- 28 Haziran 2010
- 1.782
- 12
- 118
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #17.641
Olleyyy ben de tatile girdim, selam kızlar.....
Azıcık dinlenip valiz hazırlamaya başlicam.Yarın yolculuk var yaşasın.....
Siz nasılsınız ne var ne yok ?
Kızlar benim eşim geliyor akşam saat 9 gibi burda olacak inşallah. Çok mutluyum.
Herkese iyi bayramlar diliyorum. Bebişlerinize ve kendinize çoook iyi bakın.
0 3 beden yarım kollu 5 6 tane al hazirana kadar giyer.3 6 yı da yaz geldiği için kolsuz alırsın
çok sağol canım. tecrübe belli oluyorpeki uzun kollu almayayımmı? bir de patikli pantalonmu patiksiz mi daha iyi
2009 nisan annelerinden 2010 nisan annelerine tavsiyeler topiğinde çok gzl paylaşımlar var bence bizim gibi tecrübesizlere birebir olmuş gibi geldi..yani benim için epey fikir oldu çoğu
Herkes tatil moduna girmiş şimdiden, oysa biz arefe günü de yarım günde olsa çalışacağız. Ayrıca haftasonu da evde yapılacak dünya iş var, temizlik vesaire. Düşündükçe bunalıma giriyorumne ara dinlenicem bilmem.
Bu arada ben daha bebeğe birşey almadım. ama yavaştan başlamak gerek sanırım. ne alıcaz, napıcaz hiç bilmiyorum. Varmı sizin bildiğiniz bir liste acaba? Bilgisi olanlar bi el atsa şu işe, bebek ihtiyaçları listesi yapsak?
katılıyorum arkadaşım sana. valla ben de şaşkın ördek gibiyim. ne kaç tane alınacak bilmiyorum az da çok da almak istemiyorum e mevsim de önemli tabi.tavsiyeler topiğinde de güzel öneriler var ama bir türlü kafamı toplayıp ordan liste çıkaramıyorum
uçakla tatile çıkacak anne adayları havaalanında xrayden geçmememiz lazım di mi?
ben hamile kalalı ilk kez uçakla bir yere gideceğim. Hamileyim desem herhalde xrayden geçirmezler diye düşünüyorum..Kimisi zararlı diyor, kimisi birşey olmaz diyor..
uçakla tatile çıkacak anne adayları havaalanında xrayden geçmememiz lazım di mi?
ben hamile kalalı ilk kez uçakla bir yere gideceğim. Hamileyim desem herhalde xrayden geçirmezler diye düşünüyorum..Kimisi zararlı diyor, kimisi birşey olmaz diyor..
aşk olsun hepinize beni kimse umursamamış cevap vermemiş soruma yaa(
Aaa ben de uçakla gidicem.Ne yapıcaz şimdi geçmeyelim mi? Bişey demezler değil mi?
selam hanımlar nasılsınız...
bugun bebişimi görmeye gittim ama bana küsmüş galiba
okadarda tatlı felan da yedim ama nafile göstermedi sıpa yaa...
bugun de öğrenemedik cinsiyetini meleğimin. bende bugun 3 lü test için kan verdim
bakalım hayırlısı bayramdan sonra salı günü dr.randevu verdi kısmetse thlil sonucumuda ozaman alırım dedşm bende gitmem bidaha normalde bugun 4 gibi çıkarmış sonuç bende beklemedim ...
kızlar ya bişiy sorcam hani ikili testteki bi sonuçtan cinsiyet anlaşılıyodu ya 3 lü dede böyle bi ihtimal varmı? acep çok merak ediyom ondan göstermiyo.belki ordan anlarım diyom ama...
ben bi liste yapmaya çalışıcam, başarabilirsem burada da paylaşırım :93:
slm kızlar....biz geldik misafirlerimiz gitti... oh oturuyoruz şimdi...
Aaa ben de uçakla gidicem.Ne yapıcaz şimdi geçmeyelim mi? Bişey demezler değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?