- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #15.841
cnm bnmki diil cinsiyeti değişen diğer arkadaş(dscopur)
merhaba kızlar....
ben bebeğimi kaybettim...
fazla açıklama yapıpta sizleri üzmek istemiyorum....
sizlerin üzülmemesi stres yapmaması lazım...
kendinize iyi bakın...
rabbim hepinize sağlıklı doğumlar nasip etsin...
yicika sen medipol hastanesine gidiyordun dimi koşuyolunda .doktorun kim ben oraya gidiyorum da .
bana da 2. oğlumda ayrıntılıya kadar %90 kız dendi . ayrıntılıda erkek olduğunu öğrendim.çom emin olmadan söylememeleri lazım. ama bizde biraz ısrar mı ediyoruz ne doktora sizce ne gibi diye.
yok sana sordum yani ilk dendiğinde pipisini görmüşmüydünüz
kızlar dr geldıkı tam 3 saat dr da kaldık yarım saat arayla 3kere ultrasona gırdım ılkınde bızım cımcıme uyumuş kalktım zar zor uyandırdık dondurma çıkolata yedım 2cıde uyandı dr olçum yaptı bu sferde cınsıyetı gostermedı (aslında ben başka yerde ogrenmıştım ama drumdanda duymak ıstedım)yıne bışeyler yedım3 gosterdı kesın kız. boyu ve kılosu haftasına gore ıyıymış.bıde kan verdık dortlu test ıçın 1 hafta sonra alıcaz.bırde drum toksoplazma testı ıstedı tekrar arada tkrarlancak dedı.kan ılacı bırde balık yagı verdı takvıye olarak eger haftada ıkı kez balık yemıyorsan bu ılacı hergun ıççeksın dedı bunun yanında ıspanak ve gunde ıkı cevız mutlaka..calsıyum verdı ama gunde 2 kere sut ıçersen gerek yok dedı.
son adet tarıhım 9 temmzdu bır hafta gce yumurtlamısım 14 temmuz olarak baza alıcaz artık çizelgemı de deiştırdım
kızlar dr geldıkı tam 3 saat dr da kaldık yarım saat arayla 3kere ultrasona gırdım ılkınde bızım cımcıme uyumuş kalktım zar zor uyandırdık dondurma çıkolata yedım 2cıde uyandı dr olçum yaptı bu sferde cınsıyetı gostermedı (aslında ben başka yerde ogrenmıştım ama drumdanda duymak ıstedım)yıne bışeyler yedım3 gosterdı kesın kız. boyu ve kılosu haftasına gore ıyıymış.bıde kan verdık dortlu test ıçın 1 hafta sonra alıcaz.bırde drum toksoplazma testı ıstedı tekrar arada tkrarlancak dedı.kan ılacı bırde balık yagı verdı takvıye olarak eger haftada ıkı kez balık yemıyorsan bu ılacı hergun ıççeksın dedı bunun yanında ıspanak ve gunde ıkı cevız mutlaka..calsıyum verdı ama gunde 2 kere sut ıçersen gerek yok dedı.
son adet tarıhım 9 temmzdu bır hafta gce yumurtlamısım 14 temmuz olarak baza alıcaz artık çizelgemı de deiştırdım
hadi gözün aydin canim.
haftada 2 balık
gunde ıkı bardak süt
gunde ıkı cevız
ıspanak
vazgecılmezımız olcak kızlar dr çok ısrracı bu konuda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?