- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #15.781
ya nasıl bir kilo ben beş kilo aldım ama
ben de yaaa.tam 4 kilo aldımm. yattığım dönemde almadım.düşük tehlikem varken.kalktım kilo aldım:2:üstelik zaten şişkoydummm:84:
bnmde 5. ayım bitiyor cnm
aramızda hemen hemen 1 ay var demekki.
dikkat etmeye karar verdim artık ekmeği bir kaç gündür yemiyorum keşke baştan azaltsaydım bir de hareket şart hiç yürüyüş yapmıyom sabahları 15 dk işe gelirken yürüyom o kadar ev işleri de ne kadar işe yarıyorsa
canım ben de o 15 dk da yok.ben de akşamları ekmek falan yemeyim diyorum.bide şöyle bi sorunum var ben hemen acıkıyorumtıka basa yiyorum.sanki 1 saat sonra o yiyen ben değilim. önce hazımsızlık sorunu cekip sonra acıkıyorum.böle değişik tarifsiz duygular işte benim kız beni sömürüyo galibaa:82:
bendede var bidenem..yi yi yi artık yoruluyorum vallahi..sen kaç kilo aldım..bu arada kızlar asla tatlı şeyler iyemiyorum... hamuş işi çok nadir..
tapiğin abisi seninki anam...
hareketlendi mi senin oğluş tatlım??hareket varsa ne zamandır var??
AY CNM DESENE BENDE ALCAM..OLSUN OLSUN...sıpa büyüsnde yeter... ben sürekli iyiyordum cnm hiç şüphesin...bakalım ben 6. aydan kaç kilo alcam onu mrak ediyorum açıkcası... gerçi tüm hamişliğim boyunca burda bizim gelin 30 kilo aldı 4.350 oğlunu doğurdu kızda 2 dikiş var maşallah şimdide görseniz yok cnm bu kilolar nerde dersiniz ki kız kendiliğinden verdi incacik beli şok oldum...yapı işte..4 kilo aldım anacım.biliyosun 3 ayım dolana kadar ben de yattım.doğru dürüst kilo almadım.ayağa kalktım toplamda 4 kilo aldım.ayrıca zaten şişkoydummm:84:ilk başlarda moralim falan da bozuktu bu kadar yiyemiyodum galiba.
yaneeeee abiyizz ona göre davranın
hanımlar iyi akşamlar ben çıkıyorum
canım ya baktım siteyede fiyatlar çok uçuk geldi bana benim aldığım matrix travel sistem 665ten 550 ye inmiş :96: ben 430 a çok çok iyi almışım diye sevindim kendi adımagünaydın kızlaar
trendyolda bugün kraft indirimde..
ana kucağı,puset,park yatak..bir sürü ürün var..
bilginize
park yataklar sallanıyo muu??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?