- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #16.381
canım aslında ben sizi hiç bırakmam ama bu saten sonra buraya gelmem hem sizlere hemde bana üzüntüden başka birşey vermez....
bu yüzden bundan sonra sık gelemem artık...
ama arada belki uğrarım...
kendinize iyi bakın arkadaşlar...
sakın beni göz önüne alarak olumsuz şeyler düşünmeyin...
rabbim sağlıklı doğumlar nasip etsin hepinize....
yaşasın eşimin tek gözdesi ben olcammm.sarayın tek sultanı.
kızlar merhaba..nasılsınız..ben fazla giremiyorum ara ara yazılarınızı okuyorum..allaha şükür gribim ve gebelikle ilgili şikayetlerim bitti..gebeliğimin baharını yaşıyorum şimdi:))
herşey yolunda derken moralim bozuldu..fikirlerinize ihtiyacım var..
daha önce 2li test yaptırdık..sonuç çok iyi çıktı..bebeğin ense kalınlığı 1.6 dı..2 hafta önce de 3lü test yaptırdık sonuç kötü çıktı..sonucu öğrenmeye eşim gitmişti..ankaraya gidin amniyosenteze baksınlar demiş..eşimle biz de buna karşıyız..düşük riskini duymuştuk..eşim allahın takdiri özürlü de olsa bu çocuğu istiyoruz demiş..doktor zaten beyin özürlü çocuğa kesinlikle tedavi uygulanmaz demiş..ama kalbi delik olursa falan biz burda müdahale edemeyiz ankarada doğum yapar demiş..ben bu arada boludayım..benim ilk kızım da da 3lü test kötü çıkmıştı..down sendromu fazlaydı ama allaha şükür çok akıllı sağlıklı bir kızım var..arkadaşlarım 3lü test tam sonuç vermiyor yaşa ve yaşantı biçimine göre değerler ölçülüyor dediler..ayrıntılı ultrasonu öneriyolar..eşim ona da karşı çıkıyor..iyice moralimizi bozarlar bu saatten sonra çocuğu kesinlikle aldırmayız diyor..yaşım da biraz var tabii..söylediğiniz her kelime benim için çok önemli siz olsanız ne yapardınız..ya da bu durumda olanlarınız var mı..
maşallah iyi cnm bebiş bi gün elim karnımda yatmışım eşimin çok hoşuna gitmiş... ya kızlar kaynanama sinir olmaya başladım.. sabrımı zorluyorlar yok yanıyo beni sardımmı sararım ama şu aralar biraz farklı bi durumdayım.insan bi merak eder ara.. ilgilenmiyosn diyince eşim demiş hatta...hemen karşı savunmaya geçiyo..o gün şöyle bişey oldu anlatim.. biz eşimle isim belirledik sonuçta öncelik bizim hakkımız he jest olsun die derim baba anne sen koy ok.. eşim dediki kaynanama anne ismi nasıl mustafa yusuf..NE DEDİ BİZE SORDUNUZMU KOYARKEN.. Bİ SORAR İNSAN BABASINA BÜYÜĞÜNÜZ DİE..bende dedimki anne öyle bi talebimiz olsa 2 aile büyüklerini toplar bi istişare yaparız ama bizim isteğimiz bu..hem dedim espiriyle bizimkiler ne oluyo ordada bi dedesi var falan öyle bişey dedi gitti..... yahu alakasızlar...bi demezlar nasılsınız die sonra tüm hakkı kendilerinde bulurlar...sonra eşim dediki cnm kızma sen sonuçta bizim aileye geldim artık bizdensin.. vs vs..bende dedim ki cnm öyleyse ben nie 2 ay boyunca annemde kaldım..1 gün dahi 2 senedir evliyiz gelip 1 gün kalmadı bizde önemsemiyo ise benim hiç bişey umrumDA DEĞİL...pöf... ilgiye muhtaç değilim oğlum doğsun atlarım arama giderim istediğim yere ama hiç bi çaba göstermezler tüm hakkı kendilerinde bulurlar...
gereksiz bi beklenti içindemiyim allah aşkına katıldım--katılmadım die oylayın.. mesela annemin komşusu 2 yeek hediye etti resmini koydum yemin ederim bende çocuk gibiyim anne bak dedim ne şirinler değilmi hediye dedim...şöyle aldı bi elledi.. dediki güzel değil çocuğun boynunu sıkarmış vs vs...ya hayrı dokunmuyo bari zarar verme... bi merakı yok..tabi parasına güveniyo.. sosyete. 1 günde basar parayı alır herşey dimi..ama önemli olan emektir..insanların değer yargıları değişiyo yaş ilerledikçe eşi dahi tastif etmiyo...ay of.HAKKINIZI HELAL EDİN..TEK DERDİM ŞUANDA BU..AKŞAM ANAMA GİDİCEM YARIN ABİMİN DOĞUM GÜNÜ...BAYRAMLIK ALMICAKTIM AMA ANNEMİN SIRASINDA MAĞAZALAR ÇOK ALİM BİŞEYŞER BARİ KAFAM DAĞILSIN...NAPİM..
canım aslında ben sizi hiç bırakmam ama bu saten sonra buraya gelmem hem sizlere hemde bana üzüntüden başka birşey vermez....
Bu arada doktordan geldim cinsiyetimizde kesinleşti.3. oğlum geliyo sağlıkla gelsin hoşgelsin.
ne bilim herkez öyle diyor kız gibi güzel sen erkek doğur boşver diye
ene beğene beğene... Beğen butonum kayboldu...ne yani artık beğenme butonu var netçen ben hihi
sağol canım
Bu arada doktordan geldim cinsiyetimizde kesinleşti.3. oğlum geliyo sağlıkla gelsin hoşgelsin.
canım teşekkür ederim ozaman bende oğlumu kaldırmıcam vede bol pezmez vs.. kullanıcam yani..bir ara bendede vardi sükür gecti.doktorum bana oglumu kaldirip kaldirmadigimi sordu.agir kaldirmak,birde kanda demir eksikligi bas agrisi yapiyomus.bilgine..
ay sorma canım valla aynen öyle baksana ağır kaldırmaktan ve kandaki demir eksikliğinden oluyomuş... demekki daha çok dikkat edicez..oğlumda hiç böyle şeyler olmamıştı...canım benimde aynen bi başlarsa bir hafta on gün kesintisiz ağrıyo bi iki gün ara sonra tekrar devam:94:
yaşasın eşimin tek gözdesi ben olcammm.sarayın tek sultanı.
15 kullanici burda kimseden ses cikmiyo( konussaniza kizlarrrrrrrrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?