2011 Nisan Anneleri

af ALLAHIM af... cnm geçmiş olsun dicem ama kelimeler kifayetsiz kalır.. neden die sorsam.. biliyorum acı bişey..

babybaby86, esrayagmur, Fadik, hnk, mesa, yicika slm kızlarrr nasılsınız?
ben dün gece erkenden sızdım. bugün toplantım vardı, sonrasında bir arkadaşa bebek görmeye gittik.oğluşu haziranda doğmuştu kocaman olmuş sıpa :) Birde ablası varki dünya tatlısı 3.5 yaşında. onu görünce imremdim birde cimcimem olsa ilerde fena olmaz dedim kendi kendime. sanki bunu ortaya çıkarabilmişim gibi ikinciyi düşündüm ay :90: allahım sağlık versin,hayırlı ömür versin oğluma, tabi hepimizin kuzularına...

canımmm çok üzüldüm Allah sabır versin Fadimecim.Hayırlısı böyleymiş verende alanda Rabbim ne denir ki nasıl teselli edilir ki ...

iyidir canım çok şükür bugun kontrolum ve 3lü testim vardı onları hallettim.bebişim çok şükür 15 cm 200 gram olmuş maşallah ama ilkez böle bir poz gördüm ultrasonda.resmen secde şeklindeydi bebeğim çok şaşırdım hiç böle poz verilmiş resim görmemiştim...

maşallah cnm gününün güzel geçmesi güzel...inş rabbim bunları bize bağışlasında 2inciyi yaparız inş :) eşim 5 diyo ama anam ortada 1.cisi yok bakalım inş..

allahım tez zamanda kucağını tekrar doldursun.ne desem faydasız üzüleceksin biliyorum.allahın takdiri bu ne diyelim.

cnm bnm yaa
inan çok üzüldüm. kaç haftalıktı kaybettiğinde tam olarak.
rabbim sana tekrar versin en kısa zamanda inş.

oh maşallah cnm..iyisin şimdi dimi... doktor ne dedi leke için...özel msj attım ama cnm...

hayatın cilvesi kimi olması için neler yapar bende ilk zamanlar doktora her gittiğimde belki kese oluşmamıştır daha sonra gittiğimde belki kalbi atmıyodur.belkide düşer 3 ayda derken 16. haftalara getirdim şimdide onun olmadığını düşünmek istemiyorum allahım hepimizin yavrusuna tam sağlık versin hayırlı evlat etsin hepimize gönlündekini versin rabbim.en yakın zaman da da fadik e sağlıklı bir evlat nasip etsin.

maşallah cnm gününün güzel geçmesi güzel...inş rabbim bunları bize bağışlasında 2inciyi yaparız inş :) eşim 5 diyo ama anam ortada 1.cisi yok bakalım inş..
zor be bacım...Allah aratmasın eksikliklerini göstermesin... çok üzüldüm Fadike ya...keyfim kaçtı valla

kızlar iyi akşamlar
bugün doktora gittim ve hala şoktayım bebğimin cinsiyeti değişti kız diyo şimdide ya %80 kızmış ben neye inanacağımı şaştım

çok üzüldüm fadikçim allah sabada eşinede sabır versin budurumda söylenebılecek çok bişi bulamıyorum ama eminim çok zordur.allah enkısa zamanda kucagını doldursun...

canım allah eşinede sanada sabır versin çok zor
inşallah en kısa zamanda tekrar gelir bebişin sana

kızlar iyi akşamlar
bugün doktora gittim ve hala şoktayım bebğimin cinsiyeti değişti kız diyo şimdide ya %80 kızmış ben neye inanacağımı şaştım
cnm kaçıncı haftada erkek demişlerdi?
12. haftada falan yanılma olabiliyor diye duymuştum?
namaz lılıp geliyorum biyere ayrılmayın

allah kbl etsn cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…