- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #15.901
amin canım öyle gerçektende.. allahım sabırlr versin inşallah. ay bu arada kayınpederim gelecekti yurtdışından sisten inemedi ankaraya indirmişlerdi ucağı ama inmiş neyseki çok şükür istanbula. nasıl rahatladım anlatamam.
allahım 17 yaşında kürtaj olcak yer soran bi kızın topiğini okuyorum..offffffffffffff
yok canım zaten kayınvalidem burda görümcem kayınvalidem ben aynı sitede oturuyoruz biz ama kayınvalidem yazık yoğun çalıştığı için gündüzleri görüşemiyoruz. kayınpederim iş seyahatı için yurtdışındaydı birkaç günlüğüne ordan dönüyordu.
Günaydın kızlar. Ya boğazım acayip şişti.Zor yutkunuyorum.Dün gece sırf bu yüzden uyuyamadım,devamlı uyandım.Ne yapmamı önerirsiniz? Ihlamur içiyorum ama ne fayda? Nane limon mu kaynatayım ne yapayım.Sesim de çıkmıyor,fena kısıldı ]
canım çok geçmiş olsun aman dikkat et kendine bende yeni yeni düzeldim zor atlattım sadece içtiğim ıhlamur kuşburnu ve adaçayı beraber hepsini kaynatım içtim tek yaptığım bunlar oldu tavsiye ederim en azından vücut direncim iyiydi sende dene bence çook geçmiş olsun.
Sağolun kızlar valla çok dikkat etmemiz lazım.Soğuklar geliyor....
kızlar iyi akşamlar
bugün doktora gittim ve hala şoktayım bebğimin cinsiyeti değişti kız diyo şimdide ya %80 kızmış ben neye inanacağımı şaştım
adaçayını ıhlamuru kuşburnunu bana doktorum tavsiye etti ben ona güvenerek kullanıyorum bence her sitede yazılana inanmayın zaten hamilelikte hangi bitki olursa olsun aşırıya kaçmadan tüketmek lazım yani hepsinin fazlası zarar canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?