2011 Nisan Anneleri

hoşgeldin canım..ooh ne güzel masaj gibisi var mı dimi..
ne rahatlatır insanı ama uzman biir olacak tabi..
ben rahat duramıyorum ama baya gıdıklanıyorum..

Selam kızlar,
nete epeydir girip şöyle keyfini çıkararak sizlerle sohbet edemedim.İşlerimin yoğunluğu dolayısı ile malum geçici vergi döneminde olduğumuzdan vakit darlığı çekiyorum..NAsılsınız iyimisiniz?
bugün itibari ile bende 16+5 im.geçen ay doktora gittiğimde ense kalınlığımız ölçüldü bi sıkıntı olmadığı söylendi ve ultrason doktoru erkeğe benziyor demişti.Bgn tekrar kontrole gittim.kendi doğum doktorum Magnezyum ( Magvital ) ile kan hapı ( ferro sanol duodenal) verdi..bide bebişim fazla bacaklarının arasını açmadı..doktorumda pipiyi görmüyorum kız olabilir dedi..yani hâla cinsiyetimizi öğrenemediiim gerçi Rabbim , bebişlerimizi sağlıklı sıhhatli kucağımıza almamızı nasip etsin gerisi detay

hoşgeldin canım..ooh ne güzel masaj gibisi var mı dimi..
ne rahatlatır insanı ama uzman biir olacak tabi..
ben rahat duramıyorum ama baya gıdıklanıyorum..
hosbulduk sende hosgeldinevt gercekten iyi geldi birde ben 5 senedir falan düzenli her ay 1 saat gidiyorum.hamillelikte 12 hafta tehlikeliymis ondan gidemedim.vücutta alisinca istiyo.heryerim tutulmustu.neyseki tekrardan basladim tam vücut olmasada

sanada selamlar olsunbebeginin iyi olmasina sevindim.cinsiyetide artik birdahaki randevuda kesinle$tirirsiniz umarim

selam canım...çok şükür genelde herkes iyi..çizelgende 15+6 diyor
sen 16+5 demişsin dikkatimi çekti..acaba yanlış mı yazdın yoksa bebeğin mi önde..
sağlıklı olsun da varsın cinsiyeti biraz geç öğrenilsin...

İnşallah tatlım.İş yerinden bu hafta izin alabilirsem tekrar doktora gitmeyi düşünüyorum

öyle uyku bastirdi ki biraz uzanayim gev$edim iyicehepinizi öpüyorumkendinize ve bebi$lere iyi bakin, Allaha emanet olun..

HAdi bakalım sana iyi uykulaaar

yok tatlım çizelgemi yanlış yapmışım, düzeltmem gerekiyor

kızlar bebeklerinizin hareketlerini hissediyomusunuz ben hissediyorum galiba tepiyor sanki karnım kalkıp kalkıp iniyorrrrrr
ben o kadar değilde seğirme gibi arada birşeyler hissediyorsamda bebiş hareketi old.pek sanmıyorum

hayırlısı olsun cnm..sağlıklı olsunda diğer gidişinde öğrenirsin cinsiyetini inş...

odalar çok hoş..gerçi bebiş diyince onlara ait herşey çok güzel.. kızlar bu gün hep tekim ya otur otur sıkıldı ya of... yatmaktan sırtım ağrıdı karnım bi garip yine...şimdi dik oturdum iyi geldi... ay ben ayaklanınca alışmam biraz sürcek çünkü illaki bi tembellik oldu..bel ağrısı falan olcak gibime geliyo...bide sürekli iyiyorum acıkıyorum of...

bu saate kadar yediklerim...mümkünse fikir verin..

sabah saat 12 de 1 tost ekmeğinde tost..1 domate salatalık ve 4 küp kaşar..
1 bardak ayran
kaşarlı 1 porsiyon makarna...
1 muz 2 mandalina ve yarım ayva.
4er tane ceviz badem

ekmek tüketmediğim içinmi acıktım yine..
şimdide patates salatası yicem.. pancarlı dereotlu..

esracım baştan beri kaç kilo aldın

pancar turşusu yemenizi tavsiye ederim... turşu dedim ama öyle biliyosunuz ekşi tuzlu değil...

"Kırmızı pancar A, B, C ve P vitaminlerinden zengindir. İştah açıcı, besleyici özelliği vardır. Bileşiminde bulunan ve radyoaktif bir eleman olan rubidyumun sindirim üzerinde olumlu bir etkisi vardır. Pancar aynı zamanda fosfor, demir, bakır, potasyum, magnezyum, kalsiyum, brom, çinko ve manganez bakımından da zengindir. Bitki, beta karoten ve folat bakımından zengin yapısıyla bağışıklık sistemini güçlendirip kan yapımına destek verir. Kırmızı pancarın suyu en güçlü kan düzelticilerden biridir. Havuç suyu ile yarı yarıya karıştırılan kırmızı pancar suyu, içildiğinde alyuvarların sayısını kısa zamanda yükseltir. Özellikle soğuk algınlığı enfeksiyonlarının arttığı kış aylarında kırmızı pancarın tüketilmesi, vücudun direncini artırır" dedi.

ya nasıl bir kilo ben beş kilo aldım ama
eminim 55 kilodam fazla değilsindir...çünkü zayıf olannlar hamişlikte bi anda kilo alabiliyo ama zamanla duruyomuş...ben 67 kiloyum be boyum 1.68 fazla yani onun etkisi olabilir..günde 3 lt su içiyorum vs vs mi acaba..
kızlar bende bu ara zor wc ye çıkıyorum

kayısıda sevmiyorum pff

cnm kayısı 3-4 tane yesen iyi olur... bol bol su iç..katı yicekler yeme gerçi bilmiyorum beslenmeni ama... sence vucudunla alakalı bi durum olabilirmi yoksa yemeklerlemi alakalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…