2011 Nisan Anneleri

Kızlar dün sanıyorum didem emzirme dönemindeki göğüs çatlaklarını engellemek için
ayva çekirdeği ve gülsuyunu demişti
akşam denedim bugün jel kıvamına geldi küçük bi kavanoza koydum
internettede araştırdım sivilcelere de iyi geliyormuş benimde yanağımda sivilceler çıkmıştı onlara sürdüm
yüzüm parladı memişlere henüz denemedim

kızlar ben ticker yani çizelge hazırlamaya çalışıyorum kendime ama bir türlü olmuyor yapıyorum kopyalama yerine gelince kopyalanmıyor bana anlatırmısınız ya nasıl yaptınız yaptığınız yerin adresini yollarmısınız bana.

http ile başlayan png ile biten kısmını profiline kopyalaman lazım

canım sakın ama sakın meme uçlarına bırşey surme ben de bı yerde okumustum susam yagı suruluyo dıye druma sordum kesınlıkle hayr dedı meme uçlarına dokunma elleme hıç dedı allah korusun erken doguma bıle sebep olur dedı sen de kullanma lutfen

yanlış okudum galıba bı an boyle memeyle ılgılı gorunce hemen meme uçlarına surulen gelıyor aklıma yazıyorum telaşla

Son düzenleme:

Hadi ya ay ozaman şimdiden sürmeyeyim son haftalarda başlarım
Çok sağol canım

yanlış okudum galıba bı an boyle memeyle ılgılı gorunce hemen meme uçlarına surulen gelıyor aklıma yazıyorum telaşla

Yok canım doğru okudun aslında bu memelere sürmek içinmiş
emzirirken yara olduğunda bazılarına bundan başkası iyi gelmemiş
bazılarıda doğumdan önce sürmüşler hiç problem yaşamamışlar oyüzden bi yapıp deneyelim demiştik ama ben yüzüm için kullanmaya karar verdim

sadece meme uçlarına surme ama terafına surebılırsın.susam yagını hamıleyken surmek bebk emmeye başlayınca acımasını engellıyor emzırmeye hazrlıyor dıye okumuştum ama o yanlışmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…