- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #16.341
ay oğlan diyede bıkadar maviye boğulmazki oda... Bana göre çok boğucu olmuş... Tabi herkesin zevki farklıdır.. Ama maşallah oğlanda topaç gibi olmuş... Darısı başımıza :)))
canım aslında ben sizi hiç bırakmam ama bu saten sonra buraya gelmem hem sizlere hemde bana üzüntüden başka birşey vermez....
bu yüzden bundan sonra sık gelemem artık...
ama arada belki uğrarım...
kendinize iyi bakın arkadaşlar...
sakın beni göz önüne alarak olumsuz şeyler düşünmeyin...
rabbim sağlıklı doğumlar nasip etsin hepinize....
yine başladı kramplar kızlar sizede oluyomu resmen oraya kramp giriyo ve çok canım acıyo
dün misafirlerim vardı çok ayakta kaldım sanırım çok yoruldum .hala o kasık krampları devam ediyor bu saate kadar yatıyor olmama rağman .yarın randevum var inşallah bisorun yoktur hiç azalmadı dünden beri korkmaya başladım
Kızlar şu ağız silme mendilleri varya onlar hazır satılıyorlarmı yoksa beyaz tülbent alıp kendimizmi yapacağız...
dün misafirlerim vardı çok ayakta kaldım sanırım çok yoruldum .hala o kasık krampları devam ediyor bu saate kadar yatıyor olmama rağman .yarın randevum var inşallah bisorun yoktur hiç azalmadı dünden beri korkmaya başladım
Geçmiş olsun canım..Bende de geceleri oluyordu..bol bol su iç dedi doktorum ayrıca birde magnezyum (Magvital) verdi..Çok su içemiyorum midem bulanıyor diye ancak magvital den hergün 1 tane kullanıyorum..Kullandığımdan beri hamdolsun hiç kramp olmadı bende tatlım..
Hazır satılıyor bildiğim kadarıyla ama bana annem yapacak.Kenarlarını da oyalayacakmış.
Bu arada kızlar ne sorcam size.Hani bu arabaların arkasında "arabada bebek var" yazılı stickerlar oluyor ya, onlar nerde satılıyor biliyo musunuz??
selam hanımlar nasılsınız? ya bişiey dicem şu baş ağrısından başka şikayetçi olan varmı ya
benim başımın ağrısı hiç geçmiyo çıldırcam nerdeyse hergün hergün çekilecek şey diill...
uykumuda alıyorum. gündüzleri oğlum uyuyunca bende uyuyorum 2-3 saat uyuyoz nerdeyse...
ama delirmemek elde diil bu baş ağrısından.
banada magnezyum verdi bugün alıcam kımıldıyamıyorum böyle olunca çok canım yanıyor
magnezyum cok ise yariyo faydasini göreceksin.:94:
selam hanımlar nasılsınız? ya bişiey dicem şu baş ağrısından başka şikayetçi olan varmı ya
benim başımın ağrısı hiç geçmiyo çıldırcam nerdeyse hergün hergün çekilecek şey diill...
uykumuda alıyorum. gündüzleri oğlum uyuyunca bende uyuyorum 2-3 saat uyuyoz nerdeyse...
ama delirmemek elde diil bu baş ağrısından.
bende magnezyum içiyorum iyi geliyo günde 2 tane...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?