- 18 Mayıs 2009
- 11.023
- 2
- 731
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #16.261
Hııımmm...Kolay gelsin canım...Hoşbulduk...Ben daha bugüne kadar bişey almadım diye çok üzülüyordum eşim akşam en sonunda almaya ikna oldu...
gözün aydın canım,demek çırpı bacaklı haa..:90:
Maşaallah ona 200 gr olmuş,kocaman olmuş
Demir hapı alınca acıkma kesildi bende canım..
Bende gece yatarken alıyorum,öyle yapabilrsin sende..
kızlar bana sorup duruyorlar bebeği daha hissetmiyormusun diye...hissetmiyorum veyada hissediyorum ama ayırt edemiyorum...sizlerde varmı hisseden...dr. 5. Ayın sonuna doğru hissedersin demişti...
Selam güzel anneler...Nasılsınız...Ben çok heyecanlıyım...Yarın 3'lü testim var ve çarşambada oğluşumu Kaan'ımı göreceğim...
yarın benimde randevum var canım,aynı heyecanı taşıyoruz hepimiz
bende süt olayı yok ama bundan sonra gelir yavaş yavaş,soralım yinede doktora canım.
kızlar merhaba..
Canım inşallah bekaldırmayacaksan hiç yaptırıp beynini bulandırma bence.ilk çocuğunda zaten deneyimlisin bu konuda korkmana gerektirecek birşey yoktur inşallah.
Canım yanlışmı anladım bilmiyorum ama benim bu ilk bebeğim...Neyin nasıl olacağını burdan ve dr. öğreniyorum...
burdayız tatlım arada iş çıkıyo bakamıyorum ben hoşgeldinnnnn
ben alışverişleri durdurdum 8. aya kadar 1 çöp almıycam :84:
neden canım kıme kızdın
maşallah iyi cnm bebiş bi gün elim karnımda yatmışım eşimin çok hoşuna gitmiş... ya kızlar kaynanama sinir olmaya başladım.. sabrımı zorluyorlar yok yanıyo beni sardımmı sararım ama şu aralar biraz farklı bi durumdayım.insan bi merak eder ara.. ilgilenmiyosn diyince eşim demiş hatta...hemen karşı savunmaya geçiyo..o gün şöyle bişey oldu anlatim.. biz eşimle isim belirledik sonuçta öncelik bizim hakkımız he jest olsun die derim baba anne sen koy ok.. eşim dediki kaynanama anne ismi nasıl mustafa yusuf..NE DEDİ BİZE SORDUNUZMU KOYARKEN.. Bİ SORAR İNSAN BABASINA BÜYÜĞÜNÜZ DİE..bende dedimki anne öyle bi talebimiz olsa 2 aile büyüklerini toplar bi istişare yaparız ama bizim isteğimiz bu..hem dedim espiriyle bizimkiler ne oluyo ordada bi dedesi var falan öyle bişey dedi gitti..... yahu alakasızlar...bi demezlar nasılsınız die sonra tüm hakkı kendilerinde bulurlar...sonra eşim dediki cnm kızma sen sonuçta bizim aileye geldim artık bizdensin.. vs vs..bende dedim ki cnm öyleyse ben nie 2 ay boyunca annemde kaldım..1 gün dahi 2 senedir evliyiz gelip 1 gün kalmadı bizde önemsemiyo ise benim hiç bişey umrumDA DEĞİL...pöf... ilgiye muhtaç değilim oğlum doğsun atlarım arama giderim istediğim yere ama hiç bi çaba göstermezler tüm hakkı kendilerinde bulurlar...
cinsiyetimiz değişti aldığım maviler kaldı öyle şimdi pembe düzücem diyecekler bu defada erkek o yüzden doplere kadar bekliycem hiç değilse
maşallah iyi cnm bebiş bi gün elim karnımda yatmışım eşimin çok hoşuna gitmiş... ya kızlar kaynanama sinir olmaya başladım.. sabrımı zorluyorlar yok yanıyo beni sardımmı sararım ama şu aralar biraz farklı bi durumdayım.insan bi merak eder ara.. ilgilenmiyosn diyince eşim demiş hatta...hemen karşı savunmaya geçiyo..o gün şöyle bişey oldu anlatim.. biz eşimle isim belirledik sonuçta öncelik bizim hakkımız he jest olsun die derim baba anne sen koy ok.. eşim dediki kaynanama anne ismi nasıl mustafa yusuf..NE DEDİ BİZE SORDUNUZMU KOYARKEN.. Bİ SORAR İNSAN BABASINA BÜYÜĞÜNÜZ DİE..bende dedimki anne öyle bi talebimiz olsa 2 aile büyüklerini toplar bi istişare yaparız ama bizim isteğimiz bu..hem dedim espiriyle bizimkiler ne oluyo ordada bi dedesi var falan öyle bişey dedi gitti..... yahu alakasızlar...bi demezlar nasılsınız die sonra tüm hakkı kendilerinde bulurlar...sonra eşim dediki cnm kızma sen sonuçta bizim aileye geldim artık bizdensin.. vs vs..bende dedim ki cnm öyleyse ben nie 2 ay boyunca annemde kaldım..1 gün dahi 2 senedir evliyiz gelip 1 gün kalmadı bizde önemsemiyo ise benim hiç bişey umrumDA DEĞİL...pöf... ilgiye muhtaç değilim oğlum doğsun atlarım arama giderim istediğim yere ama hiç bi çaba göstermezler tüm hakkı kendilerinde bulurlar...
maşallah iyi cnm bebiş bi gün elim karnımda yatmışım eşimin çok hoşuna gitmiş... Ya kızlar kaynanama sinir olmaya başladım.. Sabrımı zorluyorlar yok yanıyo beni sardımmı sararım ama şu aralar biraz farklı bi durumdayım.insan bi merak eder ara.. Ilgilenmiyosn diyince eşim demiş hatta...hemen karşı savunmaya geçiyo..o gün şöyle bişey oldu anlatim.. Biz eşimle isim belirledik sonuçta öncelik bizim hakkımız he jest olsun die derim baba anne sen koy ok.. Eşim dediki kaynanama anne ismi nasıl mustafa yusuf..ne dedi bize sordunuzmu koyarken.. Bi sorar insan babasına büyüğünüz die..bende dedimki anne öyle bi talebimiz olsa 2 aile büyüklerini toplar bi istişare yaparız ama bizim isteğimiz bu..hem dedim espiriyle bizimkiler ne oluyo ordada bi dedesi var falan öyle bişey dedi gitti..... Yahu alakasızlar...bi demezlar nasılsınız die sonra tüm hakkı kendilerinde bulurlar...sonra eşim dediki cnm kızma sen sonuçta bizim aileye geldim artık bizdensin.. Vs vs..bende dedim ki cnm öyleyse ben nie 2 ay boyunca annemde kaldım..1 gün dahi 2 senedir evliyiz gelip 1 gün kalmadı bizde önemsemiyo ise benim hiç bişey umrumda değil...pöf... Ilgiye muhtaç değilim oğlum doğsun atlarım arama giderim istediğim yere ama hiç bi çaba göstermezler tüm hakkı kendilerinde bulurlar...
bu ne öfke esracım..senin kayınvaldenle ilşkini takdir ediyorum..bence kayınvalden iyi olur öyle ufak şeyler..alttan almaya çalış..kızım ne kaynanalar var..örneğin benimki gibi..anlatmıştım sana..
valla bende bilmiyorum tatlım oğlumun kıyafeti yok diye gittim düzdüm macileri al şimdi kızl geliyo napcamı şaşırdım valla kocam kızın kıyafeti yok deme bana dedi al aldık erkek giyisisi ne oldu dedi sustum bende almıyom bişey
bende gece yatarken içiyorum.. Gündüz iştahımı açmasın diye.. Ama gece saat 4 de fare gibi mutfağa bir gidişim var.. Kendi kendime gülüyorum walla.. Hayatta yaptığım bişey değil... 2 gecedir böyleyim :))
bende senin gibiyim canım... Banada öyle dediler...
Kızlar bana sorup duruyorlar bebeği daha hissetmiyormusun diye...Hissetmiyorum veyada hissediyorum ama ayırt edemiyorum...Sizlerde varmı hisseden...Dr. 5. ayın sonuna doğru hissedersin demişti...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?