- 28 Haziran 2010
- 1.782
- 12
- 118
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #16.241
hoşgeldin cnm arkadaşım..ben bu gün topkten memnun değilim..kimse benimle ilgilenmedi bide duygulala bağladım.. gönül koydum azcık.. sana gelince cnm ilk bebişinden birebir yaşayan kişi olarak bence gönlünü ferah tut...bi arkadaşımızında amniyosentez yaptımasını istediler adı aklımada değil ne yazıkki.. izmirde istanbula gelicek yakın zamanda ama amniyosentez yaptıran çoğu kişinin sonucu iyi çıkmış..sen gönlnü ferah tut cnm..RABBİN NE DERSE O OLUR...
ALS17, angel74, Bammbik, centralpark, dscopur, esteem, guleysa, leegorkemm, mefunihi, mesa, nisa_86, polyanna, Sarissa, teacher1907, tuba335
Ordamısınız hatunlar... :26:
bu gün kimse yok
burdayız tatlım arada iş çıkıyo bakamıyorum ben hoşgeldinnnnn
ben alışverişleri durdurdum 8. aya kadar 1 çöp almıycam :84:
demek çırpıbacaklı ayy şekerim beni güldürdün allahta seni güldürsün hoşuma gitti ben de kullanayım
als17, angel74, bammbik, centralpark, dscopur, esteem, guleysa, leegorkemm, mefunihi, mesa, nisa_86, polyanna, sarissa, teacher1907, tuba335
ordamısınız hatunlar... :26:
bu gün kimse yok
yanlız hissediyorum sanırım kendimi..göz yaşlarıma hakim olamıyorum..ağlayınca bebişimi düşünüyorum korkum artıyo... Ay sözde kalabalık ailedeyiz hiç merak eden yok...sinir oluyorum.. Bebişim doğsun görücekler ama...
ALS17, angel74, Bammbik, centralpark, dscopur, esteem, guleysa, leegorkemm, mefunihi, mesa, nisa_86, polyanna, Sarissa, teacher1907, tuba335
Ordamısınız hatunlar... :26:
yanlız hissediyorum sanırım kendimi..göz yaşlarıma hakim olamıyorum..ağlayınca bebişimi düşünüyorum korkum artıyo... ay sözde kalabalık ailedeyiz hiç merak eden yok...sinir oluyorum.. bebişim doğsun görücekler ama...
C.tesi gittim doktora kızlar... Benim çırpı bacaklıyı gördük :)))) bir tekme aması var doktor dioki hissetmiyormusun ... Yoo dedim 2-3 hafta sonra hissedersin dedi... Görseniz çırpı bacaklıyı... Bu sefer bacakları kapalıydı cinsiyetini göstermedi tekrardan.. çok usturuplu duruyor dedi doktor :))))kız olduğunu kesinleştiremedik anlayacağınız.. 200 gr olmuş benim bebiş :))) demir hapı verdi gece saat 4 de karnım acıkarak uyanıyorum ne yapıcam bilmiyorum :))))
Didemcim bu seferde erken doğum riski olursa napıcaksın bebeğin eşyasız mı kalacak
Hamile arkadaşlarım 6. ayda herşeylerini tamamlamışlardı sonradan çok rahat ettik dediler sende cinsiyetinden iyice emin olunca yaparsın yavaş yavaş
Esracım sen bizi beğenmiyomusun
Selam güzel anneler...Nasılsınız...Ben çok heyecanlıyım...Yarın 3'lü testim var ve çarşambada oğluşumu Kaan'ımı göreceğim...
yarın benimde randevum var canım,aynı heyecanı taşıyoruz hepimiz
bende süt olayı yok ama bundan sonra gelir yavaş yavaş,soralım yinede doktora canım.
kızlar merhaba..
Canım inşallah bekaldırmayacaksan hiç yaptırıp beynini bulandırma bence.ilk çocuğunda zaten deneyimlisin bu konuda korkmana gerektirecek birşey yoktur inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?