı ile malum geçici vergi döneminde olduğumuzdan vakit darlığı çekiyorum..NAsılsınız iyimisiniz?
bugün itibari ile bende 16+5 im.geçen ay doktora gittiğimde ense kalınlığımız ölçüldü bi sıkıntı olmadığı söylendi ve ultrason doktoru erkeğe benziyor demişti.Bgn tekrar kontrole gittim.kendi doğum doktorum Magnezyum ( Magvital ) ile kan hapı ( ferro sanol duodenal) verdi..bide bebişim fazla bacaklarının arasını açmadı..doktorumda pipiyi görmüyorum kız olabilir dedi..yani hâla cinsiyetimizi öğrenemediiimgerçi Rabbim , bebişlerimizi sağlıklı sıhhatli kucağımıza almamızı nasip etsin gerisi detay
İnşallah tatlım.İş yerinden bu hafta izin alabilirsem tekrar doktora gitmeyi düşünüyorumhosbulduk sende hosgeldinevt gercekten iyi geldi birde ben 5 senedir falan düzenli her ay 1 saat gidiyorum.hamillelikte 12 hafta tehlikeliymis ondan gidemedim.vücutta alisinca istiyo.heryerim tutulmustu.neyseki tekrardan basladim tam vücut olmasada
sanada selamlar olsunbebeginin iyi olmasina sevindim.cinsiyetide artik birdahaki randevuda kesinle$tirirsiniz umarim
öyle uyku bastirdi ki biraz uzanayim gev$edim iyicehepinizi öpüyorum kendinize ve bebi$lere iyi bakin, Allaha emanet olun..
yok tatlım çizelgemi yanlış yapmışım, düzeltmem gerekiyorselam canım...çok şükür genelde herkes iyi..çizelgende 15+6 diyor
sen 16+5 demişsin dikkatimi çekti..acaba yanlış mı yazdın yoksa bebeğin mi önde..
sağlıklı olsun da varsın cinsiyeti biraz geç öğrenilsin...
ben o kadar değilde seğirme gibi arada birşeyler hissediyorsamda bebiş hareketi old.pek sanmıyorumkızlar bebeklerinizin hareketlerini hissediyomusunuz ben hissediyorum galiba tepiyor sanki karnım kalkıp kalkıp iniyorrrrrr
Selam kızlar,
bu saate kadar yediklerim...mümkünse fikir verin..
sabah saat 12 de 1 tost ekmeğinde tost..1 domate salatalık ve 4 küp kaşar..
1 bardak ayran
kaşarlı 1 porsiyon makarna...
1 muz 2 mandalina ve yarım ayva.
4er tane ceviz badem
ekmek tüketmediğim içinmi acıktım yine..
şimdide patates salatası yicem.. pancarlı dereotlu..
esracım baştan beri kaç kilo aldın
CNM ÖYLE SORDUN Kİ HİHİ...1 kilo aldım cnm sadece...bunun sebebide bu saate kadar bunları yedim ve hala devam yemeye..sabah akşam magnezyum alıyorum o lavaboya gitmemi kolaylaştırıyo biliyosun bide ben yatan biriyim...
eminim 55 kilodam fazla değilsindir...çünkü zayıf olannlar hamişlikte bi anda kilo alabiliyo ama zamanla duruyomuş...ben 67 kiloyum be boyum 1.68 fazla yani onun etkisi olabilir..günde 3 lt su içiyorum vs vs mi acaba..ya nasıl bir kilo ben beş kilo aldım ama
kızlar bende bu ara zor wc ye çıkıyorum
kayısıda sevmiyorum pff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?