2011 Nisan Anneleri

Haftada 2 balık yiyemiyorum ben ya
haftada bi kere anca yiyebiliyorum ama bundan sonra daha sık yemeye çalışıcam
günde 3-4 ceviz ve 2 bardak süt içiyorum çok şükür
yarında ıspanak yapıcam

hafta bır balık yıyorsan eger dedı gun aşırı takvıye balık yagını kullancan dedı.hıç yıyemıosan hergun

eger ıspanak yemegıde sık yapamıyorsan ıspanagı çıg olarak salatalara katabılırsın

sut ıçınde takvıye verdı ıçemıyorsan kullan dedı.ben ıçemıyorum ama zorluycam takvıyeden ıyıdır sut olmazsa yogurt ayran dedı

ıspanak yemeği yapıyprum ama bazen sinir oluyorum
1 kilo ıspanak alıyorum okadar yıkıyorum uğraşıyorum sonra yemeğini yapıyorum 3 tabak anca çıkıyo
en iyisi salatada galiba, zaten ben ne bulursam çiğ olarak salataya atıyorum
az önce çiğ brokolili, rokalı domates salatası yaptım çok güzel oldu tavsiye ederim

bende karıştırıyorum ne varsa şimdıde canım ıstedı kalkıp yapım barı

İyi akşamlar kızlar nasılsınız?Biz eve daha yeni girdik alışverişe gitmiştik bütün gün gezdik tabi arada dinlendik.Ama fazla geldi.Nerdeyse 10 saat dışardaydık

Fadikcim Allah sabır versin tez zamanda yeniden bebeğine kavuşman dileğiyle dualarımdasın canım.

Evt canım yaaa ertesi güne kalmıyor bile değil mi?Allahtan ben de çok seviyorum ıspanak, brokili falan

gözünaydın canım bende 5 gün önce yumrtladım çünkü adetim bitince hamile kaldım bende 5 çıkarıyorm sat tan

İyi akşamlar kızlar nasılsınız?Biz eve daha yeni girdik alışverişe gitmiştik bütün gün gezdik tabi arada dinlendik.Ama fazla geldi.Nerdeyse 10 saat dışardaydık

Hoşgeldin denizcim Bebiş içinmi alışveriş yaptınız yoksa
ben bugün bitane ve ilk defa çıtçıtlı badi aldım
cinsiyetini öğrenince rahat rahat alırım artık

Evt canım yaaa ertesi güne kalmıyor bile değil mi?Allahtan ben de çok seviyorum ıspanak, brokili falan

Ya evet kalmıyor bide eşimde bende çok seviyoruz az bile geliyo

Yok beee güzelim kendimize yaptık alışverişi azcık daha büyüsün sıpa.Daha şimdiden başlarsak yandık valla, büyüyünce hiç düşünemiyorum.Zaten daha cinsiyeti de bilmiyorum ben.Bakalım çarşamba gideceğim inş o zaman öğrenirim

kızlar benimde 16 bitti ama bi süredir hissediyorum daha çok uyurken yüzüstü yattığım için heralde daha çok oluyo. diğerlerini geç hissetmiştim tecrübeden heralde içim gıdıklanıyo gibi oluyo bi iki saniye o kadar.gece bi uyanıyom aaaaaaa oynuyo .uykum çok hassas anladımda bu kadar hassasta olunurmu yahuuu.

Allah hepinize mutlu bir hamilelik yaşatsın veyavrularınızı sağlıcakla kucağınıza aldırsın inşallah arkadaşlar... 2 yıl önce aynı heyecan ve duyguları yaçşadık bizler de... Rabbim dostluklarınızı da daim kılsın... iyi akşamlar...

Tşk ederiz Allah senin de bebişine sağlık versin Allah analı babalı büyütsün inş:):)

sağol canım.Allahım sana ve kızına bütün ailenize uzun sağlıklı ömürler versin inşallah.

Bende bugün kendime alışveriş yapacaktım nedense hiç bişi beğenemedim
birazda yorulmuştum döndüm eve geldim
ama bugün yarın bişi almam lazım biraz göbüşüm çıktı pantolonlarım sıkıyo
Bende cuma günü öğrenicem inşallah

Çok teşekkür ederiz Sizinde yavrunuzu Allah bağışlasın
iyi akşamlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…