- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #16.281
Kızlar bana sorup duruyorlar bebeği daha hissetmiyormusun diye...Hissetmiyorum veyada hissediyorum ama ayırt edemiyorum...Sizlerde varmı hisseden...Dr. 5. ayın sonuna doğru hissedersin demişti...
bu ne öfke esracım..senin kayınvaldenle ilşkini takdir ediyorum..bence kayınvalden iyi olur öyle ufak şeyler..alttan almaya çalış..kızım ne kaynanalar var..örneğin benimki gibi..anlatmıştım sana..
Canım moralini hiç bozma.kızlar merhaba..nasılsınız..ben fazla giremiyorum ara ara yazılarınızı okuyorum..allaha şükür gribim ve gebelikle ilgili şikayetlerim bitti..gebeliğimin baharını yaşıyorum şimdi:))
herşey yolunda derken moralim bozuldu..fikirlerinize ihtiyacım var..
daha önce 2li test yaptırdık..sonuç çok iyi çıktı..bebeğin ense kalınlığı 1.6 dı..2 hafta önce de 3lü test yaptırdık sonuç kötü çıktı..sonucu öğrenmeye eşim gitmişti..ankaraya gidin amniyosenteze baksınlar demiş..eşimle biz de buna karşıyız..düşük riskini duymuştuk..eşim allahın takdiri özürlü de olsa bu çocuğu istiyoruz demiş..doktor zaten beyin özürlü çocuğa kesinlikle tedavi uygulanmaz demiş..ama kalbi delik olursa falan biz burda müdahale edemeyiz ankarada doğum yapar demiş..ben bu arada boludayım..benim ilk kızım da da 3lü test kötü çıkmıştı..down sendromu fazlaydı ama allaha şükür çok akıllı sağlıklı bir kızım var..arkadaşlarım 3lü test tam sonuç vermiyor yaşa ve yaşantı biçimine göre değerler ölçülüyor dediler..ayrıntılı ultrasonu öneriyolar..eşim ona da karşı çıkıyor..iyice moralimizi bozarlar bu saatten sonra çocuğu kesinlikle aldırmayız diyor..yaşım da biraz var tabii..söylediğiniz her kelime benim için çok önemli siz olsanız ne yapardınız..ya da bu durumda olanlarınız var mı..
Ohooo sen de böyle hissedersen biz hiç şikayet etmeyelim o zaman.hoşgeldin cnm arkadaşım..ben bu gün topkten memnun değilim..kimse benimle ilgilenmedi bide duygulala bağladım.. gönül koydum azcık.. sana gelince cnm ilk bebişinden birebir yaşayan kişi olarak bence gönlünü ferah tut...bi arkadaşımızında amniyosentez yaptımasını istediler adı aklımada değil ne yazıkki.. izmirde istanbula gelicek yakın zamanda ama amniyosentez yaptıran çoğu kişinin sonucu iyi çıkmış..sen gönlnü ferah tut cnm..RABBİN NE DERSE O OLUR...
Hoş geldin canım.
Selam güzel anneler...Nasılsınız...Ben çok heyecanlıyım...Yarın 3'lü testim var ve çarşambada oğluşumu Kaan'ımı göreceğim...
Dünde oğluşumuza babamızla ilk defa kıyafet aldık çok sevindim...5'li zıbın takımı mavi renk ve patik yani bez ayakkabı aldık...Fotoğrafını çekince ciciler topiğine koyacağım...
Birde kızlar dün akşam sol göğsümden 5-6 damla süt geldi sanırım...Akletimi batırdığı için serinliğinden yani ıslaklığından hissettim...Sıkınca ucunu su gibi bişey geldi eşime gösterdim süt geliyordur dedi...Dr. son gidişimizde süt gelebileceğini söylemişti ama erken değilmi çarşamba soracağım unutmazsam ve göğüslerim çok sızlıyor...
Bol bol yeriz artık.et olayı na çok sevindim ben çok et düşkünüyümdür bayramda cok yersem diyordum neyseki sorun yokmus ohh ne güzelll
Nasıl kesildiğini filan biliyoruz.
İnsanın daha çok içine siniyor.
Hoş geldin canm.Merhaba kızlar1 saattir geçmiş okuyorum
Herkes iyi maşşalah
Kayınvalideme rapor verdim de geldimALS17, angel74, Bammbik, centralpark, dscopur, esteem, guleysa, leegorkemm, mefunihi, mesa, nisa_86, polyanna, Sarissa, teacher1907, tuba335
Ordamısınız hatunlar... :26:
Maşallah ben gelene kadar sayfalar ilerlemiş.
Teşekkür ederim canım, hoş geldin.selam kızlar sarissa çok sevindim bebişine...herkesi de okuyamadım kusura bakmayın..kaynanamdan frsat bulup ara ara gryrmesra senn neyin var duygusal gördm senii dr a giden herkesin sevinci ne guzel....rabbim daim etsin herkesin sevincini...başımıza kaldıramayacağımız seyler gelmesin bebişlere ve bizlere....
Amin
Teşekkür ederim.Bu arada sarissacım bebeğine maşallahBende perşembe yada cuma gidicem sabırsızlanıyorum
Sen de hayırlı haberlerle gelirsin inşallah.
bu isim konuları oldukça zor olacak sanırım ... Boşver uzak dursunlar daha iyi.. Fazla muhabbet tez ayrılık getirirmiş... Onların sormasına ne ihtiyacın varki... Isim önce annenin sonra babanın hakkıdır... Gerisini boşvereceksin ve söylemiceksin.. çocuğun ismi bu oldu diceksin çıkacaksın.. çok isim koymak istiyorlarsa tekrar doğursunlar canım.. :)))
Selam kızlar.
Bebişimizi gördük çok şükür.
İçim rahatladı valla, insan çok merak ediyor nasıl, ne durumda diye.
Hala "bebiş" diyorum çünkü bizim hala cinsiyetimiz yok.
Gelecek aya inşallah. Napalım sağlıklı olduğunu öğrendik ya bu bize yeter.
Her şey yolundaymış çok şükür
Yaklaşık 123 gr ayy minicik daha yaa
Kıpır kıpır hiç yerinde durmuyorçok hareketli.
Ne de olsa anası onu fıldır fıldır gezerken yaptı
Ne sorduğuma gelince:
Aslında kendisi pek çok şeyi anlattığı için çok fazla soru sormadım sanırım.
Ben ara sıra müsli yiyordum tam tahıllı olanlardan, ama doğru mu yapıyorum bilemiyordum.
Çok güzel, devam et dedi.
Esteem kurbanda yiyeceğimiz eti sormamı istemişti, onu sordum.
Pişmiş olduğu sürece istediğin kadar yiyebilirsin ama sebzeyi ihmal etme dedi.
Kahvaltı da ne yediğimi sordu.
Yağda yumurta yemiştim ben :78: ondan hoşlanmadı. İki haftada bir filan ye dedi.
Başka da aklıma gelmiyor şimdilik.
saol canım..senin de cinsiyet değişmiş..landsarc sarissa hoşgeldiniz kızlar
canım gönlünü ferah tut,iyi düşün iyi olsun..kızlar merhaba..nasılsınız..ben fazla giremiyorum ara ara yazılarınızı okuyorum..allaha şükür gribim ve gebelikle ilgili şikayetlerim bitti..gebeliğimin baharını yaşıyorum şimdi:))
herşey yolunda derken moralim bozuldu..fikirlerinize ihtiyacım var..
daha önce 2li test yaptırdık..sonuç çok iyi çıktı..bebeğin ense kalınlığı 1.6 dı..2 hafta önce de 3lü test yaptırdık sonuç kötü çıktı..sonucu öğrenmeye eşim gitmişti..ankaraya gidin amniyosenteze baksınlar demiş..eşimle biz de buna karşıyız..düşük riskini duymuştuk..eşim allahın takdiri özürlü de olsa bu çocuğu istiyoruz demiş..doktor zaten beyin özürlü çocuğa kesinlikle tedavi uygulanmaz demiş..ama kalbi delik olursa falan biz burda müdahale edemeyiz ankarada doğum yapar demiş..ben bu arada boludayım..benim ilk kızım da da 3lü test kötü çıkmıştı..down sendromu fazlaydı ama allaha şükür çok akıllı sağlıklı bir kızım var..arkadaşlarım 3lü test tam sonuç vermiyor yaşa ve yaşantı biçimine göre değerler ölçülüyor dediler..ayrıntılı ultrasonu öneriyolar..eşim ona da karşı çıkıyor..iyice moralimizi bozarlar bu saatten sonra çocuğu kesinlikle aldırmayız diyor..yaşım da biraz var tabii..söylediğiniz her kelime benim için çok önemli siz olsanız ne yapardınız..ya da bu durumda olanlarınız var mı..
canım ben özellikle 17.haftanın başından beri hissediyorum kımıldamaları..Kızlar bana sorup duruyorlar bebeği daha hissetmiyormusun diye...Hissetmiyorum veyada hissediyorum ama ayırt edemiyorum...Sizlerde varmı hisseden...Dr. 5. ayın sonuna doğru hissedersin demişti...
maşallah iyi cnm bebiş bi gün elim karnımda yatmışım eşimin çok hoşuna gitmiş... ya kızlar kaynanama sinir olmaya başladım.. sabrımı zorluyorlar yok yanıyo beni sardımmı sararım ama şu aralar biraz farklı bi durumdayım.insan bi merak eder ara.. ilgilenmiyosn diyince eşim demiş hatta...hemen karşı savunmaya geçiyo..o gün şöyle bişey oldu anlatim.. biz eşimle isim belirledik sonuçta öncelik bizim hakkımız he jest olsun die derim baba anne sen koy ok.. eşim dediki kaynanama anne ismi nasıl mustafa yusuf..NE DEDİ BİZE SORDUNUZMU KOYARKEN.. Bİ SORAR İNSAN BABASINA BÜYÜĞÜNÜZ DİE..bende dedimki anne öyle bi talebimiz olsa 2 aile büyüklerini toplar bi istişare yaparız ama bizim isteğimiz bu..hem dedim espiriyle bizimkiler ne oluyo ordada bi dedesi var falan öyle bişey dedi gitti..... yahu alakasızlar...bi demezlar nasılsınız die sonra tüm hakkı kendilerinde bulurlar...sonra eşim dediki cnm kızma sen sonuçta bizim aileye geldim artık bizdensin.. vs vs..bende dedim ki cnm öyleyse ben nie 2 ay boyunca annemde kaldım..1 gün dahi 2 senedir evliyiz gelip 1 gün kalmadı bizde önemsemiyo ise benim hiç bişey umrumDA DEĞİL...pöf... ilgiye muhtaç değilim oğlum doğsun atlarım arama giderim istediğim yere ama hiç bi çaba göstermezler tüm hakkı kendilerinde bulurlar...
bu isim konuları oldukça zor olacak sanırım ... Boşver uzak dursunlar daha iyi.. Fazla muhabbet tez ayrılık getirirmiş... Onların sormasına ne ihtiyacın varki... Isim önce annenin sonra babanın hakkıdır... Gerisini boşvereceksin ve söylemiceksin.. çocuğun ismi bu oldu diceksin çıkacaksın.. çok isim koymak istiyorlarsa tekrar doğursunlar canım.. :)))
Ben mutfağı ziyaret edip geliyorum...
Canım moralini hiç bozma.
Başka bir doktora daha git.
Aynı şeyi bir sürü kişiden duydum sonradan yanlışlık olmuş deniyor ya da problemsiz çıkıyor.
Ben o nedenle hiç test yaptırmadım.
Sadece ayrıntılı ultrasona gireceğim o kadar.
Ohooo sen de böyle hissedersen biz hiç şikayet etmeyelim o zaman.
Ben de çoğu zaman yazdıklarım havada kalıyormuş gibi hissediyorum.
Hoş geldin canım.
Evet, süt gelmeye başlayabilirmiş artık.
Seninki fazla sanırım taşmaya başlamış
Bol bol yeriz artık.
Nasıl kesildiğini filan biliyoruz.
İnsanın daha çok içine siniyor.
Hoş geldin canm.
Kayınvalideme rapor verdim de geldim
Maşallah ben gelene kadar sayfalar ilerlemiş.
anam ben bu gün kaynanama taktım rica ederim... çok sinirlendim ama şuan iyiyim çok şükür... gün gelir devran döner...
odaları almaya nezaman başlasak..ben yaptırcam..1 ay sonra gelse en geç...sizce kızlar?
gözün aydın canım,
maşallah bebeşine,cinsiyetini de öğrenirsin nasılsa,hem daha küçük seninki..
kesinleşir hem ozamana kadar..
bende sabhları genelde nesfit+müsli+süt+bazen 1 ad muzu karıştırıp yiyorum..
gerçekten iyi oluyor,eti sorman iyi olmuş,ama dokunamayacağız
bizim işler kocaya kaldı ozaman :90:
:[/B][/COLOR]
süpersin canım
Bizim ayrı odamız olamayacak şimdilik maalesef.odaları almaya nezaman başlasak..ben yaptırcam..1 ay sonra gelse en geç...sizce kızlar?
Maşallahben hissediyorum son 1 haftadır...maşallah oğluşuma kıpır kıpır...
tamam sadece ziyaret et sakın bişey yiyim deme :)
canım ebnımkıde aynı ne aradıgı var ne sordugu gecen o bıze laf edıyo artık kızıyormus ne arıyormusuz ne gıdıp gelıyormusuz ılk defa karsısında laf soyledım ohh ettım sende torununu hıc merak etmıyorsun herhalde ne aradıgın var ne sordugun dedım ınsan bı teleon acar dedım senden baska herkes sıksık arıyor dedım esımde evet anne deyıp destek oldu.ama iki gün sonrada dogum yaklasınca bızden ıc-ncelık beklerler sankı hamılelıgımızde cok bı emeklerı varmıs gıbı neymıs canım kız olursa ısmını koyacakmısım avucumu yalar usuleten bıle gonlunu almak ıcın sormayacagım bızım bebegımız benım ıstedıgım ısım konacak.hatrını almak ıcın bıle senın ısmını koyalım demeyecegım.emegı olmayan bı ınsana bende o kadar deger verırım.
Bizim ayrı odamız olamayacak şimdilik maalesef.
Ev 3+1 ama çalışma odamız var.
Bebeğe şimdilik oa yok, ilerde nasıl yaparız bilemiyorum.
Maşallahdarısı başımıza....
Bizim mutfakla oturma odası birlikte.
Her an mutfaktayım yani
bana da sordu doktor hissediyormusun diye son günlerde dikkat ediyorum elimi karnıma koyup onu hissetmeye çalışıyorum ama bişey yok. benim için henüz erken sanırım 17+4 teyim
odaları almaya nezaman başlasak..ben yaptırcam..1 ay sonra gelse en geç...sizce kızlar?
ben hissediyorum son 1 haftadır...maşallah oğluşuma kıpır kıpır...
tamam sadece ziyaret et sakın bişey yiyim deme :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?