- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #16.141
Günaydın herkese.
Saat 12 de randevum var, çok heyecanlıyım :79:
Günaydın herkese.
Saat 12 de randevum var, çok heyecanlıyım :79:[/QUOTE
canım güzel haberlerle dönersin inşallah.bende doktora gittiğimde çok heyecanlı oluyorum ya neden acaba bu kadar heyecan?bu defa sakin gitmeye çalışacam.heyecandan dr hiç bişe konuşmuyrm.sıkıntılarım oluyor anlatmayı unutup çıkıyorum
canım başka bi doktora git,bu haftalarda öğrenirsn doğru olanı çünkü,ikilemde kalıp duygu karmaşası yaşamaktansa öğrenir rahat edersin o ikre alıştırırsın kendini.hakikaten erken öğrenmek iyi değilmiş
Küçük bir şehirde yaşıyoruz canım her yer yakın yani.hayırlısı tatlım 1 saat kalmış yakın mı hastane hadi evden çık
[/QUOTE
canım güzel haberlerle dönersin inşallah.bende doktora gittiğimde çok heyecanlı oluyorum ya neden acaba bu kadar heyecan?bu defa sakin gitmeye çalışacam.heyecandan dr hiç bişe konuşmuyrm.sıkıntılarım oluyor anlatmayı unutup çıkıyorum
bu hafta da başka doktora değilde tekrar kendi doktoruma gideceğim..Alıştığım bi şeyi kolaylıkla değiştiremiyorum..Doktorum , Aynı zmnda AFP Değerlerini istemişti.Bunu yaptırmak için gitmem lazımdı..belki bu sfer gösterir cinsiyetini bebişim..
Küçük bir şehirde yaşıyoruz canım her yer yakın yani.
Amin canım inşallah.
Orda sakin oluyorum da gidene kadar çok heyecanlı oluyorum.
Rüyamda da hep muayene olduğumu gördüm zaten
günaydın herkese bugun amniyosentez için ist. la uçuyoruz meleğimi çok özledim ay nasıl bir duygudur bu ya içimde o ben kanımla canımla besliyorum ama özlüyorumda dualrınızı nolur esirgemeyin bizdenm down sendromu riskim yüksek çıktı biliyorsunuz . şu an bile gözlerim dolmak üzere . kızıma moral vermeye çalışıyorum. oda bana. gittğimiz doktor evet yapılması lazım derse hemen yapalcak amniyosentez .artık gere dönüş yok. detyalı usg de sonuçlar tertemiz ama genede doktorumuz hocam görsün dedi. bizde tamam dedik ne direlim. hepinizi sevgiyle kucaklıyorum. inşallah iyi haberlerle döneriz. ben haber aldıkça yazarım buraya.
Günaydın herkese.
Saat 12 de randevum var, çok heyecanlıyım :79:
sarissa en yakın sen gideceksin doktora,bizim adımıza sorar mısın doktoruna, malum kurban geliyor kırmızı et tüketeceğiz,zararı varmı taze etin,ne kadar yememiz gerekiyor vs.
Günaydııın , hadi bomba haberlerini bekliyoruz :))
dscopur , seninde göbişin sivri diye bende erkek bebişi çok yakıştırmıştım sanaüstünde de epey konuşmuştuk herşeyin hayırlısı tabi..
günaydın herkese bugun amniyosentez için ist. la uçuyoruz meleğimi çok özledim ay nasıl bir duygudur bu ya içimde o ben kanımla canımla besliyorum ama özlüyorumda dualrınızı nolur esirgemeyin bizdenm down sendromu riskim yüksek çıktı biliyorsunuz . şu an bile gözlerim dolmak üzere . kızıma moral vermeye çalışıyorum. oda bana. gittğimiz doktor evet yapılması lazım derse hemen yapalcak amniyosentez .artık gere dönüş yok. detyalı usg de sonuçlar tertemiz ama genede doktorumuz hocam görsün dedi. bizde tamam dedik ne direlim. hepinizi sevgiyle kucaklıyorum. inşallah iyi haberlerle döneriz. ben haber aldıkça yazarım buraya.
İnş gösterir kendini canım sen de rahatlarsın az kalmış randevuna da zaten.Hadi güzel haberlerle gel inş:)Neyse ki sadece kız ya da erkek olarak iki seçenek var.
Daha fazla olsaydı kafayı yerdik herhalde
Olsun canım yaaa ilk bebek bildiğim kadarıyla senin de o yüsden kız erkek fark etmez sağlıklı olsunlar daevet tatlımmmm ama sivriliğide kalmadı benim göbüşün yanlara doğru yayılıyorum oyyy oy
Hadi bakalım sen de güzel haberlerle gel inş canım:)bende gidicem 2 de doktora sarissa Allahım ikimizede tabi ki her isteyene gönlündekini sağlıkla hayırla versin inşallah gelince yazalım.
güle güle gidin güle güle dönün kızlar.allaha emanet olun
en rahat , en geniş geniş yayılma dönemindeyiz..keyfini çıkaralım vallaevet tatlımmmm ama sivriliğide kalmadı benim göbüşün yanlara doğru yayılıyorum oyyy oy
hayırlı haberlerinizi bekliyoruzbende gidicem 2 de doktora sarissa Allahım ikimizede tabi ki her isteyene gönlündekini sağlıkla hayırla versin inşallah gelince yazalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?