2011 Nisan Anneleri

canım yaa...bu halinle bile bizi düşünüyorsun..
çok düşüncelisin..okudum hikayeni,
sen doktoru uyarmışsın birde,aksilikler üst üste gelmiş..
demekki hayırlısı böyleymiş diye düşünmekten başka bir çare yok canım..
inş.tez zamanda sağlığına kavuşur ve yeniden bebeşine kavuşursun..

ay kızlar cinsiyetlerle ilgili yanılgıları falan okuyunca iyicene şüphelenmeye başladım ben 16+3 te öğrendim cinsiyetini ve bidahada dr gitmedim hani kız erkek gerçekten farketmez bizim için ama ne biliyim insan kendini alıştırıyor ona adapte oluyor neyse hayırlı olsun diyelim bidahaki kontrole kadar dayanıcaz herhalde bakalım ama yrn yrn dan sonra ultrason dr gidip bi bakıncam böyle olmayacak:) ....

$u cinsiyetler degisince benide korku sardi acaba mi diyorum:18:insan birde duyduguna alistiriyo kendini.hayirlisi artik 17 kasimada daha cok var yaa.ben acaba ev doktoruma ugrasamm mi bii kadin doktorundan önce??

canım benim içini ferah tut sen.. inan bana o testler insanı çok yanıltabiliyor. tevekkel ol bence canım sen allahın izniyle herşeyçok güzel olur. ama yiede detaylı ultrasona gir tabiiki sen. amniysentez olyına gelince ben olsam yaptırmazdım ama tabiki en doğru kararı eşinle beraber siz karar verirsiniz.

amaaannn boşver be güzelim takma Allah aşkına ben bir anlatsam benimkileri. allah var kayınvalidemde bazen değişik soğuk olsada laf sokma söyleme huyu yoktur asla olgun kadındır ama görümcemin evlendiimden beri 7 aydır yaptıklarını bir anlatsam hayretler içinde kalırsınız. ya aynı sitede oturuyoruz çocuk olacagını öğrenir öğrenmez söyledik bir kere hayırlı olsun demedi hala birde durup durup ben bebek ağlamasına sesine dayanamam bakmayı bilmeyen benim yanıma getirmesin çocugunu falan diyor sürekli ve haftada en az iki kez kesin bir araya geliyoruz. kendisi tek basına doktor bile gidemez ben kum dökme , şeker ve lökosit yüksekliği olayından dolayı her hafta idrar tahliline 15te 1 kan tahliline gidiorum aç karnıma sabahın köründe burnumun dibinde bırak gelmeyi ya hayırdır neden gidiyorsun diye sormadı daha. ama umrumda diil takmıyorum bile kendim üzüp hasta edip ekmeğine yağ mı sürücem istediği o zaten. kendi annem desen ayrı. hadi şehirdışında oturuyor ama aylardır bodrumda yazlıkta geziyor o kadar hastalandım tek basımayım bikere çıkıp geleyim bakayım demedi. bide yetmezmiş gibi bayramda oraya onlara bodruma bayramlık gitmiyorum gecen bayramda gitmemişim diye kapris yapıyor. anacım nasıl gideyim o kadar saat arabayla banada yazık yani. uçaklada eşim istemiyor o daha riskli olur diyor. aman neyse işte bosver..

canım benim çok teşekkür ederizz.. Allahım inşallah hayırlısıyla kucagını doldursunn inşallah..

Bu arada doktordan geldim cinsiyetimizde kesinleşti.3. oğlum geliyo sağlıkla gelsin hoşgelsin.

ne bilim herkez öyle diyor kız gibi güzel sen erkek doğur boşver diye

ayyy canımm çok sevindim hayırlısı olsun inşallah. hakikaten çok güzel oğlun maaşallah..:)

Hayırlısı olsun canım,bu arada bende erkek bebek istiyorum sanırım,kızın olacak gibi dedikleri zaman bugün farkettim ki moralim bozuluyor.Rüyamdada iki defadır kız bebek görüyorum,hayırlısı olsun tabiiki yarın öğrenicez kısmetse cinsiyetini

kızlar ben bi hastaneye gidip tahlil sonuclarımı alıp geliyorum. hazırsa yarım saat 45 dk ya dönmüş olurum. görüşürüs dönünce:)))

Bu arada doktordan geldim cinsiyetimizde kesinleşti.3. oğlum geliyo sağlıkla gelsin hoşgelsin.

canım hakkında hayırlısı olsun valla ben senin 2 oğlun var diye bu kız diye umuyordum ,ben kendimde karnımdakini hem kız hissediyordum ama 4lü teste gittğim doktor erkek sanırım bir çıkıntı var dedi,bende kıza kendimi alıştırmışım sanki bi tuhaf oldum birkaç gün..ama sağlıklı olsunlarda artık hayılrısı böyleymiş demek..

bir ara bendede vardi sükür gecti.doktorum bana oglumu kaldirip kaldirmadigimi sordu.agir kaldirmak,birde kanda demir eksikligi bas agrisi yapiyomus.bilgine..
canım teşekkür ederim ozaman bende oğlumu kaldırmıcam vede bol pezmez vs.. kullanıcam yani..

canım benimde aynen bi başlarsa bir hafta on gün kesintisiz ağrıyo bi iki gün ara sonra tekrar devam:94:
ay sorma canım valla aynen öyle baksana ağır kaldırmaktan ve kandaki demir eksikliğinden oluyomuş... demekki daha çok dikkat edicez..oğlumda hiç böyle şeyler olmamıştı...

yaşasın eşimin tek gözdesi ben olcammm.sarayın tek sultanı.

canım gözün aydın...

merhaba nasip olursa bende nisanda ikinici kere anne olucam
yaş 30 , 8 temmuz ,tahmini doğum tariii 14 nisan ,73+4 , boy 164 cinsiyeti belli değil :)

cnm valla sana hayran kaldım ya..bu kadar şey yaşadın hala bizi düşünüyorsun ve ne bir isyan ne bir sızlanma..metanetin bu kadarı ..Rabbim inş. bu metanetinin karşılığı seni en güzel şekilde ödüllendirsin..haklısın ne denir buraya gelmek belki senide üzer bişey diyemem tabi :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…