- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #16.221
C.tesi gittim doktora kızlar... Benim çırpı bacaklıyı gördük :)))) bir tekme aması var doktor dioki hissetmiyormusun ... Yoo dedim 2-3 hafta sonra hissedersin dedi... Görseniz çırpı bacaklıyı... Bu sefer bacakları kapalıydı cinsiyetini göstermedi tekrardan.. çok usturuplu duruyor dedi doktor :))))kız olduğunu kesinleştiremedik anlayacağınız.. 200 gr olmuş benim bebiş :))) demir hapı verdi gece saat 4 de karnım acıkarak uyanıyorum ne yapıcam bilmiyorum :))))
C.tesi gittim doktora kızlar... Benim çırpı bacaklıyı gördük :)))) bir tekme aması var doktor dioki hissetmiyormusun ... Yoo dedim 2-3 hafta sonra hissedersin dedi... Görseniz çırpı bacaklıyı... Bu sefer bacakları kapalıydı cinsiyetini göstermedi tekrardan.. çok usturuplu duruyor dedi doktor :))))kız olduğunu kesinleştiremedik anlayacağınız.. 200 gr olmuş benim bebiş :))) demir hapı verdi gece saat 4 de karnım acıkarak uyanıyorum ne yapıcam bilmiyorum :))))
merhaba kızlarr
nasılsınız?
biz bi kaç gündür yoktuk umarım herkes iyidir.
Selam kızlar.
Bebişimizi gördük çok şükür......
Canım bebişini görmene çok sevindim,sağlıklı olmasınada ,göstermedimi cinsiyetini neden öğrenemediniz canım?
yağda yumurta değilde haşlanmış yumurtayı öneriyor doktorlar,kilo alımın nasıl bu arada?
et içinde öğrendiğimiz iyi oldu çok teşekkür ederim.
landsarc sarissa hoşgeldiniz kızlar
Canım bebişini görmene çok sevindim,sağlıklı olmasınada ,göstermedimi cinsiyetini neden öğrenemediniz canım?
yağda yumurta değilde haşlanmış yumurtayı öneriyor doktorlar,kilo alımın nasıl bu arada?
kızlar merhaba..nasılsınız..ben fazla giremiyorum ara ara yazılarınızı okuyorum..allaha şükür gribim ve gebelikle ilgili şikayetlerim bitti..gebeliğimin baharını yaşıyorum şimdi:))
herşey yolunda derken moralim bozuldu..fikirlerinize ihtiyacım var..
daha önce 2li test yaptırdık..sonuç çok iyi çıktı..bebeğin ense kalınlığı 1.6 dı..2 hafta önce de 3lü test yaptırdık sonuç kötü çıktı..sonucu öğrenmeye eşim gitmişti..ankaraya gidin amniyosenteze baksınlar demiş..eşimle biz de buna karşıyız..düşük riskini duymuştuk..eşim allahın takdiri özürlü de olsa bu çocuğu istiyoruz demiş..doktor zaten beyin özürlü çocuğa kesinlikle tedavi uygulanmaz demiş..ama kalbi delik olursa falan biz burda müdahale edemeyiz ankarada doğum yapar demiş..ben bu arada boludayım..benim ilk kızım da da 3lü test kötü çıkmıştı..down sendromu fazlaydı ama allaha şükür çok akıllı sağlıklı bir kızım var..arkadaşlarım 3lü test tam sonuç vermiyor yaşa ve yaşantı biçimine göre değerler ölçülüyor dediler..ayrıntılı ultrasonu öneriyolar..eşim ona da karşı çıkıyor..iyice moralimizi bozarlar bu saatten sonra çocuğu kesinlikle aldırmayız diyor..yaşım da biraz var tabii..söylediğiniz her kelime benim için çok önemli siz olsanız ne yapardınız..ya da bu durumda olanlarınız var mı..
Selam kızlar.
Bebişimizi gördük çok şükür......
et olayı na çok sevindim ben çok et düşkünüyümdür bayramda cok yersem diyordum neyseki sorun yokmus ohh ne güzelll
kızlar merhaba..nasılsınız..ben fazla giremiyorum ara ara yazılarınızı okuyorum..allaha şükür gribim ve gebelikle ilgili şikayetlerim bitti..gebeliğimin baharını yaşıyorum şimdi:))
daha önce 2li test yaptırdık..sonuç çok iyi çıktı..bebeğin ense kalınlığı 1.6 dı..2 hafta önce de 3lü test yaptırdık sonuç kötü çıktı..sonucu öğrenmeye eşim gitmişti..ankaraya gidin amniyosenteze baksınlar demiş..eşimle biz de buna karşıyız..düşük riskini duymuştuk..eşim allahın takdiri özürlü de olsa bu çocuğu istiyoruz demiş..doktor zaten beyin özürlü çocuğa kesinlikle tedavi uygulanmaz demiş..ama kalbi delik olursa falan biz burda müdahale edemeyiz ankarada doğum yapar demiş..ben bu arada boludayım..benim ilk kızım da da 3lü test kötü çıkmıştı..down sendromu fazlaydı ama allaha şükür çok akıllı sağlıklı bir kızım var..arkadaşlarım 3lü test tam sonuç vermiyor yaşa ve yaşantı biçimine göre değerler ölçülüyor dediler..ayrıntılı ultrasonu öneriyolar..eşim ona da karşı çıkıyor..iyice moralimizi bozarlar bu saatten sonra çocuğu kesinlikle aldırmayız diyor..yaşım da biraz var tabii..söylediğiniz her kelime benim için çok önemli siz olsanız ne yapardınız..ya da bu durumda olanlarınız var mı..
hoşgeldin cnm arkadaşım..ben bu gün topkten memnun değilim..kimse benimle ilgilenmedi bide duygulala bağladım.. gönül koydum azcık.. sana gelince cnm ilk bebişinden birebir yaşayan kişi olarak bence gönlünü ferah tut...bi arkadaşımızında amniyosentez yaptımasını istediler adı aklımada değil ne yazıkki.. izmirde istanbula gelicek yakın zamanda ama amniyosentez yaptıran çoğu kişinin sonucu iyi çıkmış..sen gönlnü ferah tut cnm..RABBİN NE DERSE O OLUR...
gözün aydın bebişini görmüşsün canım,darısı başıma olsun artık:) uslu uslu oturuyor ama tekme atmayıda ihmal etmiyormuş,uslulardan korkmak lazım,canım 4 gibi kalktığında meyve yada su iç,oturup yemek yiyim deme,o saatte yenen yemek kilo olarak geri döner sana
canım bir daha ne zaman gideceksin doktora o zaman belli olur herhalde tam olarak
gözün aydın tatlım maşallahhh tosuncuğa benimkide 10 cm 140 gr olmuş allahım sağsalim kucağımıza almayı nasip etsin
Daha önce 2li test yaptırdık..sonuç çok iyi çıktı..bebeğin ense kalınlığı 1.6 dı..2 hafta önce de 3lü test yaptırdık sonuç kötü çıktı..sonucu öğrenmeye eşim gitmişti..ankaraya gidin amniyosenteze baksınlar demiş..eşimle biz de buna karşıyız..düşük riskini duymuştuk..eşim allahın takdiri özürlü de olsa bu çocuğu istiyoruz demiş..doktor zaten beyin özürlü çocuğa kesinlikle tedavi uygulanmaz demiş..ama kalbi delik olursa falan biz burda müdahale edemeyiz ankarada doğum yapar demiş..ben bu arada boludayım..benim ilk kızım da da 3lü test kötü çıkmıştı..down sendromu fazlaydı ama allaha şükür çok akıllı sağlıklı bir kızım var..Arkadaşlarım 3lü test tam sonuç vermiyor yaşa ve yaşantı biçimine göre değerler ölçülüyor dediler..ayrıntılı ultrasonu öneriyolar..eşim ona da karşı çıkıyor..iyice moralimizi bozarlar bu saatten sonra çocuğu kesinlikle aldırmayız diyor..yaşım da biraz var tabii..söylediğiniz her kelime benim için çok önemli siz olsanız ne yapardınız..ya da bu durumda olanlarınız var mı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?