2011 Nisan Anneleri

kızlar bazen kimse bi şey yazmıyor bazen de bi gidip geliyorum sayfalar atlamış gitmiş
benim annem geldi herkese iyi günler görüşürüz :)))

esracığım sorma seninkide bizimkinden aşağı kalır yanı yok,kendi kızlarının çocuklarına bakmış benimkiyle hiç ilgilenmiyor bile,bakarım falanda demiyor.İsim konusuna gelince bunu koyun şunu koyun demesini biliyor,kötü olmamaya çalışıyorum ama o böyle davrandıkça iyide olamam kusura bakmasın

bu ne öfke esracım..senin kayınvaldenle ilşkini takdir ediyorum..bence kayınvalden iyi olur öyle ufak şeyler..alttan almaya çalış..kızım ne kaynanalar var..örneğin benimki gibi..anlatmıştım sana..

canım ebnımkıde aynı ne aradıgı var ne sordugu gecen o bıze laf edıyo artık kızıyormus ne arıyormusuz ne gıdıp gelıyormusuz ılk defa karsısında laf soyledım ohh ettım sende torununu hıc merak etmıyorsun herhalde ne aradıgın var ne sordugun dedım ınsan bı teleon acar dedım senden baska herkes sıksık arıyor dedım esımde evet anne deyıp destek oldu.ama iki gün sonrada dogum yaklasınca bızden ıc-ncelık beklerler sankı hamılelıgımızde cok bı emeklerı varmıs gıbı neymıs canım kız olursa ısmını koyacakmısım avucumu yalar usuleten bıle gonlunu almak ıcın sormayacagım bızım bebegımız benım ıstedıgım ısım konacak.hatrını almak ıcın bıle senın ısmını koyalım demeyecegım.emegı olmayan bı ınsana bende o kadar deger verırım.

Canım moralini hiç bozma.
Başka bir doktora daha git.
Aynı şeyi bir sürü kişiden duydum sonradan yanlışlık olmuş deniyor ya da problemsiz çıkıyor.
Ben o nedenle hiç test yaptırmadım.
Sadece ayrıntılı ultrasona gireceğim o kadar.
Ohooo sen de böyle hissedersen biz hiç şikayet etmeyelim o zaman.
Ben de çoğu zaman yazdıklarım havada kalıyormuş gibi hissediyorum.
Hoş geldin canım.
Evet, süt gelmeye başlayabilirmiş artık.
Seninki fazla sanırım taşmaya başlamış

aynen canım ya.boşver uzak dur daha iyi. ben uzağım rahatım oh ne güzel. bişey söylerlerse de takma. eşin destek veriyorsa oh ne ala. onlara muhtaç olmazsın

gözün aydın canım,
maşallah bebeşine,cinsiyetini de öğrenirsin nasılsa,hem daha küçük seninki..
kesinleşir hem ozamana kadar..
bende sabhları genelde nesfit+müsli+süt+bazen 1 ad muzu karıştırıp yiyorum..
gerçekten iyi oluyor,eti sorman iyi olmuş,ama dokunamayacağız
bizim işler kocaya kaldı ozaman :90:

landsarc sarissa hoşgeldiniz kızlar
saol canım..senin de cinsiyet değişmiş..
ama dur bakalım ben erkek devam edeceğini düşünüyorum..
hem %80 demiş,bence şuan nötr kal,sanki hiç öğrenmemiş gibi düşün...
ayrıntılıda belli olacak zaten..bence sen dayanamazsın 8.aya kadar..
hem zor olur kışın alışveriş yapmak o halde..tabi yine senin fikrin

canım gönlünü ferah tut,iyi düşün iyi olsun..
ben 3lüyü yaptırmadım bile..
yaştan dolayı yüksek çıkmış olabilir,neticede sağlıklı bir de kızın var..
testlerin yanılma payı olabiliyor..4lüden sonra karar ver bence amniyosenteze..
senin fikrin tabi ama bu sonuçlar sadece ihtimal öyle düşünmek lazım..
Boluda benim ablam yaşıyor,hangi dr.a gdiyorsun orda..

Kızlar bana sorup duruyorlar bebeği daha hissetmiyormusun diye...Hissetmiyorum veyada hissediyorum ama ayırt edemiyorum...Sizlerde varmı hisseden...Dr. 5. ayın sonuna doğru hissedersin demişti...
canım ben özellikle 17.haftanın başından beri hissediyorum kımıldamaları..
ilk 15.haftada pır pır hissetmiştim ama bu seferkiler daha gerçekçi..
1-2 haftaya da tekmeler gelir heralde..

esracım,bence sen kafana çok şey takıyorsun..
böyle olmaz,kendine de bebeğine de yazık..
bak bebeğin bu streslerin hepsinden etkileniyor şimdi bile..
ve bunlar ilerde çocuktaki zeka gelişimi hastaklık oluşumu..gibi birçek şeye etken oluyor..
ben kötü düşünceleri hep uzak tutyorum kafamdan,herkesin sorunları var
kendine göre ama şimdi en önemli şey bebeğimiz..
onun için varız gibi oluyor bu dönemde..
kaynanana filan kafayı takıp onu da kendini de üzme..

süpersin canım

Teşekkür ederim canım.
Ben genellikle akşam yatmadan önce yiyorum karnım acıkmıyor
Gece acıkanlara duyurulur.
Ohh et konusunda bahane hazır:))
Tak eldivenleri yap değil mi ama

sarissa teşekkürler canım..evet başka bi doktora daha görünebilirim..desteğiniz için çok teşekkürler kızlar..inşallah hepimiz sağ sağlim bebeklerimizi kucağmıza alırız..

odaları almaya nezaman başlasak..ben yaptırcam..1 ay sonra gelse en geç...sizce kızlar?
Bizim ayrı odamız olamayacak şimdilik maalesef.
Ev 3+1 ama çalışma odamız var.
Bebeğe şimdilik oa yok, ilerde nasıl yaparız bilemiyorum.

ben hissediyorum son 1 haftadır...maşallah oğluşuma kıpır kıpır...
Maşallah darısı başımıza....
tamam sadece ziyaret et sakın bişey yiyim deme :)

Bizim mutfakla oturma odası birlikte.
Her an mutfaktayım yani

esra sen çok sıkıldın bütün bu duygusallığın da emin ondandır tabi haklısın hissetiklerinde ... genelde evde durdun yattın pek bir yere çıkamadın bunaldın çok söyle vakit geçirecek bişey bulsan nasıl olur güzel olsun yada olmasın örgü falan örsen inan cok rahatlarsın

boşver canım hiç kendini sıkma..şu anda senin en güzel günlerin keyfini çıkart..benim kaynanayı bi anlatsam akşama kadar bitmez..ama ben de konuşmuyorum bütün ilişkimi kestim..eşim bile görüşmüyor onu bile çok kırdı..bayramlarda bile gitmiyoruz..kendi kaybetti..

ne güzel öyle evleri çok severim

bana da sordu doktor hissediyormusun diye son günlerde dikkat ediyorum elimi karnıma koyup onu hissetmeye çalışıyorum ama bişey yok. benim için henüz erken sanırım 17+4 teyim

Bana dr. sormadı etrafımdakiler soruyor...En baştada kayınvalidem...Hissetmiyorum dedikçe kadın kafayı yeyecek...Dr. ben sordum hissetmemem normalmi diye oda daha çok küçük 5. ayın sonuna doğru hissedersin dedi...

odaları almaya nezaman başlasak..ben yaptırcam..1 ay sonra gelse en geç...sizce kızlar?

Canım 6. ayın sonunda 7. ayda falan imkanı olanlar odalarını alsınlar veyada yaptırsınlar...Çünkü doğum yapanların çoğuda böyle diyor erken doğum olabilir diye...

ben hissediyorum son 1 haftadır...maşallah oğluşuma kıpır kıpır...

Ne kadar güzel...Bende ozaman yakında hissederim...Şuan 16. haftalığız...

tamam sadece ziyaret et sakın bişey yiyim deme :)

Vallah bişeyler yaptım hem yiyorum hemde yazıyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…