2011 Nisan Anneleri

bu hafta da başka doktora değilde tekrar kendi doktoruma gideceğim..Alıştığım bi şeyi kolaylıkla değiştiremiyorum..Doktorum , Aynı zmnda AFP Değerlerini istemişti.Bunu yaptırmak için gitmem lazımdı..belki bu sfer gösterir cinsiyetini bebişim..

hayırlısı tatlım 1 saat kalmış yakın mı hastane hadi evden çık
Küçük bir şehirde yaşıyoruz canım her yer yakın yani.

Amin canım inşallah.
Orda sakin oluyorum da gidene kadar çok heyecanlı oluyorum.
Rüyamda da hep muayene olduğumu gördüm zaten

Neyse ki sadece kız ya da erkek olarak iki seçenek var.
Daha fazla olsaydı kafayı yerdik herhalde

canım inşallah hayırlı haberlerle dönersin.sakın kötü şeyler düşünme.herşey çok güzel olacak öyle de içinden.allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin tatlım

sarissa en yakın sen gideceksin doktora,bizim adımıza sorar mısın doktoruna, malum kurban geliyor kırmızı et tüketeceğiz,zararı varmı taze etin,ne kadar yememiz gerekiyor vs.

evet tatlımmmm ama sivriliğide kalmadı benim göbüşün yanlara doğru yayılıyorum oyyy oy

bende gidicem 2 de doktora sarissa Allahım ikimizede tabi ki her isteyene gönlündekini sağlıkla hayırla versin inşallah gelince yazalım.

Canım hayırlı haberlerle dönün inş evinize.Dualarımız sen ve bebişinle tatlım

Neyse ki sadece kız ya da erkek olarak iki seçenek var.
Daha fazla olsaydı kafayı yerdik herhalde
İnş gösterir kendini canım sen de rahatlarsın az kalmış randevuna da zaten.Hadi güzel haberlerle gel inş:)

evet tatlımmmm ama sivriliğide kalmadı benim göbüşün yanlara doğru yayılıyorum oyyy oy
Olsun canım yaaa ilk bebek bildiğim kadarıyla senin de o yüsden kız erkek fark etmez sağlıklı olsunlar da

bende gidicem 2 de doktora sarissa Allahım ikimizede tabi ki her isteyene gönlündekini sağlıkla hayırla versin inşallah gelince yazalım.
Hadi bakalım sen de güzel haberlerle gel inş canım:)

Kızlar ben de dayanamadım çarşamba günüydü randevum bugüne aldırdım çünkü 10 Kasımda görevim varmış.Veeee doktor cinsiyeti için büyük bir ihtimal kız dedi
Şaşırdım biraz içime erkek doğuyorduRabbim sağlıklı sıhhatli versin de gerisi boş

en rahat , en geniş geniş yayılma dönemindeyiz..keyfini çıkaralım valla
hayırlı haberlerinizi bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…