2011 Nisan Anneleri

canım bir daha ne zaman gideceksin doktora o zaman belli olur herhalde tam olarak

gözün aydın tatlım maşallahhh tosuncuğa benimkide 10 cm 140 gr olmuş allahım sağsalim kucağımıza almayı nasip etsin

Selam kızlar.
Bebişimizi gördük çok şükür.
İçim rahatladı valla, insan çok merak ediyor nasıl, ne durumda diye.
Hala "bebiş" diyorum çünkü bizim hala cinsiyetimiz yok.
Gelecek aya inşallah. Napalım sağlıklı olduğunu öğrendik ya bu bize yeter.
Her şey yolundaymış çok şükür
Yaklaşık 123 gr ayy minicik daha yaa
Kıpır kıpır hiç yerinde durmuyor çok hareketli.
Ne de olsa anası onu fıldır fıldır gezerken yaptı

Ne sorduğuma gelince:
Aslında kendisi pek çok şeyi anlattığı için çok fazla soru sormadım sanırım.
Ben ara sıra müsli yiyordum tam tahıllı olanlardan, ama doğru mu yapıyorum bilemiyordum.
Çok güzel, devam et dedi.
Esteem kurbanda yiyeceğimiz eti sormamı istemişti, onu sordum.
Pişmiş olduğu sürece istediğin kadar yiyebilirsin ama sebzeyi ihmal etme dedi.
Kahvaltı da ne yediğimi sordu.
Yağda yumurta yemiştim ben :78: ondan hoşlanmadı. İki haftada bir filan ye dedi.
Başka da aklıma gelmiyor şimdilik.

kızlaar selam..
anca gelebildim bugün..yine sayfalar birikmiş..

Fadik için çok üzüldüm,ordan sonra okuyamadım da geçmişi..
sonra bir haber çıktı mı..
Fadikçim,Allah sabır versin ve tez zamanda tekrar seni bebeğine kavuştursun inşaallah..

en son bir düğün vardı kaynının mı ne,acaba ondan yoruldu filan mı..
merak ettim yaa,baya da büyüktü bebeği..çok zor şeyler yaşamıştır..

kızlar merhaba..nasılsınız..ben fazla giremiyorum ara ara yazılarınızı okuyorum..allaha şükür gribim ve gebelikle ilgili şikayetlerim bitti..gebeliğimin baharını yaşıyorum şimdi:))
herşey yolunda derken moralim bozuldu..fikirlerinize ihtiyacım var..
daha önce 2li test yaptırdık..sonuç çok iyi çıktı..bebeğin ense kalınlığı 1.6 dı..2 hafta önce de 3lü test yaptırdık sonuç kötü çıktı..sonucu öğrenmeye eşim gitmişti..ankaraya gidin amniyosenteze baksınlar demiş..eşimle biz de buna karşıyız..düşük riskini duymuştuk..eşim allahın takdiri özürlü de olsa bu çocuğu istiyoruz demiş..doktor zaten beyin özürlü çocuğa kesinlikle tedavi uygulanmaz demiş..ama kalbi delik olursa falan biz burda müdahale edemeyiz ankarada doğum yapar demiş..ben bu arada boludayım..benim ilk kızım da da 3lü test kötü çıkmıştı..down sendromu fazlaydı ama allaha şükür çok akıllı sağlıklı bir kızım var.. arkadaşlarım 3lü test tam sonuç vermiyor yaşa ve yaşantı biçimine göre değerler ölçülüyor dediler..ayrıntılı ultrasonu öneriyolar..eşim ona da karşı çıkıyor..iyice moralimizi bozarlar bu saatten sonra çocuğu kesinlikle aldırmayız diyor..yaşım da biraz var tabii..söylediğiniz her kelime benim için çok önemli siz olsanız ne yapardınız..ya da bu durumda olanlarınız var mı..

landsarc sarissa hoşgeldiniz kızlar

Hoş buldum canım.

Yok canım göstermedi.
Hem de şimdi yanılma payı çok yüksek, sonraki gelişince söylerim dedi.
Ben de burda sonradan değişiklik olanları duyunca hiç üstelemedim.
Geç olsun, güç olmasın. Bu heyecanlı bekleyiş de güzel.

Hiç kilo almamışım. Hala 68 kilodayım.
Onu da sordum tabii hemen:))
Gayet normal, zayıfladığı halde 4 kilo bebek doğuran anneler var dedi.
SAT a göre doğum 4 mayıs görünüyordu, şimdi 3 mayıs çıktı.
O da gayet iyi dedi.

demek çırpıbacaklı ayy şekerim beni güldürdün allahta seni güldürsün hoşuma gitti ben de kullanayım

hoşgeldin cnm arkadaşım..ben bu gün topkten memnun değilim..kimse benimle ilgilenmedi bide duygulala bağladım.. gönül koydum azcık.. sana gelince cnm ilk bebişinden birebir yaşayan kişi olarak bence gönlünü ferah tut...bi arkadaşımızında amniyosentez yaptımasını istediler adı aklımada değil ne yazıkki.. izmirde istanbula gelicek yakın zamanda ama amniyosentez yaptıran çoğu kişinin sonucu iyi çıkmış..sen gönlnü ferah tut cnm..RABBİN NE DERSE O OLUR...

Selam güzel anneler...Nasılsınız...Ben çok heyecanlıyım...Yarın 3'lü testim var ve çarşambada oğluşumu Kaan'ımı göreceğim...

Dünde oğluşumuza babamızla ilk defa kıyafet aldık çok sevindim...5'li zıbın takımı mavi renk ve patik yani bez ayakkabı aldık...Fotoğrafını çekince ciciler topiğine koyacağım...

Birde kızlar dün akşam sol göğsümden 5-6 damla süt geldi sanırım...Akletimi batırdığı için serinliğinden yani ıslaklığından hissettim...Sıkınca ucunu su gibi bişey geldi eşime gösterdim süt geliyordur dedi...Dr. son gidişimizde süt gelebileceğini söylemişti ama erken değilmi çarşamba soracağım unutmazsam ve göğüslerim çok sızlıyor...

Son düzenleme:

canım benim doktorum 3 lü test istemedi gereksiz diye ben vardır bi bildiği diyorum önceki bebeğindede aynı sorun olmuş bence fazla takma ama amnıyo aldırmayacaksan doplere muhakkak gir hem için rahatlar eşinle konuş dopler yaptırın
içini ferah tut umarım bişey çıkmaz

canım arkadaşım sağol..içimi ferahlattın..rahat olmaya çalışıyorum ama işte bi kurt insanın içini kemiriyo..ilgilenmediler mi :) canım benim..

ay sorma zaten çok kilo aldım.. Doktor bu hızla gidersen 20 kilo alırsın diyor.. Oda beni çok zorlar.. Bayramdan sonra spor salonuna gidip 20 dk yürüyüş yapıcam sonra 20 dk dinlenip 20 dk. Daha yürüyüş yapıcam faydası olur sanırım... Fazla bişey yemiyorum gece 2 tane zeytin yiyip yarım bardak su içiyorum ((

canım bir daha ne zaman gideceksin doktora o zaman belli olur herhalde tam olarak

bayramdan sonraki hafta gidicem 27 kasım da :))))

gözün aydın tatlım maşallahhh tosuncuğa benimkide 10 cm 140 gr olmuş allahım sağsalim kucağımıza almayı nasip etsin

sağol canım... Seninkisinede maşallah :)))

walla zor durum canım... Yaş faktörü varsa çok dikkate alma derim ben ama tabi kaar sizin... Ay bu testler çok zormuş bende bayramdan sonra yaptırıcam ban detaylı ulturasona gir dedi sadece... Bakalım..

ALS17, angel74, Bammbik, centralpark, dscopur, esteem, guleysa, leegorkemm, mefunihi, mesa, nisa_86, polyanna, Sarissa, teacher1907, tuba335

Ordamısınız hatunlar... :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…