2011 Nisan Anneleri

ben tatilde ınte giremeyeceğim bu nedenle sımdıden herkesın bayramı mubarek olsun bebişlerimiz olmadan son bayramımız olsun ınşallah bundan sonrakı bayramlarda cıvıl cıvıl olacagız.herkes kendıne dıkkat etsın bol bol yeyıp ıcıp gezelım.sağlığımız sihhatımız bol olsun.AMİNNNNN

Son düzenleme:
iyidir kızlar
bayram moduna girmek üzereyimm ay ya evde dinlenicem sonunda
siz nasılsınız bakim

Son düzenleme:

iyi tatiller iyi bayramlar hayatım kendine ve bebişine çok iyi bak

ya kızlar nasıl alışveriş yapıyorsunuz?Yani uzun kollu mu kısa kollu mu body alıyorsunuz? 0-3 ay beden mi 3-6 ay bedenmi alıyorsunuz?

canim ya ben olsam 0-3 ay alirdim cünkü bebekler dogdugunda gercekten cok kücük oluyo..en azindan cok olmamak kaydiyla öyle al derim ben. dogduktan sonra kilosuna ,boyuna göre daha fazla alip almiycana karar verirsin..3-6 aylik olanlardan da al cünkü bir süre sonra büyüyünce onlarida giycek.bacaksiz olan badileri kisa kollu al atlet niyetine giyindiriliyo zaten.üstüne giydirecegin badylaride uzun kollu al.nisanda yinede havalar ne kadar baharda gelse sicak olmuyo hemen..

yurtdisi canim,ben isvicrede oturuyorum..
bendim evet gercektende iyi oluyo.dügümlenmis kaslar aciliyo..ben sadece omuz bölgeme yaptirdim simdi hamile oldugum icin.normalde tam vücut yaptiriyodum..

benim sırtım çok ağrıyor birisi msj yapınca iyi geliyor herhalde sırtım için egzersiz şart oldu. biraz da duruş bozukluğum var ondan da olabilir

amin cnm amin..seninde bayramin mübarek olsun.güzelce tatilini yap,dinlen ve bomba gibi dön insalllah..

seninde bayramın mübarek olsun canım

Bayramın kutlu olsun canım süper tatil geçirirsin umarım.:92:

kızlar birşey soracağım,
bir yerde hamileliğin balayı dönemi 3-6 ay arası diyordu. Hamile güzelleşir saçları daha parlak,canlı olur diyordu..
benim saçlarım o kadar cılız,mat & cansız ki..eskiden hiç kepek yoktu, şimdi saç dipleri kupkuru & cansız.. vitamin eksikliğim filan mı var yoksa normal mi acaba??
kız bebek annesinin güzelliğini alır derler, ondan mı yoksa

[sıze="2"]biz iyi sayiliriz, biraz sag tarafim agriyo gibi nedendir bilmem.ve sende bol bol dinelen tatil süresince.ohh ne güzel

[/sıze]

inşallah tatlım gerçi yatak odasında filan bebeğin yatağına yer açılacak eşyalar yerleşecek
yine işim var ama dinlenecek vaktimde olacak bolbol inşallah

sağol canım ya bu aralar kafamı nelerden kaçar tane hangi bedenlerde almak gerek soruları karıştırıyor. yavaş yavaş bir liste yapayım diyorum adet ve beden belirten. yoksa her gördüğüme saldırıp gereksiz kıyafetlerle doldurcam

Olleyyy ben de tatile girdim, selam kızlar.....

Azıcık dinlenip valiz hazırlamaya başlicam.Yarın yolculuk var yaşasın.....

Siz nasılsınız ne var ne yok ?

Kızlar benim eşim geliyor akşam saat 9 gibi burda olacak inşallah. Çok mutluyum.
Herkese iyi bayramlar diliyorum. Bebişlerinize ve kendinize çoook iyi bakın.

bence bu kisiye göre degisir.genellemede balayi denebilir ama istisnalarda olabilir.ben oglumda saclarim cok iyiydi,hatta hic dökülmüyodu ki normalde dökülür.tirnaklarimda cok saglam olmustu kirilmiyodu.simdide tam tersi cok sacim gökülüyo tirnaklarimda o sertlik yok.yani her hamilelik ayri oluyo.simdilik benim bebegin cinsiyetide kiz ama ondan olabilirmi ki..bilemiyorum.hormonlarla alakali bence

ya kızlar nasıl alışveriş yapıyorsunuz?Yani uzun kollu mu kısa kollu mu body alıyorsunuz? 0-3 ay beden mi 3-6 ay bedenmi alıyorsunuz?
0 3 beden yarım kollu 5 6 tane al hazirana kadar giyer.3 6 yı da yaz geldiği için kolsuz alırsın
Olleyyy ben de tatile girdim, selam kızlar.....

Azıcık dinlenip valiz hazırlamaya başlicam.Yarın yolculuk var yaşasın.....

Siz nasılsınız ne var ne yok ?

hayırlı yolculuklar hayırlı bayramlar canım.

Herkes tatil moduna girmiş şimdiden, oysa biz arefe günü de yarım günde olsa çalışacağız. Ayrıca haftasonu da evde yapılacak dünya iş var, temizlik vesaire. Düşündükçe bunalıma giriyorum ne ara dinlenicem bilmem.

Bu arada ben daha bebeğe birşey almadım. ama yavaştan başlamak gerek sanırım. ne alıcaz, napıcaz hiç bilmiyorum. Varmı sizin bildiğiniz bir liste acaba? Bilgisi olanlar bi el atsa şu işe, bebek ihtiyaçları listesi yapsak?

2009 nisan annelerinden 2010 nisan annelerine tavsiyeler topiğinde çok gzl paylaşımlar var bence bizim gibi tecrübesizlere birebir olmuş gibi geldi..yani benim için epey fikir oldu çoğu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…