2011 Nisan Anneleri

slm kızlar geçmişi okuyamıyorum maşallah hızlı ilerliyosunuz.umarım herkesin keyfi yerindedir.bu arada yarın akşam annemlere gideceğim bayram için uzun bir sürede yokum.bu kadar sık giremesemde arada girip sizlerden haberler alırım listeyle ilgili eklenecek bişeyler olursa özelden atın mutlaka görürürm:))

ozaman şimdiden iyi bayramlar sana.... güzel bir tatil geçirirsin inşallah...

ben burdayımmmmm
eve gidecektim kayınvalideye gidecem ama moralim bozuldu

hayrola canim niye moralin bozuldu??

merhaba nasip olursa bende nisanda ikinici kere anne olucam
yaş 30 , 8 temmuz ,tahmini doğum tariii 14 nisan ,73+4 , boy 164 cinsiyeti belli değil :)

aramiza hosgelmissin.güzel paylasimlarda bulunman dilegiyle..

selam canim sende hosgeldin.sana iyi gezmeler..
tatilin keyfini cikar.

fadigin buraya ugramamasi bencede onun icin daha iyi.bende 2010 mart annesi olucaktim o topikteydim.bebegimi kaybedince insan girdimi cok kötü oluyo.onu cok iyi anliyorum.Allah sabrini versin insallah..

haha kızlar beğenmedim butonuna bastığımda anlayın beğendim... kaybolmuş böyle idare edicez işte...
hnk cnm benim kaynanada aynı daha çocuk yokken demeye başladı... o 17 yaşındaki oğlunu güvenemeyip kimseye bırakmazken ben yavrumu asla güvenmem..onlara kalmadık şükür de böyle boş boş konuşmadan ne anlarlar anlamam...

bayans
sinirlerim çok bozuktu kanki nerdeydin yine geziyodun dimi....

ay banada kaynanam bakmaz... kaynanamın kaynanası yani babaanne günde 2 defa kapımı çalıyo aynı kattayız eşimin babaannesi teyzesi vs...bide ben..benim yarimde kaynanam vardı gitti o iyi oldu böyle..patates püresi yapmış.. onu yedim.. bu gün iştahım yok....akşam anneme gidicem oh oh.. canıma deysin...

kızlar böyle 3 -4 kişi ye aynı anda nasıl cevap veriyorsunuz ben sadece bir kere alıntı yapabiliyorum

cnm alıntı yapmak istediğim kişilerin orda MQ VAR ona tıkla en son bittiğinde alıntı yapman ensonki kişinin MQ SUNA sonrada alıntı yap butonuna tıkla...dene bi istersen...

fadigin buraya ugramamasi bencede onun icin daha iyi.bende 2010 mart annesi olucaktim o topikteydim.bebegimi kaybedince insan girdimi cok kötü oluyo.onu cok iyi anliyorum.Allah sabrini versin insallah..

evet canım haklısın bende 2010 haziran annesi olacaktım düşük olunca hiç uğramadım uğrayamadım çünkü onların yazısını okumak çok zor geliyor.içim sızlıyordu.fadiğin durumunu çok iyi anlıyorum..allahım bol sabırlar versin...inş biraz toparlanıp tekrardan hamile kalır ve sağlıklı bir bebeği olur..

herkese merhaba:)
hepinizin bebişleri inşallah sağlıkla dünyaya gelir kızlar.ben burayı yeni keşfettim beni de aranıza alırsanız çoook sevinirim.benim bebeişimde 17+3 günlük bir prenses.ama ben bu aralar çok kasık ağrısı çekiyorum dokrorumda rahim büyüdüğü için normal diyor aranızda benim gibi olan var mı?

aramiza hosgeldin prenses annesi:124:

hoşgeldin cnm kendimi yorarsam oluyo ama genelde normal karsılanıyo bu kasık ağrıları bebişlerimiz büyüyor kendilerine yer acıyolar

guzel annelerr mrb bugun ayakta fazla kaldım galıba kasıklarım agrıyor. prensesıme poposu dantellı kılotlardan aldım bırde şapka.
ben balık yagı,kan ılacı,bırde calcıum kullanıcam aranızda bunları kullanan varmı bu arada bırde elıvıt kullanıyorum.

hoşgeldin cnm kendimi yorarsam oluyo ama genelde normal karsılanıyo bu kasık ağrıları bebişlerimiz büyüyor kendilerine yer acıyolar

teşekkür ederim mesa.aslında ben kendimi hiç yormuyorum çünkü ilk üç ay sürekli yattım kanamam olmuştu.sanırım o yüzden fazla evham yapıyorum sol kasığım sürekli sızlıyor inşallah bebişim iyidir.

kızlar bişey soracam benim arada bi vajinamın girişinde acı oluyo sanki kızarmış gibi kaşıntı olmuyo ama sizce bu önemli bişey mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…