2011 Nisan Anneleri

Hııımmm...Kolay gelsin canım...Hoşbulduk...Ben daha bugüne kadar bişey almadım diye çok üzülüyordum eşim akşam en sonunda almaya ikna oldu...

güle güle giysin tosuncuk allahım sağ salim kucağına almayı nasi etsin tatlımmm çok keyifli oluyor ama bebek alışverişi

gözün aydın canım,demek çırpı bacaklı haa..:90:
Maşaallah ona 200 gr olmuş,kocaman olmuş
Demir hapı alınca acıkma kesildi bende canım..
Bende gece yatarken alıyorum,öyle yapabilrsin sende..

bende gece yatarken içiyorum.. Gündüz iştahımı açmasın diye.. Ama gece saat 4 de fare gibi mutfağa bir gidişim var.. Kendi kendime gülüyorum walla.. Hayatta yaptığım bişey değil... 2 gecedir böyleyim :))

kızlar bana sorup duruyorlar bebeği daha hissetmiyormusun diye...hissetmiyorum veyada hissediyorum ama ayırt edemiyorum...sizlerde varmı hisseden...dr. 5. Ayın sonuna doğru hissedersin demişti...

bende senin gibiyim canım... Banada öyle dediler...

maşallah iyi cnm bebiş bi gün elim karnımda yatmışım eşimin çok hoşuna gitmiş... ya kızlar kaynanama sinir olmaya başladım.. sabrımı zorluyorlar yok yanıyo beni sardımmı sararım ama şu aralar biraz farklı bi durumdayım.insan bi merak eder ara.. ilgilenmiyosn diyince eşim demiş hatta...hemen karşı savunmaya geçiyo..o gün şöyle bişey oldu anlatim.. biz eşimle isim belirledik sonuçta öncelik bizim hakkımız he jest olsun die derim baba anne sen koy ok.. eşim dediki kaynanama anne ismi nasıl mustafa yusuf..NE DEDİ BİZE SORDUNUZMU KOYARKEN.. Bİ SORAR İNSAN BABASINA BÜYÜĞÜNÜZ DİE..bende dedimki anne öyle bi talebimiz olsa 2 aile büyüklerini toplar bi istişare yaparız ama bizim isteğimiz bu..hem dedim espiriyle bizimkiler ne oluyo ordada bi dedesi var falan öyle bişey dedi gitti..... yahu alakasızlar...bi demezlar nasılsınız die sonra tüm hakkı kendilerinde bulurlar...sonra eşim dediki cnm kızma sen sonuçta bizim aileye geldim artık bizdensin.. vs vs..bende dedim ki cnm öyleyse ben nie 2 ay boyunca annemde kaldım..1 gün dahi 2 senedir evliyiz gelip 1 gün kalmadı bizde önemsemiyo ise benim hiç bişey umrumDA DEĞİL...pöf... ilgiye muhtaç değilim oğlum doğsun atlarım arama giderim istediğim yere ama hiç bi çaba göstermezler tüm hakkı kendilerinde bulurlar...

esteem çok sağol canım..ben de işte iyice beynimin bulanmasından korkuyorum..hatta ilk gebeliğimde bebeğim sağ sağlim doğunca iyi ki de gitmemişim dedim ..ya kötü bişey deyip te sağlam bebeği aldırsaydım..bilmiyorum 3lü testin güvenilirliği yok diyolar zaten..

bu ne öfke esracım..senin kayınvaldenle ilşkini takdir ediyorum..bence kayınvalden iyi olur öyle ufak şeyler..alttan almaya çalış..kızım ne kaynanalar var..örneğin benimki gibi..anlatmıştım sana..

Canım yanlışmı anladım bilmiyorum ama benim bu ilk bebeğim...Neyin nasıl olacağını burdan ve dr. öğreniyorum...[/QUOTE]

canım cümleler dağılmış,ilkini sana hitaben yazmıştım ikinci satırı welcome yazmıştım,deneyimli olan WELCQME yani

gereksiz bi beklenti içindemiyim allah aşkına katıldım--katılmadım die oylayın.. mesela annemin komşusu 2 yeek hediye etti resmini koydum yemin ederim bende çocuk gibiyim anne bak dedim ne şirinler değilmi hediye dedim...şöyle aldı bi elledi.. dediki güzel değil çocuğun boynunu sıkarmış vs vs...ya hayrı dokunmuyo bari zarar verme... bi merakı yok..tabi parasına güveniyo.. sosyete. 1 günde basar parayı alır herşey dimi..ama önemli olan emektir..insanların değer yargıları değişiyo yaş ilerledikçe eşi dahi tastif etmiyo...ay of.HAKKINIZI HELAL EDİN..TEK DERDİM ŞUANDA BU..AKŞAM ANAMA GİDİCEM YARIN ABİMİN DOĞUM GÜNÜ...BAYRAMLIK ALMICAKTIM AMA ANNEMİN SIRASINDA MAĞAZALAR ÇOK ALİM BİŞEYŞER BARİ KAFAM DAĞILSIN...NAPİM..

Canım çoğunlukla kayınvalideler böyleler...Takmamak gekiyor ama yapabilene...Mesela ben önceleri susardım ama şimdi susmuyorum...Sustukça daha çok konuşuyorlar bu sefer...Belki beni kırmak için konuşmuyor ama bu aralar zaten çok alınganım ve düşüncelerimiz farklı neden bundan kaynaklanıyor bizde...Sana tek diyeceğim eşin sana dönükse yani seni savunuyorsa ailesine pek bakmıyorsa takma kafana...

bu isim konuları oldukça zor olacak sanırım ... Boşver uzak dursunlar daha iyi.. Fazla muhabbet tez ayrılık getirirmiş... Onların sormasına ne ihtiyacın varki... Isim önce annenin sonra babanın hakkıdır... Gerisini boşvereceksin ve söylemiceksin.. çocuğun ismi bu oldu diceksin çıkacaksın.. çok isim koymak istiyorlarsa tekrar doğursunlar canım.. :)))

bu ne öfke esracım..senin kayınvaldenle ilşkini takdir ediyorum..bence kayınvalden iyi olur öyle ufak şeyler..alttan almaya çalış..kızım ne kaynanalar var..örneğin benimki gibi..anlatmıştım sana..

CNM BİLİYORUM SENDE BİLİYOSUN İYİYİZ..ama hiç beklemediğim durumlar sergileyince inan şaşırıyorum sanırım ondan daha çok etkiliyo beni... yoksa o zaten hep bööyle diye geçip gidemiyorum çünkü hiç yapmadığı şeyler garip geliyo bana:93:

Üzülme canım ya 22. haftada filan başlarız alışverişe
ozaman cinsiyetide kesinlemiş olur
eşinde bi şok yaşadı bide alışveriş yaptığınızda henüz erkenolduğunu düşünüyorsa senin ısrarlarınla alışverişe çıktıysa ondan sert çıkmıştır

Bende bende ama 2 gündür değil başından beri böyleyim, eşim çok şaşırıyo
gelsin yemekler

Son düzenleme:
sağolun kızlar dediğiniz gibi..çizgimi korumaya devam edim.. napim..gereksiz geçici şeyler için kırılmayalım aferdersiniz tiksinmeyelim birbirimizden.....

Kızlar bana sorup duruyorlar bebeği daha hissetmiyormusun diye...Hissetmiyorum veyada hissediyorum ama ayırt edemiyorum...Sizlerde varmı hisseden...Dr. 5. ayın sonuna doğru hissedersin demişti...

bana da sordu doktor hissediyormusun diye son günlerde dikkat ediyorum elimi karnıma koyup onu hissetmeye çalışıyorum ama bişey yok. benim için henüz erken sanırım 17+4 teyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…