- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #16.461
selam şekerler arada bir bakıyorum ne yazmışınız diye yetişemiyorum iyi kaynatyrsnuz bu aralar
ben 2 pencere açıyorum cnm...hem cvplara karşılık diğer panceredende geçmişi okuyorum çok iyi oluyo...
iyiymiş valla guzel fikir gundemden geri kalmyrsn :87:
ya kızlr bn burda benm yegeni sewyrm 4 aylık maaşll da iri biraz kaldrp duryrm ya bişey olur mu szce?hatta su an kucagmda
ay bulamadım valla
Pierre Cardin Ps 7300 Travel Üç Tekerlekli Bebek Arabası Puset New 2010 | Ayhan Çocuk Gereçleri böyle bişi alcaz kızlar... çok beğendim ve fiyat süper[
Güzelmiş bu modelde ama biz eşimle 3 tekerleği çok sıcak bulmadık bi türlü hatta akşam yemeğindede konuştuk caba kullanımı daha mı kolay diye . biz gidip haşim işcanda bayağı baktık arabalara macleren alacaktık marka olarak çok memnun kişi vardı etrafımızda ama arasrırınca su arabayı çok şirin bulduk ilk başlarda sadece puseti takıyorsun ve eve çıkarken yada bir yere gittiğinde puseti alıyorsun eline tekerlek kısmı kalıyor bagaja atarsın sonra büyük olan takılıyor parça olarak pusette araç koltuğu haline geliyor ..Maxi-Cosi Taxi Citi Cx Travel Sistem Bebek Arabası Puset | Ayhan Çocuk Gereçleri
ya kızlr bn burda benm yegeni sewyrm 4 aylık maaşll da iri biraz kaldrp duryrm ya bişey olur mu szce?hatta su an kucagmda
Pierre Cardin Ps 7300 Travel Üç Tekerlekli Bebek Arabası Puset New 2010 | Ayhan Çocuk Gereçleri böyle bişi alcaz kızlar... çok beğendim ve fiyat süper[
Güzelmiş bu modelde ama biz eşimle 3 tekerleği çok sıcak bulmadık bi türlü hatta akşam yemeğindede konuştuk caba kullanımı daha mı kolay diye . biz gidip haşim işcanda bayağı baktık arabalara macleren alacaktık marka olarak çok memnun kişi vardı etrafımızda ama arasrırınca su arabayı çok şirin bulduk ilk başlarda sadece puseti takıyorsun ve eve çıkarken yada bir yere gittiğinde puseti alıyorsun eline tekerlek kısmı kalıyor bagaja atarsın sonra büyük olan takılıyor parça olarak pusette araç koltuğu haline geliyor ..Maxi-Cosi Taxi Citi Cx Travel Sistem Bebek Arabası Puset | Ayhan Çocuk Gereçleri
cnm maxi-cosi iyi bi marka bunun 1200 lira olanını çok beğendik ama dedik bu kadar vermeyelim.. hatta Concord Neo Ts Travel Sistem Bebek Arabası 2010 | Ayhan Çocuk Gereçleri bunu arkadaş aldı çok memnun ama asla böyle para vermem...ha mükemmle ama olsun... MAXİ-COSİ de iyi ama...haşim işcanda varmı cnm bu marka
Hayırlı evlat olsun canım. Allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin.Bu arada doktordan geldim cinsiyetimizde kesinleşti.3. oğlum geliyo sağlıkla gelsin hoşgelsin.
cnm maxi-cosi iyi bi marka bunun 1200 lira olanını çok beğendik ama dedik bu kadar vermeyelim.. hatta Concord Neo Ts Travel Sistem Bebek Arabası 2010 | Ayhan Çocuk Gereçleri bunu arkadaş aldı çok memnun ama asla böyle para vermem...ha mükemmle ama olsun... MAXİ-COSİ de iyi ama...haşim işcanda varmı cnm bu marka
canım aklına gelen her marka var en iyisinden en kötüsüne kadar ayrıca tek bebek arabası değil mama sandalyesi park yatak oyuncak vs çok marka var ben bizzat gezdim yanii ve fiyatlar alışveriş merkezindeki bebe mağazalarına göre daha uygun taksitte yapıyorlar
Esracım sen nerede oturuyordun ???hatırlayamadım haşim işcana gidebilirsen bence görerek ve dokunarak bakarsan çok çeşit var marka olarakda fikrin değişebilir. maclerenden vazgeçme sebebimin başında puset eline alınca ağırdı bu maxi cosi çok hafifidi ve ikiside 13 kg ma kadar tasıyor fark yok ama üretim malzemeleri farklı oluyor .
slm kızlar geçmişi okuyamıyorum maşallah hızlı ilerliyosunuz.umarım herkesin keyfi yerindedir.bu arada yarın akşam annemlere gideceğim bayram için uzun bir sürede yokum.bu kadar sık giremesemde arada girip sizlerden haberler alırım listeyle ilgili eklenecek bişeyler olursa özelden atın mutlaka görürürm:))
Hayırlı yolculuklar, İyi bayramlar canım
Pierre Cardin Ps 7300 Travel Üç Tekerlekli Bebek Arabası Puset New 2010 | Ayhan Çocuk Gereçleri böyle bişi alcaz kızlar... çok beğendim ve fiyat süper
teşekkür ederim tatlım....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?