- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #16.361
banada magnezyum vermişti içtim. Bende birde bel fıtığı var dün misafirlerim nasıl yolladım bilmiyorum çıldırıyordum hem fıtık ağrısından hemkasık ağrısından .dedim eşime doktoramı gitsek ağlaya ağlaya yattım mecbur bi tane minoset içtim doktor böle zamanlarda içebilirsin demişti birde magnezyum içtim .artık ağrıdan bayılmışım sabah bel ağrım yoktu ama çokşiddetli bu kasık krampıyla uyandım .magnezyumda içtim ama hala geçmedi.yarın zaten 4 lü test sonuçlarımızı alıp göstericez inşallah yoktur birşey
banada magnezyum vermişti içtim. Bende birde bel fıtığı var dün misafirlerim nasıl yolladım bilmiyorum çıldırıyordum hem fıtık ağrısından hemkasık ağrısından .dedim eşime doktoramı gitsek ağlaya ağlaya yattım mecbur bi tane minoset içtim doktor böle zamanlarda içebilirsin demişti birde magnezyum içtim .artık ağrıdan bayılmışım sabah bel ağrım yoktu ama çokşiddetli bu kasık krampıyla uyandım .magnezyumda içtim ama hala geçmedi.yarın zaten 4 lü test sonuçlarımızı alıp göstericez inşallah yoktur birşey
Bu arada doktordan geldim cinsiyetimizde kesinleşti.3. oğlum geliyo sağlıkla gelsin hoşgelsin.
Bu arada doktordan geldim cinsiyetimizde kesinleşti.3. oğlum geliyo sağlıkla gelsin hoşgelsin.
gözün aydın canım allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
dscopur bence senin de oğlun olacak.
dscopur bence senin de oğlun olacak.
oy maşallah cnm... hayırlısı olsun.. senin oğlanlar çok güzel olUR EMİNİM..FOTOĞRAFTAKİ PAŞAYA BAKINCA...SAĞLIKLA İNŞ..
canım aslında ben sizi hiç bırakmam ama bu saten sonra buraya gelmem hem sizlere hemde bana üzüntüden başka birşey vermez....
Bu yüzden bundan sonra sık gelemem artık...
Ama arada belki uğrarım...
Kendinize iyi bakın arkadaşlar...
Sakın beni göz önüne alarak olumsuz şeyler düşünmeyin...
Rabbim sağlıklı doğumlar nasip etsin hepinize....
ooo hadi gözün aydın canım..Allah sağlıkla sıhhatle de kucağına almayı nasip etsin oğluşunu inş.
evveldende çocuk sahibi olduğundan hareketlerini hissetmeye başlamışsındır..değil mi?
hayirlisi olsun canim.
yicika , fotoğraftaki erkek miydi ben hep kız çocuğu diye bakıyordumbebişinin cinsiyetinin erkek old. okuyunca da 1 kız 3 oğlu olacak yicikanın diye aklımdan geçirmiştim
erkek canım:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?