2011 Nisan Anneleri

kızlar selam:) ben çok az girebiliyorum ama cuma günü başıma geleni sizinle paylsşmsk istiyorum.öğrencilerimizi geziye götürmüştük; sevvisten inerken düştüm.son basamaktan yere kapaklandım.Allahtan karnım yere vurmadı Rabbime binlerce kere şükürler olsun ki bebeğimi korudu.ellerimle ve dizlerimle yere vurdum.çok korktum tabi; sinirlerim boşaldı.neyse ağrım ve kanamam olmadı çok şükür.akşam okuldan çıkınca doğru hastaneye gittim.
çokşükür ki herşey yolundaymış küçük oğlum dönüm duruyodu karnımda :)))) o an sevinçten ve şükürden yaşlar boşaldı gözümden.
arkadaşlar lütfen siz de çok dikkat edin.Rabbim kazalardan korusun hepimizi ve meleklerimizi
hepinize sevgilerle :))))
bu arada karnınıza çatlak engelleyici ne sürüyosunuz arkadaşlar; bana da bilgi veiriseniz sevinirim
sevgiler

FADİK arkadaşımıza Rabbim sabır versin...Yalnız bende geçmişi okumadım...Bir rahatsızlığı falan varmıydı...

Adaçayının zararlı olduğunu bilmiyordum ama grip olduğumda dr. sormuştum bitki çayları içebilirmiyim diye zararı varmıdır diye içebilirsin demişti...

Çok geçmiş olsun canım...Dikkat etmek gerekiyor ama olacağı varsada oluyor...Ben çatlaklar için EXCİPİAL diye bir nemlendirici kullanıyorum...Dr. bunu verdi bana...

canım kusura bakma ben dün yoktum bugün geçişe bakarken gördüm başına gelenleri..ne denir bilmiyorum Rabbim sabırlar versin,nasıl derinbir üzüntü anlayabiliyorum..en kısa zamanda Allah yenisini hayırlı sağlıklı kavuşmayı nasip etsin..biliyorum ne desek boş ,neyapsak boş

Geçmiş olsun canım.Dikkat et kendine.Bebeğin iyi olmasına çok sevindim.

geçmiş olsun rabbim korumuş valla..dikkatli olmamaız lazım ama olacağın önüne geçilmiyor ,çok şükürki sorunun olmamış..

Allah korumuş, bebeğine de maşallah Çok dikkatli olmak lazım

Ben çatlakları engellemek için sebamed fine&sensitive losyon ve çörekotu-badem-kakao yağı içeren yağ karışımı kullanıyorum..

Son düzenleme:
RABBİM KORUMUŞ AY CNM...çok şükür iyisin oh..

=esrayagmur;16107881]bayans+, eska, funmak, Suzi77 SLM KIZLAR
selam canım nasılsın bakalım ben bayadır giremiyorum dedim şu hanımların göbüşlerine bi bakayım baya dadlu çıkmış hepsinin göbüşü ya.çok güzeller.

gecmis olsun canim Allah korumus sizi.her 3 hamileden 1 inde denge kaybi oluyomus cok dikkat etmek lazim.gecenlerde bende merdivenlerden yuvarlancaktim kayinvalidemlerden geliyodum inerken birden esohmanima bir takildi terligim iki elimde doluydu.Allahtan birsey olmadi toparladim ama ödüm patladi.Allaha emanetiz valla..

skorpion74 ve diğer arkadaşlarım hepinize teşekkürler :.)))Rabbim hepimizi, evlatlarımızı korusun.çok sağolun sebamed, excipal li not aldım ben de araştırıp deniyim çok teşekkür ederim...
sevgiler....

SLM CNM..EVET ÇOK GÜZELLER MAŞALLAH...
iyi pazarlar herkeseeee

SLM cnm iyi pazarlar...

selam kızlar nasılsınız bende izmire ailemn yanına geldim bayarm tatiline...ya fadk in olayını yeni okudum çok uzuldum ...rabbim sağlık versin butun bebişlere....yine kaynatmışınız okumaya yetişemyrm bu arda :97:

merhaba herkese yarın akşam amniyosentez için istanbula gidiyoruz . bakalım belkide usg de detaylı inceleme sonucunda gerekde kalmaz doktorum sorun çıkmayacakl ama genede yapalım demesine rağmen kaç gundur tadım yok benim riskim 1:172 arkadaşımın 1: 129 başka bir arkadaşımın ise 1:55 çıkmasına rağmen amniyosentez yaptırmamışlar doktorum genede sen bilirisin ama kendi çocugum olsa yaptırıdım dedi eşim de bende zaten pimpirikliyiz. dogana dek sıkıntı çekmektense ki doguncada 7 yıl anlaşılmıyormuş . o yuzden gerekiyorsa yapılacak ben yapıalcakmış gibi düşünüyorum hayırlısı artık . dualarınızı esirgemeyin bizden olur olurmu . meleğim sağlıklı olsun .

cnm benim allahın izniyle hiç bişey çıkmaz... ama olsun sen tedbirini al..için rahat olsun...

insaalah guzel haberlerle dönersiniz canım benm

insallah hersey yolunda giderde gerek kalmaz canim.tabikide iciniz rahat olmali ki saglikli bir hamilelik dönemi gecirebilesin..dualarimiz seninle..

kızlar ben arabadayım haha... beykoza gidiyom bizim bahçe var ilk defa...eşim arabayı dikkatlı sürüyo...ve odam var orda istersem uzanırım...çünkü balık partisi var bebşimle kaçırmayalım dimi ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…