- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #16.421
ay bulamadım valla
klavyeden bildiğimiz M tuşu sonra da Q mu ben ekranda arıyom
kızlar bişey soracam benim arada bi vajinamın girişinde acı oluyo sanki kızarmış gibi kaşıntı olmuyo ama sizce bu önemli bişey mi
slm kızlar geçmişi okuyamıyorum maşallah hızlı ilerliyosunuz.umarım herkesin keyfi yerindedir.bu arada yarın akşam annemlere gideceğim bayram için uzun bir sürede yokum.bu kadar sık giremesemde arada girip sizlerden haberler alırım listeyle ilgili eklenecek bişeyler olursa özelden atın mutlaka görürürm:))
herkese merhaba:)
hepinizin bebişleri inşallah sağlıkla dünyaya gelir kızlar.ben burayı yeni keşfettim beni de aranıza alırsanız çoook sevinirim.benim bebeişimde 17+3 günlük bir prenses.ama ben bu aralar çok kasık ağrısı çekiyorum dokrorumda rahim büyüdüğü için normal diyor aranızda benim gibi olan var mı?
anam ben akşamı kaçırcam gidip az dua edip geliyom...
selam kızlar benim kafam yine karıştı biliyorsunuz ben kızıma parkyatak aldım ama onu gunzduzlerı oturma odama taşıyamıcamı gördüm tek başıma koridorum düz değil L şeklinde kolay geçmiyor.gündüzleri neyin içinde yatıracağımı düşünüyorum sepet beşik almak durumundayım sanırım.parkyatakta yatak odam geniş oraya koyarım oda orda kalır geceleri orda yatırırım diye düşündüm daha sonrada kendı odasına alırım yatırmaya başlayınca odasına.başka fikri olan varmı bu konuda gündüzleri için nasıl bişi kullanabilirim acaba?:44:
allah kabul etsin şekerim bize de dua et
cnm oturma odanda bebişin yata bileceği koltuk varmı..mesela benim köşe koltuk ve onun uzun pufu var birleştirince 2 kişilk yatak oluyo... yani 2. bişey almak bilmiyorum çok yer kaplıcak 2 yatak sonra oda yapıcaksın falan...odana koyarsın.. sesini duymak içinde telsiz koyarsın sence?
öle açılır koltuğum yok oturma odamda canım şuankı cocuk odasında 2 cekyatım var olursa onu getırıcem heralde ama odamın takımı bozulcak gelen giden olucak malum bilmiyorum.gerçi sepetde alsam boşuna olmucak çünkü 2.cocugumda kullanırım sonra kızkardeşim var ilerde ona veririm o kullanır dıyorum baya bi kullanılır ziyan olmaz ama bılemıyorum işte.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?