- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #15.861
of kafam kazan gibi... bi kendime gelemdim bi gidip kafa dağıtim ben bari..öptüm sizleri canlarım
uff süt konusunda ben napcam bilmiyorum
azcık nescafe koyup içebiliyorm sadece
Haftada 2 balık yiyemiyorum ben ya
haftada bi kere anca yiyebiliyorum ama bundan sonra daha sık yemeye çalışıcam
günde 3-4 ceviz ve 2 bardak süt içiyorum çok şükür
yarında ıspanak yapıcam
hafta bır balık yıyorsan eger dedı gun aşırı takvıye balık yagını kullancan dedı.hıç yıyemıosan hergun
eger ıspanak yemegıde sık yapamıyorsan ıspanagı çıg olarak salatalara katabılırsın
ıspanak yemeği yapıyprum ama bazen sinir oluyorum
1 kilo ıspanak alıyorum okadar yıkıyorum uğraşıyorum sonra yemeğini yapıyorum 3 tabak anca çıkıyo
en iyisi salatada galiba, zaten ben ne bulursam çiğ olarak salataya atıyorum
az önce çiğ brokolili, rokalı domates salatası yaptım çok güzel oldu tavsiye ederim
ıspanak yemeği yapıyprum ama bazen sinir oluyorum
1 kilo ıspanak alıyorum okadar yıkıyorum uğraşıyorum sonra yemeğini yapıyorum 3 tabak anca çıkıyo
en iyisi salatada galiba, zaten ben ne bulursam çiğ olarak salataya atıyorum
az önce çiğ brokolili, rokalı domates salatası yaptım çok güzel oldu tavsiye ederim
bende karıştırıyorum ne varsa şimdıde canım ıstedı kalkıp yapım barı
kızlar dr geldıkı tam 3 saat dr da kaldık yarım saat arayla 3kere ultrasona gırdım ılkınde bızım cımcıme uyumuş kalktım zar zor uyandırdık dondurma çıkolata yedım 2cıde uyandı dr olçum yaptı bu sferde cınsıyetı gostermedı (aslında ben başka yerde ogrenmıştım ama drumdanda duymak ıstedım)yıne bışeyler yedım3 gosterdı kesın kız. boyu ve kılosu haftasına gore ıyıymış.bıde kan verdık dortlu test ıçın 1 hafta sonra alıcaz.bırde drum toksoplazma testı ıstedı tekrar arada tkrarlancak dedı.kan ılacı bırde balık yagı verdı takvıye olarak eger haftada ıkı kez balık yemıyorsan bu ılacı hergun ıççeksın dedı bunun yanında ıspanak ve gunde ıkı cevız mutlaka..calsıyum verdı ama gunde 2 kere sut ıçersen gerek yok dedı.
son adet tarıhım 9 temmzdu bır hafta gce yumurtlamısım 14 temmuz olarak baza alıcaz artık çizelgemı de deiştırdım
İyi akşamlar kızlar nasılsınız?Biz eve daha yeni girdik alışverişe gitmiştik bütün gün gezdik tabi arada dinlendik.Ama fazla geldi.Nerdeyse 10 saat dışardaydık
Evt canım yaaa ertesi güne kalmıyor bile değil mi?Allahtan ben de çok seviyorum ıspanak, brokili falan
afiyet olsun.
Yok beee güzelim kendimize yaptık alışverişi azcık daha büyüsün sıpa.Daha şimdiden başlarsak yandık valla, büyüyünce hiç düşünemiyorum.Zaten daha cinsiyeti de bilmiyorum ben.Bakalım çarşamba gideceğim inş o zaman öğrenirim
Hoşgeldin denizcimBebiş içinmi alışveriş yaptınız yoksa
ben bugün bitane ve ilk defa çıtçıtlı badi aldım
cinsiyetini öğrenince rahat rahat alırım artık
Ya evet kalmıyor bide eşimde bende çok seviyoruz az bile geliyo
gözünaydın canım bende 5 gün önce yumrtladım çünkü adetim bitince hamile kaldım bende 5 çıkarıyorm sat tan
Allah hepinize mutlu bir hamilelik yaşatsın veyavrularınızı sağlıcakla kucağınıza aldırsın inşallah arkadaşlar... 2 yıl önce aynı heyecan ve duyguları yaçşadık bizler de... Rabbim dostluklarınızı da daim kılsın... iyi akşamlar...
Allah hepinize mutlu bir hamilelik yaşatsın veyavrularınızı sağlıcakla kucağınıza aldırsın inşallah arkadaşlar... 2 yıl önce aynı heyecan ve duyguları yaçşadık bizler de... Rabbim dostluklarınızı da daim kılsın... iyi akşamlar...
Yok beee güzelim kendimize yaptık alışverişi azcık daha büyüsün sıpa.Daha şimdiden başlarsak yandık valla, büyüyünce hiç düşünemiyorum.Zaten daha cinsiyeti de bilmiyorum ben.Bakalım çarşamba gideceğim inş o zaman öğrenirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?