2011 Nisan Anneleri

kayınvaliden yanınamı geldi...vay hadi gözün aydın cnm... maşallah...

yok canım zaten kayınvalidem burda görümcem kayınvalidem ben aynı sitede oturuyoruz biz ama kayınvalidem yazık yoğun çalıştığı için gündüzleri görüşemiyoruz. kayınpederim iş seyahatı için yurtdışındaydı birkaç günlüğüne ordan dönüyordu.

hmm yanlış okumuşum cnm... iyi maşallah sağlıkla inmiş yoksa feci sis var...

kızlar günaydın...pazar pazar 8de dikildim ayağa...biyolojik saatim devrede güzel bir gün olsun...güzel haberler alalım inşallah..biraz gezcem bugün eşimle hava çok güzel burda... iyi pazarlar hepinize

Günaydın kızlar. Ya boğazım acayip şişti.Zor yutkunuyorum.Dün gece sırf bu yüzden uyuyamadım,devamlı uyandım.Ne yapmamı önerirsiniz? Ihlamur içiyorum ama ne fayda? Nane limon mu kaynatayım ne yapayım.Sesim de çıkmıyor,fena kısıldı

Günaydınn

Tiancu 1 limonu sık içine bi çorba kaşığı bal karıştır birazda ılık su ekle toplamda bi su bardağı olsun
onu iç boğazlarını biraz rahatlatır.. Pastilde emebilirsin, doktorum bana strepsils önermişti
Çok geçmiş olsun

Sağolun kızlar valla çok dikkat etmemiz lazım.Soğuklar geliyor....

Evet soğuklarda çok dikkatli olmamız lazım ilaçta kullanamıyoruz hastalık süremiz uzuyor
ben bundan sonra bu dediğimi her sabah yada iki günde bir yapmayı düşünüyorum.
Doktoruma da sordum bi sakıncası yok yapabilirsin dedi

kızlar iyi akşamlar
bugün doktora gittim ve hala şoktayım bebğimin cinsiyeti değişti kız diyo şimdide ya %80 kızmış ben neye inanacağımı şaştım

Canım öncelikle hayırlısı olsun. Sana çok erken söylemişlerdi. Erken söylendiğinde yanılma payı fazla oluyor. Özellikle erkek dedikleri zaman. Bende hala emin olamıyorum. Bakalım bu hafta doktorum ne diyecek.Sağlıklı olsunlarda önemli olan o.

Arkadaşlar soğuk algınlığı için ıhlamur,ada çayından bahsedilmiş. Kesinlikle ada çayı içmeyin hamilelere zararlı. Düşüğe ve erken doğuma neden oluyormuş.

adaçayını ıhlamuru kuşburnunu bana doktorum tavsiye etti ben ona güvenerek kullanıyorum bence her sitede yazılana inanmayın zaten hamilelikte hangi bitki olursa olsun aşırıya kaçmadan tüketmek lazım yani hepsinin fazlası zarar canım.

Canım internetten ulaşmadım bu bilgiye. Türkiyede tanınmış birkaç doktor tarafından edindim bu bilgiyi. Üstelik geçen hafta bir tv programında da bahsedildi. Hamile kalmadan çok önce biliyordum zararlı olduğunu. Hamilelik döneminde bitkilere çok dikkat etmek gerekiyor. Sonra pişman olmamak için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…