- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #15.921
ayy çok üzüldüm rabbim sabır versin fadik arkadaşımıza inşş allah kimseye yaşatmasın.
kızlar ben ticker yani çizelge hazırlamaya çalışıyorum kendime ama bir türlü olmuyor yapıyorum kopyalama yerine gelince kopyalanmıyor bana anlatırmısınız ya nasıl yaptınız yaptığınız yerin adresini yollarmısınız bana.
canım sakın ama sakın meme uçlarına bırşey surme ben de bı yerde okumustum susam yagı suruluyo dıye druma sordum kesınlıkle hayr dedı meme uçlarına dokunma elleme hıç dedı allah korusun erken doguma bıle sebep olur dedı sen de kullanma lutfenKızlar dün sanıyorum didem emzirme dönemindeki göğüs çatlaklarını engellemek için
ayva çekirdeği ve gülsuyunu demişti
akşam denedim bugün jel kıvamına geldi küçük bi kavanoza koydum
internettede araştırdım sivilcelere de iyi geliyormuş benimde yanağımda sivilceler çıkmıştı onlara sürdüm
yüzüm parladımemişlere henüz denemedim
canım sakın ama sakın meme uçlarına bırşey surme ben de bı yerde okumustum susam yagı suruluyo dıye druma sordum kesınlıkle hayr dedı meme uçlarına dokunma elleme hıç dedı allah korusun erken doguma bıle sebep olur dedı sen de kullanma lutfen
yanlış okudum galıba bı an boyle memeyle ılgılı gorunce hemen meme uçlarına surulen gelıyor aklıma yazıyorum telaşla
sadece meme uçlarına surme ama terafına surebılırsın.susam yagını hamıleyken surmek bebk emmeye başlayınca acımasını engellıyor emzırmeye hazrlıyor dıye okumuştum ama o yanlışmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?