- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #16.321
Bende ESRA'ya katılıyorum...Şuan bizim 1 kuruşa bile ihtiyacımız var...Bence istememesi gerekli ama diyorsunki aldığı parayı ödemeyen bir insan o nedenle düşünmesi yokmuş...Ben olsam eşime verdirtmezdim ama yinede karışmak istemem bu benim şahsi düşüncem...
ben burdayim sekerim gecmisi okuyorum oku oku canim cikti yinede yarim kaldi( sabahtan beri ne kadarda cok konusmus kizlar
http://www.kadinlarkulubu.com/bebeklerimiz-cicileri/357322-oglusumun-odasi.html kızlar stickera bayıldım.. int araştırıyorum inş bulursam odasına yapıcam mikemmler geldi gözüme
bencede bıze boyle bısey dıyen olursa bıde sen dogur da ıstedıgın ısımı koy dıyelım apışıp kalsınnnnn
boşver canım hiç kendini sıkma..şu anda senin en güzel günlerin keyfini çıkart..benim kaynanayı bi anlatsam akşama kadar bitmez..ama ben de konuşmuyorum bütün ilişkimi kestim..eşim bile görüşmüyor onu bile çok kırdı..bayramlarda bile gitmiyoruz..kendi kaybetti..
anam boşanma davaları çoğalır ... Yapmayın sakın haa..
siz coşmussunuz bacım... Bazen anlamadığım şey neyi paylaşamıyoruz... Neyin kavgaları bunlar.. Allah hepimize geçim versin kaynoşlarla .))
Kızlar şu ağız silme mendilleri varya onlar hazır satılıyorlarmı yoksa beyaz tülbent alıp kendimizmi yapacağız...
http://www.kadinlarkulubu.com/bebeklerimiz-cicileri/357322-oglusumun-odasi.html kızlar stickera bayıldım.. Int araştırıyorum inş bulursam odasına yapıcam mikemmler geldi gözüme
Kızlar şu ağız silme mendilleri varya onlar hazır satılıyorlarmı yoksa beyaz tülbent alıp kendimizmi yapacağız...
canım aslında ben sizi hiç bırakmam ama bu saten sonra buraya gelmem hem sizlere hemde bana üzüntüden başka birşey vermez....FADİK SEN SÜPER Bİ İNSANSIN... BİZİ BIRAKMADIN ARKADAŞIM....en yakınlarım yokken yanımda bissürü teyzesi var bebişimin.. nekadan şanslıyız esasında...
ay oğlan diyede bıkadar maviye boğulmazki oda... Bana göre çok boğucu olmuş... Tabi herkesin zevki farklıdır.. Ama maşallah oğlanda topaç gibi olmuş... Darısı başımıza :)))
yine başladı kramplar kızlar sizede oluyomu resmen oraya kramp giriyo ve çok canım acıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?