- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #16.821
Kan dolaşımı ve uzun süre ayakta durmak etkiliyor olabilir canım.
Ben bütün dersi ayakta anlatırdım, şimdi dayanamayıp oturuyorum bazen.
İyi akşamlar kızlar nasılsınız
slm cnm..iyi akşamlar...
Mrb canım, çok kaynatıyorsunuz gündüzleri yaaa okuyamıyorum hepsini artık atlaya atlaya da olsa bakıyorum yine sayfalara
İyi akşamlar kızlar nasılsınız
Herkese iyi akşamlar kızlar. Valla ben de okuyamadım gündüz bayağı bi kaynatmışsınız. :)) Malum okulda pek giremiyorum ben. Umarım herkes ve bebişleri iyidir. Bu arada bebişleri hissetmeye başladınız mı? Ben iki-üç gündür çok net hissediyorum kuzumu maşallah. Kıpır kıpır oynuyor içerde :))
İyi akşamlar canım. İyilik valla ben oturuyorum dizinin başlamasını bekliyorum :))
Aaa ne güzel canım yaa valla maş.Senin kız mı erkek miydi?Erkekler biraz daha erken hissediliyormuş herhalde...
Canım benim kız olacak. Maşallah erken hissettirdi benim kız kendini hareketle olacak herhalde annesi gibigerçi babaya çekseydii 9. ayda ancak hissetirirdi kendisini
Öyle bir geçer zaman ki'yi bekliyorum canım.
Anladım canım hadi gözün aydın diyeyim o zaman iyiki sana çekmiş.İnş ben de hissederim yakın zamanda.Senin hareketler kaçıncı haftada başladı.Bi de 2. çocuk mu senin??
ya böyle bişey konuşuldu..hatta bi krem yada ona benzer bişey tavsiye edildi..mükkemmel işe yarıyomuş...gündeme getirmek lazım yine
Kızlar daha önce konuşuldu mu bilmiyorum,konuşulduysa da ben kaçırmış olabilirim.
Ya doğumdan sonra göğüs uçları baya kötü oluyormuş.Hatta geçen yeni doğum yapan bir arkadaşım,doğum sancısından beterdi çok acı çektim 1 hafta dedi.Ne yapmalıyız bunu engellemek için ???
selam kizlar bende 18 haftalik hamileyim.sizin yazdiklarinizi okuyodum her zaman.bende katiliyim dedim.burada her zaman usg ile bebegi goremiyoz.ama kan tahlilleri felan burda cok dikkat ediyolar.bebekle ve anneyle ilgili testler cok siki kontrol altinda.usg ilede kendi dr.muz iki defa bakiyo.gebelik boyunca.ayintili usg icin radyoloji dr.bebegin her bir organini inceliyolar.usg bebege cok zararliymis dr.muz ole soledi.kontrole gittimizde kalp sesini dinliyolar.bebekte bir anomalilik olmadikca usg ile bakmiyolar.vitamin ilaclari bile farkli sadece 1 tane kullaniyoz.icinde hersey var.balik yagli.sizin her dr.kontrolunuzde bebeginizi gorebilmenize cok seviniyorum.benim boyle bir imkanim yok.buranin tek avantaji bebek kiyafetleri cok ucuz.turkiyede aldigimiz markali bebek kiyafetleti burda inanilmiycak kadar ucuz.insallah hepimiz saglikli bir sekilde bebeklerimize kavusuruz.benide topiige eklerseniz sevinirim.sat 14 temmuz.bebgin cinsiyeti erkek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?