2011 Nisan Anneleri

bn 15+1 de bile doktor erkek demişti ama gene içimde bi acaba vardı
doktora ne kadar güvensemde.
neyse gittik 18+2 de onayladık erkek olduğunu.
ondan snra alışverişe vs başladım.

ama doktorun tamamen emin olmadan sölememesi gerekirdi dimi.
insan alıştırıyor kendini, millete sölüyor fln

hangi hastaneye gidiyyorsn cnm?

ay evet ya herkez erkek biliyo şimdi sağlıklı olsunda neyse

avcılar medicana ya gidiyorum tatlım onur beye doktorumdan çok memnunum normalde
ya bide benim ikili testi yapan uzmanda erkek demişti 3 hafta geçti aradan kız diyolar bütün alıiverişleri dudurdum ben 7. aya kadar bir çöp almıycam

CANIM ÇOK ÇOK GEÇMİŞ OLSUN. ne kadar zorluklarla bu bebeği elde ettiğini biliyorum. inşallah kısa zamanda gebe kalırsın. kan sulandırıcı iğne de kullanıyordun. ne olduğunu merak ediyorum. allah yardımcın olsun canım..

amin tatlım sağ salim gelsinde kızı erkeği yok yani
şimdi ben bu kız olayına inanıymmı innamıymmı

canım zaten sana çok erken demişler. ben bebeğin cinsiyetini 13+6 da perinotologtan öğrendim. üstelik bir hafta önde gidiyordu. iki doktor tarafından onaylanınca bi de kendimiz bizzat pipisini görünce inandık. değişmesi sinir bozucu bir durum tabii. ama bu haftalarda zaten yumurtalıklar yukarı çıkıyor. sen iki hafta daha bekle inşallah bi daha değişmez.

Canım inanamıyorum Çok geçmiş olsun.Allah sabır versin ve en kısa zamanda hayırlısıyla bebeğini kucağına almanı diliyorum.

Seni üzmek istemiyoruz ama neden olduğu konusunda bişeyler söylersen bize de ışık tutarsın canım.

kızlar iyi akşamlar
bugün doktora gittim ve hala şoktayım bebğimin cinsiyeti değişti kız diyo şimdide ya %80 kızmış ben neye inanacağımı şaştım

Canım işte ben de aynı durumdayım.Önce kız dediler,sonra erkek.Tek bişey bile almadım o yüzden bebeğime.Hayırlısı olsun canım,sağlıklı olsun da.

Bu arada fadik'e de çok üzüldüm.Kaçıncı haftadaydı o ? Of böyle haberler duymak istemiyorum

Ne denir ki bilmiyorum. Hakkında Allah en hayırlısını versin .Çok geçmiş olsun ve Allah sabır versin.İnşallah rabbim kısa zamanda bir evlat verir tekrar sana. Allah yardımcın olsun ..

işte cnm 12. haftada kızla erkek cinsel organı aynı diyolar.
veya kordon karışıyo fln diyolar.
neysehh sağlıklı olsunda.

ben de 14 artı da girdiim önce çıkıntı gibi bişey gösterdi erkek gibi dedi sonrada kordon olabilir daha küçük dedi sende bişey görmüşmüydü doktor pipi yani yoksa neye göre erkek dedi

kızlar iyi akşamlar
bugün doktora gittim ve hala şoktayım bebğimin cinsiyeti değişti kız diyo şimdide ya %80 kızmış ben neye inanacağımı şaştım
canım bende etrafta senin gibi olanlardan dinlemiştim .banada doktor %90 erkek dedi ama ben inanmadım 4 gün sonra tekrar başka doktora gittim onaylattım :)))şimdi salı yine kontrol var o zamanda kesin söylerim dedi ama ayrıntıya kadar 2. doktor gösterdi :))

arkadasim Allah sabirlar versin.yasadiklarin icin ne desem bo$,zor seyler yasamissin..insallah tekrardan rabbim sana melegini nasip eder.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…