- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #15.881
merhaba kızlar....
ben bebeğimi kaybettim...
fazla açıklama yapıpta sizleri üzmek istemiyorum....
sizlerin üzülmemesi stres yapmaması lazım...
kendinize iyi bakın...
rabbim hepinize sağlıklı doğumlar nasip etsin...
bende çıkyrm kızlar benım cımcıme çok yordu bugun benııyı gecelerr
Arkadaşlar bizde bugün doktordaydık..Çikolata yedim ve ultrasona öyle girdim.Bu sefer kesin erkek,çikolata bebeği baya hareketlendiriyor..Gitmeden muhakkak yemenizi tavsiye ediyorum..Herkeze sağlıklı hamilelikler....:))
şule selvi ye sende cevahir hanıma mı gidiyosun
salı gittiğim hastaneye gece 1 gibi gittik canım ama nöbetçi dr başkaydı...selam fadik diger topikte yazdigin mesajini okudum.gercekten cok üzüldüm.nasil olduda öyle birsey bir anda oldu hayret edilcek birsey.sali gittigin doktora tekrardan sormadinizmi canim sebebini??
CNM GEÇ OLDU AMA FADİK e üzüldüm etkiledi beni..azcık gözyaşı şimdi iyiyim inş...
hayırdır esracım neyin var
cnm ben doktora gidicem yakın zamanda yine sorucak ve ne yazıkki fadik kardeşimin başına geleni paylaşıcam gerekiyosa banada yapsınlar...korktum vallahi.. bide kanı pırtılaşıyomuydu iğnemi kullanıyodu ya ben bişey anlamadım... RABBİM HEPİMİZE SABIR VERSİN İNŞ..FADİK KARDEŞİMİN İLK OLUCAKTI DİMİ..BİDE KAÇ DÜŞÜĞÜ VAR NEDENLERİ NEYDİ..doktorlarda ilginc daha öncede düsüklerinin oldugunu bile bile niye önceden önlem almazlar ki yaa.en azindan simdi 3 aylikken dikis atilmasi gerektigini biliyosunuz.bazen doktorlarda ilgisiz anlamiyorum, anlamakta istemiyorum..
dualarınız için çok sağolun.....
neden nasıl olduğunu sizleride telaşa sokup üzmemek için yazmak istememiştim...
salı günü bizim burda özel bir hastaneye ilk gitmiştim...
sizlerede haber verdiğim gibi herşey yolundaydı bebek çok iyiydi...
daha önce düşüklerim olduğu için dr a ayrıca bundan sonra nasıl davranmam gerektiğinide sordum oda normal hamileler gibi ağır kaldırma yemene içmene dikkat et gibi şeyler anlattı...
biliyorsunuz ilk 3 ay yatmıştım...gerekirse dokuz ay da yatardım ama sadece bu dr da değil diğer gittiğm dr larda artık kalkabileceğimi söylemişlerdi...
19. haftanın içerisindeydim bende herşeyim yolunda olduğuna inandım...
çarşamba günüde bir iş falan yapmadım ama çarşıda biraz dolaştım...
ama ilk defa ayağa kakıp dolaşmma değildi daha önceleride baya dolaşmıştım...
akşam biraz sancım oldu...üşüttüm falan sandım çok şiddetlide değildi....
kızlar yaşadaklarım çok uzun ve çok acı...
kısaca şunu yazayım gece özel bir hastanede yattım durumumu anlamadıklarını anlayınca sabah araştırrma hastanesine gittim ama artık herşey için çok geçti...
rahim tamamen açılmıştı...
bebeğim hala yaşıyordu ama bu saatten sonra hiç birşey farketmezdi...
her ne kadar 20 haftadan küçük bebeklerin düşüğünü geç düşük saysalarda ben erken doğum yaptım....
doğumda ne yaşanıyorsa yaşadım...
rabbim kimseye bu acıyı yaşatmasın...
hepinize sağlıklı doğum yapmak nasip etsin...
salı gittiğim hastaneye gece 1 gibi gittik canım ama nöbetçi dr başkaydı...
beni sadece usg de muayene etti ve sadece bir serum verdi...
artık durumumun çok ciddi olduğunu yemeği bile yatakta yemem gerektiğini söyledi...
4 de kadar orda yattım ama sancım hiç kesilmedi...
o hastaneye ayak basmak istemiyorum çünkü iki dr dada hata çok fazla...
tamam kızımın dünyada nasibi yokmuş ama yinede onlar dr olarak böyle yapmamaları lazımdı...
kızlar merhaba nasılsınız..
iyiyim canım bnde ya ay çok üzüldüm gerçekten Fadik e. Allah kimseye yaşatmasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?