- 28 Haziran 2010
- 1.782
- 12
- 118
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #16.181
kızlar şimdi öğrendim ben demek geçmişi çok iii okumamısım fadik arkadaşımıza çok üzüldüm allah yardımcısı olsun
doktor hatası neymiş o kısmı anlamadım yaa?doktor bu konu hakkında bilgi mi vermemiş önceden acaba?
Üşenmedim geçmişi okudum bir çırpıda,Fadik arkadaşımıza Allah yardımcısı olsun,bu kadar ümitlenip kendimizi kaptırdıktan sonra böyle haberleri duymak gerçekten çok üzücü.mormaskeye katılıyorum,kızmı erkekmi diye üzüntü yapacağımıza sağlıklılar diye şükretmemiz gerekiyor.Allahım diğer anniş adaylarına yaşatmasın,Fadik arkadaşımızada bundan sonra hayırlı ve sağlıklı hamilelikler yaşatsın.
günaydın herkese bugun amniyosentez için ist. la uçuyoruz meleğimi çok özledim ay nasıl bir duygudur bu ya içimde o ben kanımla canımla besliyorum ama özlüyorumda dualrınızı nolur esirgemeyin bizdenm down sendromu riskim yüksek çıktı biliyorsunuz . şu an bile gözlerim dolmak üzere . kızıma moral vermeye çalışıyorum. oda bana. gittğimiz doktor evet yapılması lazım derse hemen yapalcak amniyosentez .artık gere dönüş yok. detyalı usg de sonuçlar tertemiz ama genede doktorumuz hocam görsün dedi. bizde tamam dedik ne direlim. hepinizi sevgiyle kucaklıyorum. inşallah iyi haberlerle döneriz. ben haber aldıkça yazarım buraya.
isvicre`deyim canim..
gunaydın kızlar nasılsınız bakalım ben ve bebişim iyiyiz çok şükür.inşallah sizlerde ıyısınızdır.:92:
kızlar bayram için bi planınz varmı?biz eşimle antalya tıtanıc resort otele gıdıyoruz ucakla gıdecegım ıcın rahat içim.ama size birşey soracagım havaalanında alışveriş merkezlerınde güvenlik cihazlarından gecıyormusunuz?
Günaydın bayanlar;
Hafta sonunuz nasıl geçti bakalım,hediyeler konuşulmaya başlanmış,tatiller ayarlanmaya başlanmış bakıyorumda.Biz bayramın 2.gününe kadar burdayız ,2.gününden sonra benim memleketime gidicez annemlerle beraber.Hediye vermeyi bende çok severim,hnk canım fikrin çok hoş ama esranın dediği gibi değer bilmiyorlar
günaydın herkese bugun amniyosentez için ist. la uçuyoruz meleğimi çok özledim ay nasıl bir duygudur bu ya içimde o ben kanımla canımla besliyorum ama özlüyorumda dualrınızı nolur esirgemeyin bizdenm down sendromu riskim yüksek çıktı biliyorsunuz . şu an bile gözlerim dolmak üzere . kızıma moral vermeye çalışıyorum. oda bana. gittğimiz doktor evet yapılması lazım derse hemen yapalcak amniyosentez .artık gere dönüş yok. detyalı usg de sonuçlar tertemiz ama genede doktorumuz hocam görsün dedi. bizde tamam dedik ne direlim. hepinizi sevgiyle kucaklıyorum. inşallah iyi haberlerle döneriz. ben haber aldıkça yazarım buraya.
merhaba arkadaşlar nasılsınız?
nasılsınız arkadaşlar fadik arkadaşım Allah sabır versin rabbim kısa zamanda tekrar anne yapsın
ayy ne kadar güzel canım ben isvicreyi çok severim. lisede cok isvicrede okumak istemiştim ama kuzenim gitmeyince babamlar tek basıma küçüğüm diye yollamamıslardı sonra ingiltereye gidip 7 sene orda kaldım. ama isviçre yerine ingiltere baya bi hayalkırıklığı olmustu bana ne yalan söliim:)
çok saol cnm çok teşekkürler iyiyiz.. siz nasılsınız.
iyi tatiller şimdidencanım. ben ilk öğrendiğimden beri hiç geçmedim. hamileyim diyorum ve hemen yan taraftan geciriyorlar zaten. havaallanına girmedim daha ama o yüzden ondn emin diilim.
evet canım haklısınız.. allahtan ben şanslıyım o konuda cunku eşimin aileside cok önem veriyorlar ve deger biliyorlar benim ailem gibi.
canım benim sen içini ferah tut bence iyi haberlerle döneceksin inan bana.. güzel habelerini bekliyorum Allahın izniyle dualarım sizinle..
saol cnm teşekkr ederim sen nasılsın..
saol canım sen nasılsın..
saol cnm teşekkr ederim sen nasılsın..
bende iyiyim canım ev keyf, yapıyoz akşam gidicem işe
bende iyiyim cumartesi pazar dinlendim doktorum söylemişti yarına randevumuz var bakalım hayırlı sonuçlarla döneriz inşallah ALLAH herkesin gönlüne göre versin
merhaba kızlar....
ben bebeğimi kaybettim...
fazla açıklama yapıpta sizleri üzmek istemiyorum....
sizlerin üzülmemesi stres yapmaması lazım...
kendinize iyi bakın...
rabbim hepinize sağlıklı doğumlar nasip etsin...
hoşgeldiniz kızlar nasılsınız
ben yarın kısmetse doktora gidicem bakalım cinsiyetini öğrenebilecekmiyiz
ama en önemlisi sağlıklı olduğunu görsem o benim için daha önemli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?