- 19 Nisan 2009
- 1.597
- 635
- 163
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #15.941
kızlar selam:) ben çok az girebiliyorum ama cuma günü başıma geleni sizinle paylsşmsk istiyorum.öğrencilerimizi geziye götürmüştük; sevvisten inerken düştüm.son basamaktan yere kapaklandım.Allahtan karnım yere vurmadı Rabbime binlerce kere şükürler olsun ki bebeğimi korudu.ellerimle ve dizlerimle yere vurdum.çok korktum tabi; sinirlerim boşaldı.neyse ağrım ve kanamam olmadı çok şükür.akşam okuldan çıkınca doğru hastaneye gittim.
çokşükür ki herşey yolundaymış küçük oğlum dönüm duruyodu karnımda :)))) o an sevinçten ve şükürden yaşlar boşaldı gözümden.
arkadaşlar lütfen siz de çok dikkat edin.Rabbim kazalardan korusun hepimizi ve meleklerimizi
hepinize sevgilerle :))))
bu arada karnınıza çatlak engelleyici ne sürüyosunuz arkadaşlar; bana da bilgi veiriseniz sevinirim
sevgiler
dualarınız için çok sağolun.....
neden nasıl olduğunu sizleride telaşa sokup üzmemek için yazmak istememiştim...
salı günü bizim burda özel bir hastaneye ilk gitmiştim...
sizlerede haber verdiğim gibi herşey yolundaydı bebek çok iyiydi...
daha önce düşüklerim olduğu için dr a ayrıca bundan sonra nasıl davranmam gerektiğinide sordum oda normal hamileler gibi ağır kaldırma yemene içmene dikkat et gibi şeyler anlattı...
biliyorsunuz ilk 3 ay yatmıştım...gerekirse dokuz ay da yatardım ama sadece bu dr da değil diğer gittiğm dr larda artık kalkabileceğimi söylemişlerdi...
19. haftanın içerisindeydim bende herşeyim yolunda olduğuna inandım...
çarşamba günüde bir iş falan yapmadım ama çarşıda biraz dolaştım...
ama ilk defa ayağa kakıp dolaşmma değildi daha önceleride baya dolaşmıştım...
akşam biraz sancım oldu...üşüttüm falan sandım çok şiddetlide değildi....
kızlar yaşadaklarım çok uzun ve çok acı...
kısaca şunu yazayım gece özel bir hastanede yattım durumumu anlamadıklarını anlayınca sabah araştırrma hastanesine gittim ama artık herşey için çok geçti...
rahim tamamen açılmıştı...
bebeğim hala yaşıyordu ama bu saatten sonra hiç birşey farketmezdi...
her ne kadar 20 haftadan küçük bebeklerin düşüğünü geç düşük saysalarda ben erken doğum yaptım....
doğumda ne yaşanıyorsa yaşadım...
rabbim kimseye bu acıyı yaşatmasın...
hepinize sağlıklı doğum yapmak nasip etsin...
salı gittiğim hastaneye gece 1 gibi gittik canım ama nöbetçi dr başkaydı...
beni sadece usg de muayene etti ve sadece bir serum verdi...
artık durumumun çok ciddi olduğunu yemeği bile yatakta yemem gerektiğini söyledi...
4 de kadar orda yattım ama sancım hiç kesilmedi...
o hastaneye ayak basmak istemiyorum çünkü iki dr dada hata çok fazla...
tamam kızımın dünyada nasibi yokmuş ama yinede onlar dr olarak böyle yapmamaları lazımdı...
kızlar selam:) ben çok az girebiliyorum ama cuma günü başıma geleni sizinle paylsşmsk istiyorum.öğrencilerimizi geziye götürmüştük; sevvisten inerken düştüm.son basamaktan yere kapaklandım.Allahtan karnım yere vurmadı Rabbime binlerce kere şükürler olsun ki bebeğimi korudu.ellerimle ve dizlerimle yere vurdum.çok korktum tabi; sinirlerim boşaldı.neyse ağrım ve kanamam olmadı çok şükür.akşam okuldan çıkınca doğru hastaneye gittim.
çokşükür ki herşey yolundaymış küçük oğlum dönüm duruyodu karnımda :)))) o an sevinçten ve şükürden yaşlar boşaldı gözümden.
arkadaşlar lütfen siz de çok dikkat edin.Rabbim kazalardan korusun hepimizi ve meleklerimizi
bu arada karnınıza çatlak engelleyici ne sürüyosunuz arkadaşlar; bana da bilgi veiriseniz sevinirim
sevgiler
geçmiş olsun rabbim korumuş valla..dikkatli olmamaız lazım ama olacağın önüne geçilmiyor ,çok şükürki sorunun olmamış..kızlar selam:) ben çok az girebiliyorum ama cuma günü başıma geleni sizinle paylsşmsk istiyorum.öğrencilerimizi geziye götürmüştük; sevvisten inerken düştüm.son basamaktan yere kapaklandım.Allahtan karnım yere vurmadı Rabbime binlerce kere şükürler olsun ki bebeğimi korudu.ellerimle ve dizlerimle yere vurdum.çok korktum tabi; sinirlerim boşaldı.neyse ağrım ve kanamam olmadı çok şükür.akşam okuldan çıkınca doğru hastaneye gittim.
sevgiler
sevgiler
RABBİM KORUMUŞ AY CNM...çok şükür iyisin oh..kızlar selam:) ben çok az girebiliyorum ama cuma günü başıma geleni sizinle paylsşmsk istiyorum.öğrencilerimizi geziye götürmüştük; sevvisten inerken düştüm.son basamaktan yere kapaklandım.Allahtan karnım yere vurmadı Rabbime binlerce kere şükürler olsun ki bebeğimi korudu.ellerimle ve dizlerimle yere vurdum.çok korktum tabi; sinirlerim boşaldı.neyse ağrım ve kanamam olmadı çok şükür.akşam okuldan çıkınca doğru hastaneye gittim.
sevgiler
sevgiler
SLM CNM..EVET ÇOK GÜZELLER MAŞALLAH...=esrayagmur;16107881]bayans+, eska, funmak, Suzi77 SLM KIZLAR
selam canım nasılsın bakalım ben bayadır giremiyorum dedim şu hanımların göbüşlerine bi bakayım baya dadlu çıkmış hepsinin göbüşü ya.çok güzeller.
iyi pazarlar herkeseeee
merhaba herkese yarın akşam amniyosentez için istanbula gidiyoruz . bakalım belkide usg de detaylı inceleme sonucunda gerekde kalmaz doktorum sorun çıkmayacakl ama genede yapalım demesine rağmen kaç gundur tadım yok benim riskim 1:172 arkadaşımın 1: 129 başka bir arkadaşımın ise 1:55 çıkmasına rağmen amniyosentez yaptırmamışlar doktorum genede sen bilirisin ama kendi çocugum olsa yaptırıdım dedi eşim de bende zaten pimpirikliyiz. dogana dek sıkıntı çekmektense ki doguncada 7 yıl anlaşılmıyormuş . o yuzden gerekiyorsa yapılacak ben yapıalcakmış gibi düşünüyorum hayırlısı artık . dualarınızı esirgemeyin bizden olur olurmu . meleğim sağlıklı olsun .
merhaba herkese yarın akşam amniyosentez için istanbula gidiyoruz . bakalım belkide usg de detaylı inceleme sonucunda gerekde kalmaz doktorum sorun çıkmayacakl ama genede yapalım demesine rağmen kaç gundur tadım yok benim riskim 1:172 arkadaşımın 1: 129 başka bir arkadaşımın ise 1:55 çıkmasına rağmen amniyosentez yaptırmamışlar doktorum genede sen bilirisin ama kendi çocugum olsa yaptırıdım dedi eşim de bende zaten pimpirikliyiz. dogana dek sıkıntı çekmektense ki doguncada 7 yıl anlaşılmıyormuş . o yuzden gerekiyorsa yapılacak ben yapıalcakmış gibi düşünüyorum hayırlısı artık . dualarınızı esirgemeyin bizden olur olurmu . meleğim sağlıklı olsun .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?