2011 Nisan Anneleri

ay oğlan diyede bıkadar maviye boğulmazki oda... Bana göre çok boğucu olmuş... Tabi herkesin zevki farklıdır.. Ama maşallah oğlanda topaç gibi olmuş... Darısı başımıza :)))

yok yok cnm bende maviyi pek sevmiyorum çok klişe çünkü.. o stikerlar hoşuma gitti... daha sade bi şekilde çok hoş olur...

kıyamam cnm ya allah yardımcın olsun bu ruh halinle bile düşünüp bizlere birşeyler yazman çok hoşuma gitti tez zamanda toparlanman dileklerimle allah a emanet ol

yine başladı kramplar kızlar sizede oluyomu resmen oraya kramp giriyo ve çok canım acıyo

dün misafirlerim vardı çok ayakta kaldım sanırım çok yoruldum .hala o kasık krampları devam ediyor bu saate kadar yatıyor olmama rağman .yarın randevum var inşallah bisorun yoktur hiç azalmadı dünden beri korkmaya başladım

geçen haftalarda ben de senin gibi oldum cnm ev temizliği yapmıştım çok ağrım oldu hemen randevumu bir gün öne alıp gittim maşallah cok sağlıklıydı ,,doktor bir sorun yok ama kendini yorma dikkat et dedi

Kızlar şu ağız silme mendilleri varya onlar hazır satılıyorlarmı yoksa beyaz tülbent alıp kendimizmi yapacağız...

Hazır satılıyor bildiğim kadarıyla ama bana annem yapacak.Kenarlarını da oyalayacakmış.

Bu arada kızlar ne sorcam size.Hani bu arabaların arkasında "arabada bebek var" yazılı stickerlar oluyor ya, onlar nerde satılıyor biliyo musunuz??

Canım zaman zaman benim de oluyor.Ben de korkuyorum sanırım dikkat etmek lazım.Randevum perşembe.Dört gözle bekliyorum.

selam hanımlar nasılsınız? ya bişiey dicem şu baş ağrısından başka şikayetçi olan varmı ya
benim başımın ağrısı hiç geçmiyo çıldırcam nerdeyse hergün hergün çekilecek şey diill...
uykumuda alıyorum. gündüzleri oğlum uyuyunca bende uyuyorum 2-3 saat uyuyoz nerdeyse...
ama delirmemek elde diil bu baş ağrısından.

banada magnezyum verdi bugün alıcam kımıldıyamıyorum böyle olunca çok canım yanıyor

kırtasiyelerde yada kitap evlerinde donanımlı olan oralarda baya çok var.... int dede satışları var ama haliyle fiyatı birazdaha fazla oluyo..

korkma tatlım yoktur bi sorun normal miş işte bunlar çekiyoruz bizde

bir ara bendede vardi sükür gecti.doktorum bana oglumu kaldirip kaldirmadigimi sordu.agir kaldirmak,birde kanda demir eksikligi bas agrisi yapiyomus.bilgine..

kızlar uzuuuuun bi aradan sonra tekrardan merhabalar umarım herkez iyidir yaklaşık 1 hafta topiğe uğramadım ama umarım herkez iyidir bir sorun yoktur inşallah biz iyiz çok şükür bebişkomda bende iyiz daha dr gitmedik sağlık ocağına gittik kayıt yaptırmak için 4 kilo almışız vve bayram sonrasında aşımız varmış bizden bukadar öptük...

canım benimde aynen bi başlarsa bir hafta on gün kesintisiz ağrıyo bi iki gün ara sonra tekrar devam:94:

bende magnezyum içiyorum iyi geliyo günde 2 tane...

banada magnezyum vermişti içtim. Bende birde bel fıtığı var dün misafirlerim nasıl yolladım bilmiyorum çıldırıyordum hem fıtık ağrısından hemkasık ağrısından .dedim eşime doktoramı gitsek ağlaya ağlaya yattım mecbur bi tane minoset içtim doktor böle zamanlarda içebilirsin demişti birde magnezyum içtim .artık ağrıdan bayılmışım sabah bel ağrım yoktu ama çokşiddetli bu kasık krampıyla uyandım .magnezyumda içtim ama hala geçmedi.yarın zaten 4 lü test sonuçlarımızı alıp göstericez inşallah yoktur birşey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…