2011 Nisan Anneleri

hoşgeldiniz kızlar nasılsınız
ben yarın kısmetse doktora gidicem bakalım cinsiyetini öğrenebilecekmiyiz
ama en önemlisi sağlıklı olduğunu görsem o benim için daha önemli

hoşbulduk tatlımmmm benim cinsiyetim değişti yaaa erkektş kız dediler şimdi biraz dumur olduktan sonra toparlandım
inşallah sende öğrenirsin cinsiyetini

cnm inş.. bebişin iyidir.. benimde cuma günü randevum.. süper bişey böylesine güne nalam katan bişey var..yoksa her gün diğerinin bi benzeriydi benim için..onunla anlam kazandı die düşünüyorum

evet canım tabiiki çok güzel ben yaklaşık 1 aydan beri görmedim inş. sorun yoktur insan merak ediyor valla.

umrumda bile dğil valla tatlım sağlıkla gelsin yeter kısa süreli bi dumur atlattım ama
bikaç bişey almıştım sağlık olsun artık napalım

tabi önemli olan sağlık
bende bugün fadik arkadaşımıza üzüldüm bir şeyde yazmamış bebğini neden kaybetmiş herhalde kafamıza takmayalım diye mi yazmamış anlamadım

bende öğrenmedim daha cinsiyetini. Cuma günü üçlü test için girdik ultrasyona yine göstermedi, perşembeye kaldı.
Hayırlısı olsun. Kız erkek hiç farketmez.

tabi önemli olan sağlık
bende bugün fadik arkadaşımıza üzüldüm bir şeyde yazmamış bebğini neden kaybetmiş herhalde kafamıza takmayalım diye mi yazmamış anlamadım

herhalde tatlım rahim doğum olayını erken başlatmış sanırım rahim açılmış çok zor allah yardımcısı olsun

fguney zerdal ay kızlar geç öğrenin ama doğru olanı öğrenin zor oluyo cinsiyet değişimi

Evet haklısın canım, dua etmiştim. Allahım öğreneceğim zaman net olsun diye, avrupada 18 haftadan önce söylemiyormış. bende tam perşembe 18 haftalık olacam. inşallah hayırlısı ile öğreniriz. Cuma 3 lü tarama için girdim yine öğrenemedim. bekliyoz artık. Dediğin gibi geç olsun temiz olsun. kaç kişinin cinsiyeti değişti.

Kızlar fadik bebeğinimi kaybetti çok üzüldüm. İlk başlarda kanaması oluyordu sanırım yanlış hayırlamıyorsam. Allah sabır versin.

C.tesi gittim doktora kızlar... Benim çırpı bacaklıyı gördük :)))) bir tekme aması var doktor dioki hissetmiyormusun ... Yoo dedim 2-3 hafta sonra hissedersin dedi... Görseniz çırpı bacaklıyı... Bu sefer bacakları kapalıydı cinsiyetini göstermedi tekrardan.. çok usturuplu duruyor dedi doktor :))))kız olduğunu kesinleştiremedik anlayacağınız.. 200 gr olmuş benim bebiş :))) demir hapı verdi gece saat 4 de karnım acıkarak uyanıyorum ne yapıcam bilmiyorum :))))

Gözün aydın bebişini görmüşsün canım,darısı başıma olsun artık:) uslu uslu oturuyor ama tekme atmayıda ihmal etmiyormuş,uslulardan korkmak lazım,canım 4 gibi kalktığında meyve yada su iç,oturup yemek yiyim deme,o saatte yenen yemek kilo olarak geri döner sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…