- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #16.161
gulenhepgul sen sanirim cizelge yapmayi sormussun okudugum sayfalarda sendin gibi aklimda kaldi burdan bakarak yapabilirsin canim
teşekkür ederim canım
bu arada herkese merhaba :)
Kızlar ben de dayanamadım çarşamba günüydü randevum bugüne aldırdım çünkü 10 Kasımda görevim varmış.Veeee doktor cinsiyeti için büyük bir ihtimal kız dedi
Şaşırdım biraz içime erkek doğuyorduRabbim sağlıklı sıhhatli versin de gerisi boş
en rahat , en geniş geniş yayılma dönemindeyiz..keyfini çıkaralım valla
hayırlı haberlerinizi bekliyoruz
tatlım o mendili sallayışına bayıldım.gerçekten gerisi boşşİnş gösterir kendini canım sen de rahatlarsın az kalmış randevuna da zaten.Hadi güzel haberlerle gel inş:)
Olsun canım yaaa ilk bebek bildiğim kadarıyla senin de o yüsden kız erkek fark etmez sağlıklı olsunlar da
Hadi bakalım sen de güzel haberlerle gel inş canım:)
Kızlar ben de dayanamadım çarşamba günüydü randevum bugüne aldırdım çünkü 10 Kasımda görevim varmış.Veeee doktor cinsiyeti için büyük bir ihtimal kız dedi
Şaşırdım biraz içime erkek doğuyorduRabbim sağlıklı sıhhatli versin de gerisi boş
tatlım o mendili sallayışına bayıldım.gerçekten gerisi boşş
selam şekerler nasılsınız ben de sık giremyrm malum annemlerin yannndayıım arada okumaya çalışyrm bana da dr 5 hafta sonra gel dedi 21.hafta ayrntlı ultrasona grcez...ben nasıl 5 hafta dayancam dyrm bende belki arada devlete gderz bakalım
benim sinir olduğum ne biliyormusunuz
kız erkek değil sağlıklı olsun yeter evlat sonuçta
biri kız biri erkek diyor insan hayaller kuruyor kendini alıştırıyor
göremedim de sonra söylerim de daha iyii
ben pişman oldum sürekli cinsiyet sorduğuma
tam sağlam öğrenmek en iyisi
geç öğrenen arkadaşlar üzülmeyin
FADİK arkadaşın başına gelenleri okuduktan sonra böyle basit şeylerle uğraştığım için kızıyorum kendime ne gerek var kızmı erkekmi zaten Allah ne yazdıysa o olacak
herşeyin hayırlısı................
tatlişoğlumcum ben ayrıntılı ultrasona girene dek bu konuyu kapatıyorum
sanırım en kesin ozaman belli olur
benim kız yazan haneyi boş bırakabilirmisin canım
fadik arkadaşa ne olmuş canım
Haklısın canım aslında kaptırmamamız gerekiyor kendimizi.Sonra hayal kırıklığı yaşıyoruz neyse bakalım zaten eninde sonunda belli olmayacak mı
bebeğini kaybetmiş canım 18.haftasında rahim ağzı yetmezliğinden doktor hatası ile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?