2011 Nisan Anneleri

Esracığım ne oldu neden memnun değilsin bizden burda birebir konuşma dertleşme fırsatı bulamıyoruz maalesef ama ilgiye ihtiyaç duyduğun zaman bana yazaiblirsin elimden geleni yaparım

ALS17, angel74, Bammbik, centralpark, dscopur, esteem, guleysa, leegorkemm, mefunihi, mesa, nisa_86, polyanna, Sarissa, teacher1907, tuba335

Ordamısınız hatunlar... :26:

burdayız tatlım arada iş çıkıyo bakamıyorum ben hoşgeldinnnnn
ben alışverişleri durdurdum 8. aya kadar 1 çöp almıycam :84:

selam kızlar sarissa çok sevindim bebişine...herkesi de okuyamadım kusura bakmayın..kaynanamdan frsat bulup ara ara gryrm esra senn neyin var duygusal gördm senii dr a giden herkesin sevinci ne guzel....rabbim daim etsin herkesin sevincini...başımıza kaldıramayacağımız seyler gelmesin bebişlere ve bizlere....

angel 74 canım çok sağol..ben de yaştan dolayı diye tahmin ediyorum..o yüzden biraz rahatım..eşim boluda ayrıntılı ultrason varsa yaptırız diyor..aman küçük şehirin de işte böyle dezavantajları var ya..

yanlız hissediyorum sanırım kendimi..göz yaşlarıma hakim olamıyorum..ağlayınca bebişimi düşünüyorum korkum artıyo... ay sözde kalabalık ailedeyiz hiç merak eden yok...sinir oluyorum.. bebişim doğsun görücekler ama...

Didemcim bu seferde erken doğum riski olursa napıcaksın bebeğin eşyasız mı kalacak
Hamile arkadaşlarım 6. ayda herşeylerini tamamlamışlardı sonradan çok rahat ettik dediler sende cinsiyetinden iyice emin olunca yaparsın yavaş yavaş

Esracım sen bizi beğenmiyomusun

demek çırpıbacaklı ayy şekerim beni güldürdün allahta seni güldürsün hoşuma gitti ben de kullanayım

amin canım.. Allah hepimizi güldürsün... Kullan bacım çırpı bacaklıyı :))))

als17, angel74, bammbik, centralpark, dscopur, esteem, guleysa, leegorkemm, mefunihi, mesa, nisa_86, polyanna, sarissa, teacher1907, tuba335

ordamısınız hatunlar... :26:

burdayız canım... Arada işe dalıyorum sonra yine geliyorum :)))

bu gün kimse yok

biz neyiz hatun ????

hehehe.... Dişleri bilemiş walla esra :)))) dağılın ulennnn :))))

arada banada geliyolar tatlım oturup ağlıyorum ama bazende kalabalık sıkıyor işte hamilelik psikolojisii üzülmeeee
eeee bebişin nasıl bakim annesiiii

gözün aydın canım,demek çırpı bacaklı haa..:90:
maşaallah ona 200 gr olmuş,kocaman olmuş
demir hapı alınca acıkma kesildi bende canım..
bende gece yatarken alıyorum,öyle yapabilrsin sende..

Kızlar bana sorup duruyorlar bebeği daha hissetmiyormusun diye...Hissetmiyorum veyada hissediyorum ama ayırt edemiyorum...Sizlerde varmı hisseden...Dr. 5. ayın sonuna doğru hissedersin demişti...

valla bende bilmiyorum tatlım oğlumun kıyafeti yok diye gittim düzdüm macileri al şimdi kızl geliyo napcamı şaşırdım valla kocam kızın kıyafeti yok deme bana dedi al aldık erkek giyisisi ne oldu dedi sustum bende almıyom bişey

diş deyince ..kızlar bu gece rüyamda doğum yapmışım..bebeğimin dişleri varmış..aaa bebeğin dişleri de var ne güzel..diş çıkartma gibi sorunumuz olmayacak diyorum hayırdır inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…