2011 Nisan Anneleri

cnm eşime göre abisi parayı geri vericek.
ama ben inanmıyorum.
geri versede ne zaman vericek
hayret bi olay gerçekten.
eşimle zaten biraz tartıştık bu sabah.
snrada babasıyla fln kurban bakmaya gittiler.
bnmse hala sinirim geçmedi.

http://www.kadinlarkulubu.com/bebeklerimiz-cicileri/357322-oglusumun-odasi.html kızlar stickera bayıldım.. int araştırıyorum inş bulursam odasına yapıcam mikemmler geldi gözüme

Ewet canım çok güzel bir oda yapılmış...Bende doğduğu gibi bebeğimin ayrı odası olsun istiyordum ama evimiz müsait değil...1 yatak odası var...1 oturma odası ve salon...1 yaşına kadar oturma odasında olacak beşiği sonra biz salona taşınacağız ve o odayı oğluşuma göre hazırlamayı düşünüyoruz...Salonda çok soğuk oluyor nasıl ısınacağız bilmiyorum...

bencede bıze boyle bısey dıyen olursa bıde sen dogur da ıstedıgın ısımı koy dıyelım apışıp kalsınnnnn

anam boşanma davaları çoğalır ... Yapmayın sakın haa..

siz coşmussunuz bacım... Bazen anlamadığım şey neyi paylaşamıyoruz... Neyin kavgaları bunlar.. Allah hepimize geçim versin kaynoşlarla .))

bu gün ne oldu tam bu para üstüne... bizim beykozda yazlık var 2 kardeşin... bulaşık mak yok.. gelinin teki dediki herkes 100 lira versin birtane alalım 4 kişi 400 ok sorun yok alalım ama daha önce hamiş değilken ben teklif ettim ciddiye alan olmadı ama şu durumda hiç vallahi..zati gittiğim yok... 3 ayda dün gittim ilk defa...hem babalarımız alsın ayıp bizim 100 liramızamı bakıyorlur.. hiç bile ben o parayla yavruma neler alırım...

anam beni bi bilsen gerçekten iyi bi gelinim hatta beni telefonda esra kızım die kaydetmiştir eşimin anne babası... ama arada böyle farklı isteklerde bulunduklarında garip geliyo bana... al gülüm ver gülüm değil tutturuyolar hep ver ver die.. nise..aman yinede allah bozmasın neleri var dediğiniz gibi..

Kızlar ben çamaşırlarımı toplayayım ve yenisini sereyim...Bu kış ayında en sevmediğim şu çamaşırların çabuk kurumaması...Eşimde gelmezse hemen işten çünkü çıkış saati yine gelirim...Gelmezsem bilinki pc kaptırmışımdır...

FADİK SEN SÜPER Bİ İNSANSIN... BİZİ BIRAKMADIN ARKADAŞIM....en yakınlarım yokken yanımda bissürü teyzesi var bebişimin.. nekadan şanslıyız esasında...
canım aslında ben sizi hiç bırakmam ama bu saten sonra buraya gelmem hem sizlere hemde bana üzüntüden başka birşey vermez....
bu yüzden bundan sonra sık gelemem artık...
ama arada belki uğrarım...

kendinize iyi bakın arkadaşlar...
sakın beni göz önüne alarak olumsuz şeyler düşünmeyin...

rabbim sağlıklı doğumlar nasip etsin hepinize....

Kızlar şu ağız silme mendilleri varya onlar hazır satılıyorlarmı yoksa beyaz tülbent alıp kendimizmi yapacağız...

var canım onlardan birsürü çeşit çeşit .ben gecen burada havuzlu han var belki duymuşsundur orada çok çeşitlerini gördüm .hatda hediyelik yül keselere koymuşlar yumuşacık onlardan almayı düşünüyorum bende yoksa nerde nasıl yaptırıcam.

ay oğlan diyede bıkadar maviye boğulmazki oda... Bana göre çok boğucu olmuş... Tabi herkesin zevki farklıdır.. Ama maşallah oğlanda topaç gibi olmuş... Darısı başımıza :)))

katılıyorum banada çok karmaşık geldi ben sade bir odadan yanayım gözü yormayacak...birde erkek çocuk diye okadar mavi olmasına gerek yok...

yine başladı kramplar kızlar sizede oluyomu resmen oraya kramp giriyo ve çok canım acıyo

Geçmiş olsun canım..Bende de geceleri oluyordu..bol bol su iç dedi doktorum ayrıca birde magnezyum (Magvital) verdi..Çok su içemiyorum midem bulanıyor diye ancak magvital den hergün 1 tane kullanıyorum..Kullandığımdan beri hamdolsun hiç kramp olmadı bende tatlım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…