2011 Nisan Anneleri

Herkese iyi akşamlar kızlar. Valla ben de okuyamadım gündüz bayağı bi kaynatmışsınız. :)) Malum okulda pek giremiyorum ben. Umarım herkes ve bebişleri iyidir. Bu arada bebişleri hissetmeye başladınız mı? Ben iki-üç gündür çok net hissediyorum kuzumu maşallah. Kıpır kıpır oynuyor içerde :))

Aaa ne güzel canım yaa valla maş.Senin kız mı erkek miydi?Erkekler biraz daha erken hissediliyormuş herhalde...

Aaa ne güzel canım yaa valla maş.Senin kız mı erkek miydi?Erkekler biraz daha erken hissediliyormuş herhalde...

Canım benim kız olacak. Maşallah erken hissettirdi benim kız kendini hareketle olacak herhalde annesi gibi gerçi babaya çekseydii 9. ayda ancak hissetirirdi kendisini
Öyle bir geçer zaman ki'yi bekliyorum canım.

Canım benim kız olacak. Maşallah erken hissettirdi benim kız kendini hareketle olacak herhalde annesi gibi gerçi babaya çekseydii 9. ayda ancak hissetirirdi kendisini
Öyle bir geçer zaman ki'yi bekliyorum canım.

Anladım canım hadi gözün aydın diyeyim o zaman iyiki sana çekmiş.İnş ben de hissederim yakın zamanda.Senin hareketler kaçıncı haftada başladı.Bi de 2. çocuk mu senin??

Anladım canım hadi gözün aydın diyeyim o zaman iyiki sana çekmiş.İnş ben de hissederim yakın zamanda.Senin hareketler kaçıncı haftada başladı.Bi de 2. çocuk mu senin??

Canım benim ilk çocuk 18. haftanın sonlarına doğru net bir şekilde hissetmeye başladım. Ama sürekli değil tabi. Valla evde elim karnımda televizyonun karşısında bekliyorum kıpırdanmasını. Daha önceki haftalarda hiç ama hiç hissetmedim valla ne bir seğirme ne bir kıpırtı. Şimdi bariz hissediyorum yer değiştirdiğini.

Anladım canım hadi iyi seyirler sana.Dizinle başbaşa bırakıyorum yoksa ben sürekli merak eder soru sorarım şimdi bebiş hareketleriyle ilgili
Ben de Papatyam dizisini izliyorum.Öyle Bir Geçer Zaman ki'yi izlerken sinirden çatlıyorum bu sefer de eşim kızıyor izletmiyor
Hadi iyi akşamlar herkese

Kızlar daha önce konuşuldu mu bilmiyorum,konuşulduysa da ben kaçırmış olabilirim.

Ya doğumdan sonra göğüs uçları baya kötü oluyormuş.Hatta geçen yeni doğum yapan bir arkadaşım,doğum sancısından beterdi çok acı çektim 1 hafta dedi.Ne yapmalıyız bunu engellemek için ???

Canım benim yeni doğum yapan arkadaşım var o 8. ayından itibaren lansinoh diye bir krem kullanmış doktoru tavsiye etmiş. Çok faydasını gördüm diyor hala da kullanıyor bitkisel bir ürünmüş galiba. Ben almayı düşünüyorum ilerleyen aylarda malum çok kötü oluyormuş göğüs uçları:84:

Hosgeldin canim

kızlar bende zaman zaman tekrar edıyorum ama drumda kesınlıkle uçlarına bışey surme dokunma uçalrına allah korusun erken doguma sebep olur dedı.tavsıyem drunuza sormadan kullanmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…