- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #16.301
Canım moralini hiç bozma.
Başka bir doktora daha git.
Aynı şeyi bir sürü kişiden duydum sonradan yanlışlık olmuş deniyor ya da problemsiz çıkıyor.
Ben o nedenle hiç test yaptırmadım.
Sadece ayrıntılı ultrasona gireceğim o kadar.
Ohooo sen de böyle hissedersen biz hiç şikayet etmeyelim o zaman.
Ben de çoğu zaman yazdıklarım havada kalıyormuş gibi hissediyorum.
Hoş geldin canım.
Evet, süt gelmeye başlayabilirmiş artık.
Seninki fazla sanırım taşmaya başlamış
Bol bol yeriz artık.
Nasıl kesildiğini filan biliyoruz.
İnsanın daha çok içine siniyor.
Hoş geldin canm.
Kayınvalideme rapor verdim de geldim
Maşallah ben gelene kadar sayfalar ilerlemiş.
anam ben bu gün kaynanama taktım rica ederim... çok sinirlendim ama şuan iyiyim çok şükür... gün gelir devran döner...
ay kız amaaan boşver bunlarla hiiiç canını sıkma. he de gitsin sonra sen yine bildiğini okursun. benim kayınvalide de tutturdu eşinin ismini koycam erkek olursa die.ben ona bişe demedim ama eşime dedim ki kesinlikle hayır ben kendi istediğim adı koyucam die. aslında kayınbabamıda çok severim çok babacan bi adamdır. sonra baktım eşim baya bi arada kalıo dedim ki tmm o zaman formalite olsun onun da ismini koyarız 2 isimli olur ama ben kendi koyduğum adla çağırırım.adını sorarlarsa da sadece bunu söylerim haberin olsun sonradan alınmaca darılmaca yok dedim.bu sefer kaynanam iki isim koyarsan kimse onun adını söylemezki dedi.ben de dedim kimse kusura bakmasın işine geliyosa böyle yoksa tek isim koyarım o da istediğim olur dedim.madem ben bi adım atıyorum.karşı taraftan da anlayış beklemek hakkım dimi.ama bunu göremezsem o zaman çok fena olurum.eminim öyle bi insan olmammı istemezler
esra sen çok sıkıldın bütün bu duygusallığın da emin ondandır tabi haklısın hissetiklerinde ... genelde evde durdun yattın pek bir yere çıkamadın bunaldın çok söyle vakit geçirecek bişey bulsan nasıl olur güzel olsun yada olmasın örgü falan örsen inan cok rahatlarsın
WELCQME, ..ERVA.., 300110, babybaby86, centralpark, cicibebe_cicianne, cimcimenaz, dscopur, duyguş, esrayagmur, esteem, KEJA, landsarc, leegorkemm, life_city, mefunihi, mesa, mihrimah, polyanna, teacher1907, tuba335
22 kayıtlı kullanıcı...Süper...
sana katılıyorum..doğumdan sonra ücretsiz izin aldım annemlerde kaldık bizde..hiç biyere çıkmıyorum bi müddet sonra bi sıkıldım depresyonmu artık nedir evde annem babam eşim herkesle papaz olduk..ne deseler tersinden anlıyorum..nerdeyse eşimle boşanma noktasına gelmiştik:))
esracım bence de biraz değişiklik sana iyi gelecektir..hep aynı ortamlar sıkıldın..artık gezmek serbest değilmi canım ne zamana kadar daha istirahatlisin..
cnm başlıcam örmeye ama benim kafam rahat ama arada böyle canımı sıkıcak şeyler çıkmasa...daha özgür değilim.. 30 dak fazla yürümeyecekmişim... oturmama izin var... nezaman hissedersem hareketlerini ozaman rahatmışım...bu doktor beni ne hale soktu anlamadım ben hiç bişey..
uff kızlar ben bugün biraz stresliyim
özellikle 3 4 gündür stresliyim daha doğrusu.
ama bugün eşim abisine 4 000 ytl vericekmiş
abiside asla geri veren bi tip diil.
güya borç olarak istemiş.
deli oluyorum yaa bizimkide saff tmm demiş.
benmi fenayım acaba diye düşünüyorum.
bide hamilelikten heralde hemencecik sinirleniyorum.
dünde annemler ablamlar teyzemler anneannemler bendeydi çok yoruldum.
ve bunaldımmmm.
şölee sakinleşmek istiyorum çünkü karnıma ağrı girdi sabahtan beri.
bayans ve skorpionda olsa tam olcak..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?