2011 Nisan Anneleri

Kızlar ben de dayanamadım çarşamba günüydü randevum bugüne aldırdım çünkü 10 Kasımda görevim varmış.Veeee doktor cinsiyeti için büyük bir ihtimal kız dedi
Şaşırdım biraz içime erkek doğuyorduRabbim sağlıklı sıhhatli versin de gerisi boş
[/QUOTE]

canım cinsel organını görüpte mi söyledi yoksa yoksa hiç bişey göremediği içinmi

canım cinsel organını görüpte mi söyledi yoksa yoksa hiç bişey göremediği içinmi[/QUOTE]

Canım bayaa bir inceledi.Pozisyon bulamadı ilk girdiğimde sonra bir daha girdim tamam dedi istediğim poziyonda şu anda dedi.Vee büyük bir ihtimal kız dedi ama 20. haftada kontrole geldiğinde teyit ederiz söylersin bi daha dedi.Bilmiyoruma rtık neye göre kız dedi bakmıştır herhalde

tatlım o mendili sallayışına bayıldım.gerçekten gerisi boşş

selam şekerler nasılsınız ben de sık giremyrm malum annemlerin yannndayıım arada okumaya çalışyrm bana da dr 5 hafta sonra gel dedi 21.hafta ayrntlı ultrasona grcez...ben nasıl 5 hafta dayancam dyrm bende belki arada devlete gderz bakalım

benim sinir olduğum ne biliyormusunuz
kız erkek değil sağlıklı olsun yeter evlat sonuçta
biri kız biri erkek diyor insan hayaller kuruyor kendini alıştırıyor
göremedim de sonra söylerim de daha iyii
ben pişman oldum sürekli cinsiyet sorduğuma
tam sağlam öğrenmek en iyisi
geç öğrenen arkadaşlar üzülmeyin
FADİK arkadaşın başına gelenleri okuduktan sonra böyle basit şeylerle uğraştığım için kızıyorum kendime ne gerek var kızmı erkekmi zaten Allah ne yazdıysa o olacak
herşeyin hayırlısı................

tatlişoğlumcum ben ayrıntılı ultrasona girene dek bu konuyu kapatıyorum
sanırım en kesin ozaman belli olur
benim kız yazan haneyi boş bırakabilirmisin canım

Evt canım bana da doktorum 20. - 21. haftalarda gel detaylı ultrosona bakacağız dedi.Çok gibi geliyor 1 ay kockocaa 4 hafta.Ama ne yapalım o zamana hayırlısıyla büyümüş olurlar

fadik arkadaşa ne olmuş canım

tatlişoğlumcum ben ayrıntılı ultrasona girene dek bu konuyu kapatıyorum
sanırım en kesin ozaman belli olur
benim kız yazan haneyi boş bırakabilirmisin canım

Haklısın canım aslında kaptırmamamız gerekiyor kendimizi.Sonra hayal kırıklığı yaşıyoruz neyse bakalım zaten eninde sonunda belli olmayacak mı

bebeğini kaybetmiş canım 18.haftasında rahim ağzı yetmezliğinden doktor hatası ile

ayy allah korusun yarabbim.allah sabır versin inşallah.tez zamanda sağlıcakla bebişine kavuşsun inşallah.kız erkek önemli değil yaa.bebeklerimizin sağlıcakla olması onlara kavuşmamız herşeyden önemli değil mi yanii?

kızlar şimdi öğrendim ben demek geçmişi çok iii okumamısım fadik arkadaşımıza çok üzüldüm allah yardımcısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…