2011 Nisan Anneleri

bana da 2. oğlumda ayrıntılıya kadar %90 kız dendi . ayrıntılıda erkek olduğunu öğrendim.çom emin olmadan söylememeleri lazım. ama bizde biraz ısrar mı ediyoruz ne doktora sizce ne gibi diye.

çok gecmış olsun canım çok uzuldum allah bır daha yaşatmasın ınş ne demek oldugunu bılırım.

bana da 2. oğlumda ayrıntılıya kadar %90 kız dendi . ayrıntılıda erkek olduğunu öğrendim.çom emin olmadan söylememeleri lazım. ama bizde biraz ısrar mı ediyoruz ne doktora sizce ne gibi diye.

bencede biz millet olarak cok acele ediyoruz.benim doktor diyo ki 22.haftadan önce kizsa bile söylemiyorum diye.17.haftada zorla sora sora ben baktirtim.erkekse daha önce belli oluyomus ama kizi garantiye aliyo doktor tam söylemek icin nedense.

yok sana sordum yani ilk dendiğinde pipisini görmüşmüydünüz

evet cnm 15+1 de de gördük.
resmen açıktı bariz görünüyordu ama genede insan bi kere daha görüp onaylamak istiyor.
başka bi doktorla onayladık snra 18+2 de.
ve doktor bişey sölememe gerek yok heralde herşey ortada dedi:)

Son düzenleme:
kızlar dr geldıkı tam 3 saat dr da kaldık yarım saat arayla 3kere ultrasona gırdım ılkınde bızım cımcıme uyumuş kalktım zar zor uyandırdık dondurma çıkolata yedım 2cıde uyandı dr olçum yaptı bu sferde cınsıyetı gostermedı (aslında ben başka yerde ogrenmıştım ama drumdanda duymak ıstedım)yıne bışeyler yedım3 gosterdı kesın kız. boyu ve kılosu haftasına gore ıyıymış.bıde kan verdık dortlu test ıçın 1 hafta sonra alıcaz.bırde drum toksoplazma testı ıstedı tekrar arada tkrarlancak dedı.kan ılacı bırde balık yagı verdı takvıye olarak eger haftada ıkı kez balık yemıyorsan bu ılacı hergun ıççeksın dedı bunun yanında ıspanak ve gunde ıkı cevız mutlaka..calsıyum verdı ama gunde 2 kere sut ıçersen gerek yok dedı.
son adet tarıhım 9 temmzdu bır hafta gce yumurtlamısım 14 temmuz olarak baza alıcaz artık çizelgemı de deiştırdım

maşallah cnm çok sevindim..gözün aydın..

hadi gözün aydin canim.

İyi akşamlar kızlar

Fadik çok üzüldüm Allah sabır versin, en kısa zamanda kucağını doldursun
Dscopur erken öğrenmeninde bu gibi sıkıntıları olabiliyo hayırlısı neyse o olsun inşallah

haftada 2 balık
gunde ıkı bardak süt
gunde ıkı cevız
ıspanak
vazgecılmezımız olcak kızlar dr çok ısrracı bu konuda

Haftada 2 balık yiyemiyorum ben ya
haftada bi kere anca yiyebiliyorum ama bundan sonra daha sık yemeye çalışıcam
günde 3-4 ceviz ve 2 bardak süt içiyorum çok şükür
yarında ıspanak yapıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…