2011 Nisan Anneleri

cnm vallahi bu kabızlık dert hamişlikte..çok komik ben hamiş değilken haftada 1 oda ödül gibi gelirdi meğersem beslenme bozukluğuymuş...bu arada şaşı şaşı bakıyorum yediğindenmi ne uyku hapı almış gibiyim... hihihi

ben de yaaa.tam 4 kilo aldımm.yattığım dönemde almadım.düşük tehlikem varken.kalktım kilo aldım:2:üstelik zaten şişkoydummm:84:

dikkat etmeye karar verdim artık ekmeği bir kaç gündür yemiyorum keşke baştan azaltsaydım bir de hareket şart hiç yürüyüş yapmıyom sabahları 15 dk işe gelirken yürüyom o kadar ev işleri de ne kadar işe yarıyorsa

çok mutluyum hesap yaptım tam11 gün sonra 4 ayım bitiyo 5. ayıma giriyorum en güzelide bu aralar yoğun geçicek oh oh... ay mutlu oldum...

canım ben de o 15 dk da yok.ben de akşamları ekmek falan yemeyim diyorum.bide şöyle bi sorunum var ben hemen acıkıyorumtıka basa yiyorum.sanki 1 saat sonra o yiyen ben değilim.önce hazımsızlık sorunu cekip sonra acıkıyorum.böle değişik tarifsiz duygular iştebenim kız beni sömürüyo galibaa:82:

bendede var bidenem..yi yi yi artık yoruluyorum vallahi..sen kaç kilo aldım..bu arada kızlar asla tatlı şeyler iyemiyorum... hamuş işi çok nadir..

bendede var bidenem..yi yi yi artık yoruluyorum vallahi..sen kaç kilo aldım..bu arada kızlar asla tatlı şeyler iyemiyorum... hamuş işi çok nadir..

4 kilo aldım anacım.biliyosun 3 ayım dolana kadar ben de yattım.doğru dürüst kilo almadım.ayağa kalktım toplamda 4 kilo aldım.ayrıca zaten şişkoydummm:84:ilk başlarda moralim falan da bozuktu bu kadar yiyemiyodum galiba.

hareketlendi mi senin oğluş tatlım??hareket varsa ne zamandır var??

cnm ben hissediyordum ama bebekmi diye şüpheleniyordum 16. haftadan beri.
ama 3 4 gündür
özellikle çarşambadan beri (19. haftamın başı) resmen bebek diyorum:)
her saat olmasada özellikle sessiz kalınca gece yatınca kımıldanıyor:)
çok hoşuma gidiyor ya.

AY CNM DESENE BENDE ALCAM..OLSUN OLSUN...sıpa büyüsnde yeter... ben sürekli iyiyordum cnm hiç şüphesin...bakalım ben 6. aydan kaç kilo alcam onu mrak ediyorum açıkcası... gerçi tüm hamişliğim boyunca burda bizim gelin 30 kilo aldı 4.350 oğlunu doğurdu kızda 2 dikiş var maşallah şimdide görseniz yok cnm bu kilolar nerde dersiniz ki kız kendiliğinden verdi incacik beli şok oldum...yapı işte..

yaneeeee abiyizz ona göre davranın

tAKİPDEYİZ...çok merak ediyorum hareketlerini bende ya..nasıl acep..

bnm şimdiye kadar bi tanesi bayağı tekme şeklindeydi.
yani diğerleri kalp çarpması gibi ama o bayağı kuvvetliydi:)
çok güzel bişii
neysehh yakında her dk hissedicez inş.

günaydın kızlaar
trendyolda bugün kraft indirimde..
ana kucağı,puset,park yatak..bir sürü ürün var..
bilginize
canım ya baktım siteyede fiyatlar çok uçuk geldi bana benim aldığım matrix travel sistem 665ten 550 ye inmiş :96: ben 430 a çok çok iyi almışım diye sevindim kendi adıma ama kraftın kendi sitesinde de 500 civarında bu ürün zaten.trendyol kazık ya
aynı şekilde park yatakı ben 190 a aldım burda 299
park yataklar sallanıyo muu??

canım benim aldığım park yatak sallanıyor. altında iki tane demir var onları indirirsen sabitleniyor.
http://www.kadinlarkulubu.com/album.php?albumid=18256&pictureid=108880

merhaba kızlar....

ben bebeğimi kaybettim...
fazla açıklama yapıpta sizleri üzmek istemiyorum....
sizlerin üzülmemesi stres yapmaması lazım...
kendinize iyi bakın...

rabbim hepinize sağlıklı doğumlar nasip etsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…