2011 Nisan Anneleri

5. ay bittikten sonra elle hissedilebilir
bende 2 haftadır yüzüstü yatınca hissediyordum ik gündür ayaktayken bile hissedebiliyorum çok özlemişim bebek hareketlerini benim 3. hamileliğim olduğu için erken hissettim

canım teşekkür ederim az kaldı ozaman sabırsızlıkla bekliyorum birde hareketleri hep aynı değil dün çok hissettim daha kahvaltı yaparken başladı bugün daha hiç yok normal midir?sen tecrübelisin...

selam şeker anneler nasılsız nasıl gdyr hersey? bişey soracam size ya benm karnımn altnda kasğımda bebek ama sanki hep ileri doğru buyuor ne zamn yukarı çıkacak bebişlerimiz

Merhaba Kızlarrr
biz hastaneden geldik şimdi,bi ERKEK'de bizden geliyor
Bende erkek istiyormuşum ki çok sevindim.Gayet sağlıklıyız,gelişimimiz 17+3 olarak gözüküyor teyzeleri.
Yolculuk için rahat kıyafetler ve 2 saatte mola koşulu ie izin verdi Uşak seyehatine.Bu ara hamilelikten bu yana 5 kilo almışım doktor bi dur dedi,bir sürü yasak getirdi ve yürüyüş.Onun haricinde herşeyi iyi oğluşumun ve benim.İdrar tutamama gibi şikayetim vardı,tuvaletim geldiği anda tuvalete gitmem gerekiyor.Bunun içinde idrar testi verdi ama eğer herhangi bi mikrop veya hastalık yoksa mesane kasları için doğumdan sonra ilaç kullanman gerekiyor,kasların güçlendirilmesi gerekiyor dedi.İdrar testimizi ve 3boyutlu testimiz için randevu verdi.Şimdilik bizden bu kadar

24. haftadan sonra baslayip tam olarak 28.haftayida bulur esinizinde hissedebilmesi..

kızlar merhaba nasılsınız
bugün 3.30 da randevum var 1 aydır bebeğimi görmedim çok heyecanlıyım belki cinsiyetini de öğrenicez kısmetse

gözün aydın tatlım çook sevindim maaşllh

gözün aydin.gönlündeki olmushayirli ugurlu olsun canim..

canım hayırlısı olsun inşallah erkekin geliyor demek önemli olan sağlıklı olması tabiiki
ben de inş hayırlısıyla bugün ögrenirim cinsiyetini çok merak ediyorum

canım hayırlı olsun allah kucağına almayı nasip etsin hepimizin inşallh..

benim doktorum 10 günden az olmasın dedi ve muhakkak prezervatif kullanın dedi.. Kalan spermler suyun erken boşalmasına neden olurmuş..bilginiz olsun :)) biz 9 ay ara verdik :))))

canım merhaba bizde 4 aydır tık yok işte biliyosun ilk aylar kanama olmuştu riskli olduğu için olmadı sonra hastalıktı bulantıydı bilmem neydi şimdi de korkuyorum valla kanama filan oluyormuş ya bazılarında kocişimde doktora sor dedi bugün soracam bakalım

hayırlı olsun tatlım kaç gündür kız haberi alıyorduk demek paşamız geliyor çok cok sevindim

selam canim
16.hafta diye hatirliyorum yanilmiyosam hafta hafta hamilelik yazan yerlerden haftani takip etsene oralarda olmasi gerekenler yaziyo özellikle kaan kocatepeninki tam tutuyo..

takip edyrm haftamı canım...sennki 19 haftalık olmuş bebişin yukarı çktı mı tatlım yani o sertliği yukrda hssedeblyrmsn?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…