- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #16.401
slm kızlar geçmişi okuyamıyorum maşallah hızlı ilerliyosunuz.umarım herkesin keyfi yerindedir.bu arada yarın akşam annemlere gideceğim bayram için uzun bir sürede yokum.bu kadar sık giremesemde arada girip sizlerden haberler alırım listeyle ilgili eklenecek bişeyler olursa özelden atın mutlaka görürürm:))
merhaba nasip olursa bende nisanda ikinici kere anne olucam
yaş 30 , 8 temmuz ,tahmini doğum tariii 14 nisan ,73+4 , boy 164 cinsiyeti belli değil :)
ben burdayımmmmm
eve gidecektim kayınvalideye gidecem ama moralim bozuldu
ben burdayımmmmm
eve gidecektim kayınvalideye gidecem ama moralim bozuldu
merhaba nasip olursa bende nisanda ikinici kere anne olucam
yaş 30 , 8 temmuz ,tahmini doğum tariii 14 nisan ,73+4 , boy 164 cinsiyeti belli değil :)
slm kızlar geçmişi okuyamıyorum maşallah hızlı ilerliyosunuz.umarım herkesin keyfi yerindedir.bu arada yarın akşam annemlere gideceğim bayram için uzun bir sürede yokum.bu kadar sık giremesemde arada girip sizlerden haberler alırım listeyle ilgili eklenecek bişeyler olursa özelden atın mutlaka görürürm:))
kızlar böyle 3 -4 kişi ye aynı anda nasıl cevap veriyorsunuz ben sadece bir kere alıntı yapabiliyorum
fadigin buraya ugramamasi bencede onun icin daha iyi.bende 2010 mart annesi olucaktim o topikteydim.bebegimi kaybedince insan girdimi cok kötü oluyo.onu cok iyi anliyorum.Allah sabrini versin insallah..
kızlar böyle 3 -4 kişi ye aynı anda nasıl cevap veriyorsunuz ben sadece bir kere alıntı yapabiliyorum
herkese merhaba:)
hepinizin bebişleri inşallah sağlıkla dünyaya gelir kızlar.ben burayı yeni keşfettim beni de aranıza alırsanız çoook sevinirim.benim bebeişimde 17+3 günlük bir prenses.ama ben bu aralar çok kasık ağrısı çekiyorum dokrorumda rahim büyüdüğü için normal diyor aranızda benim gibi olan var mı?
herkese merhaba:)
hepinizin bebişleri inşallah sağlıkla dünyaya gelir kızlar.ben burayı yeni keşfettim beni de aranıza alırsanız çoook sevinirim.benim bebeişimde 17+3 günlük bir prenses.ama ben bu aralar çok kasık ağrısı çekiyorum dokrorumda rahim büyüdüğü için normal diyor aranızda benim gibi olan var mı?
cnm alıntı yapmak istediğim kişilerin orda MQ VAR ona tıkla en son bittiğinde alıntı yapman ensonki kişinin MQ SUNA sonrada alıntı yap butonuna tıkla...dene bi istersen...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?