- 18 Mayıs 2009
- 11.023
- 2
- 731
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #16.201
hoşgeldiniz kızlar nasılsınız
ben yarın kısmetse doktora gidicem bakalım cinsiyetini öğrenebilecekmiyiz
ama en önemlisi sağlıklı olduğunu görsem o benim için daha önemli
cnm inş.. bebişin iyidir.. benimde cuma günü randevum.. süper bişey böylesine güne nalam katan bişey var..yoksa her gün diğerinin bi benzeriydi benim için..onunla anlam kazandı die düşünüyorum
Hoşgeldiniz hanımlarrr,afiyet olsun bebişlerimiz doydu şimdi karnımızda fink atıyorlardır
Hoşgeldiniz hanımlarrr,afiyet olsun bebişlerimiz doydu şimdi karnımızda fink atıyorlardır
hoşbulduk tatlımmmm benim cinsiyetim değişti yaaa erkektş kız dediler şimdi biraz dumur olduktan sonra toparlandım
inşallah sende öğrenirsin cinsiyetini
aaaaaa nasıl oluyor ya gerçekten dumur olur insan çok alışveriş yapmışmıydın
olsun sağlıklı olsunda
umrumda bile dğil valla tatlım sağlıkla gelsin yeter kısa süreli bi dumur atlattım ama
bikaç bişey almıştım sağlık olsun artık napalım
sağol tatlım benim
benimki zıplıyo içerde çünkü son 10 dakikadır hapşırıyorum allahım ya yavrum ne halde acaba
tabi önemli olan sağlık
bende bugün fadik arkadaşımıza üzüldüm bir şeyde yazmamış bebğini neden kaybetmiş herhalde kafamıza takmayalım diye mi yazmamış anlamadım
hoşuna gitmiştir zıplamak
fguney zerdal ay kızlar geç öğrenin ama doğru olanı öğrenin zor oluyo cinsiyet değişimi
herhalde tatlım rahim doğum olayını erken başlatmış sanırım rahim açılmış çok zor allah yardımcısı olsun
C.tesi gittim doktora kızlar... Benim çırpı bacaklıyı gördük :)))) bir tekme aması var doktor dioki hissetmiyormusun ... Yoo dedim 2-3 hafta sonra hissedersin dedi... Görseniz çırpı bacaklıyı... Bu sefer bacakları kapalıydı cinsiyetini göstermedi tekrardan.. çok usturuplu duruyor dedi doktor :))))kız olduğunu kesinleştiremedik anlayacağınız.. 200 gr olmuş benim bebiş :))) demir hapı verdi gece saat 4 de karnım acıkarak uyanıyorum ne yapıcam bilmiyorum :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?