2011 Nisan Anneleri

kızlar şimdi öğrendim ben demek geçmişi çok iii okumamısım fadik arkadaşımıza çok üzüldüm allah yardımcısı olsun

fadik arkadaşımızın nici ne arkadaşlar nick isim karışıyorda,önceki hamileliğimi yeni mi haber arkadaşlar gerçekten üzldüm detaylı açıklayabilir mi bilenler?

doktor hatası neymiş o kısmı anlamadım yaa?doktor bu konu hakkında bilgi mi vermemiş önceden acaba?

rahim ağzı yetmezliği diye bir konu varmış 3. aydan sonra dikiş atılması gerekiyrmuş arkadaşlar hatırladığım kadarıyla yazıyorum doktor bu konuyu atlamış öncedende düşükleri varmış
Allah yardımcısı olsun...........

Üşenmedim geçmişi okudum bir çırpıda,Fadik arkadaşımıza Allah yardımcısı olsun,bu kadar ümitlenip kendimizi kaptırdıktan sonra böyle haberleri duymak gerçekten çok üzücü.mormaskeye katılıyorum,kızmı erkekmi diye üzüntü yapacağımıza sağlıklılar diye şükretmemiz gerekiyor.Allahım diğer anniş adaylarına yaşatmasın,Fadik arkadaşımızada bundan sonra hayırlı ve sağlıklı hamilelikler yaşatsın.

amin canım cümlemize.

nasılsınız arkadaşlar fadik arkadaşım Allah sabır versin rabbim kısa zamanda hayırlı sonuçlarla yüzünüzü güldürsün

Son düzenleme:

FUNMAK aLLAH YARDIMCIN OLSUN.. İNŞALLAH HAYIRLI HABERLERİNDE COŞARIZ BURADA ...

FADİKCİM 2 GÜNDÜR NETE GİRMİYORDUM.. ÇOK ÜZÜLDÜM.. NE DENEBİLİR Kİ... ÇOK ÇOK GEÇMİŞ OLSUN...ALLAH TEZ ZAMANDA KUCAĞINI DOLDURSUN İNŞALLAH....

isvicre`deyim canim..

ayy ne kadar güzel canım ben isvicreyi çok severim. lisede cok isvicrede okumak istemiştim ama kuzenim gitmeyince babamlar tek basıma küçüğüm diye yollamamıslardı sonra ingiltereye gidip 7 sene orda kaldım. ama isviçre yerine ingiltere baya bi hayalkırıklığı olmustu bana ne yalan söliim:)

gunaydın kızlar nasılsınız bakalım ben ve bebişim iyiyiz çok şükür.inşallah sizlerde ıyısınızdır.:92:

çok saol cnm çok teşekkürler iyiyiz.. siz nasılsınız.

iyi tatiller şimdidencanım. ben ilk öğrendiğimden beri hiç geçmedim. hamileyim diyorum ve hemen yan taraftan geciriyorlar zaten. havaallanına girmedim daha ama o yüzden ondn emin diilim.

evet canım haklısınız.. allahtan ben şanslıyım o konuda cunku eşimin aileside cok önem veriyorlar ve deger biliyorlar benim ailem gibi.

canım benim sen içini ferah tut bence iyi haberlerle döneceksin inan bana.. güzel habelerini bekliyorum Allahın izniyle dualarım sizinle..

merhaba arkadaşlar nasılsınız?

saol cnm teşekkr ederim sen nasılsın..

nasılsınız arkadaşlar fadik arkadaşım Allah sabır versin rabbim kısa zamanda tekrar anne yapsın

saol canım sen nasılsın..

bende iyiyim cumartesi pazar dinlendim doktorum söylemişti yarına randevumuz var bakalım hayırlı sonuçlarla döneriz inşallah ALLAH herkesin gönlüne göre versin

selam canlarım...nasılsınız bugün..ben iyiyim çok şükür..bu gün takarken karnım inanılmaz sertti bebişim artık orda diyebiliyorum... çok farklı bişey..artık rahmi dışardan hissedebiliyoruz ya o çok hoşuma gidiyo..inş hareketlerinide hissedersem süper olcak..

tatil konuşulmuş maşallah kızlar imkanınız varsa gidin gezin değerlendirim..çok şükür hamişlikten önce fena gezerdik eşimle şehir şehir ondan ah demiyorum ama şuanda bilsemki imkanım var sağlık açısından giderim vallahi...ben evde ayaklarımı uzatıp tv izlemeyi düşünüyorum bi aile kahvaltısıns gideriz o kadar...yada annemin yanında olurum kalırım yani orda...eşim 2-3 günler çalışıcak çünkü..

cinsiyet konusuda olmuş çok sinir bozucu bi durum olurdu herhalde...sürekli değişiyo yada net bişey söylenmiyo ama beniim 14. hft söylendi erkek die güvenilir oldu ona bile 2 doktor baya detaylı bakmıştı..kız olsa eminimki 20 hft kadar beklerdik doktorum dedi..asla emin olmadan %100 olcak hatta söylemiyorum dedi... bunda %99 dedi %1 de yanılma payı işini şansa bırakmıyor...

şimdi gördüm yazını allah sabır versin gerçekten zor çok zor ben bu haberlerden çok etkileniyorum hemen ağlamaya başlıyorum harhalde dört sene bebek özlemi çektiğimden zor hamile kalıp zor bir hamilelik geçirdiğimden olabilir ne denebilir ki allah gerçekten sabır ve metanet versin. en kısa zamanda güzel haberler alman dileğiyle...

hoşgeldiniz kızlar nasılsınız
ben yarın kısmetse doktora gidicem bakalım cinsiyetini öğrenebilecekmiyiz
ama en önemlisi sağlıklı olduğunu görsem o benim için daha önemli

hoşgeldiniz kızlar nasılsınız
ben yarın kısmetse doktora gidicem bakalım cinsiyetini öğrenebilecekmiyiz
ama en önemlisi sağlıklı olduğunu görsem o benim için daha önemli

cnm inş.. bebişin iyidir.. benimde cuma günü randevum.. süper bişey böylesine güne nalam katan bişey var..yoksa her gün diğerinin bi benzeriydi benim için..onunla anlam kazandı die düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…