- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #17.661
ben şansımı deneyeceğim..olmaz derlerse de mecbur geçicez.. Alışveriş merkezlerinde sorun olmuyor da havaalanı güvenliği daha katı olabilir..
tiancu, seninle haftamız & günümüz aynı
biz bugun gittik ultrasona ama küçük sıpam poposunu dönmüş göstermedi cinsiyetini
hani 2 li testte bi değerden anlaşılıyo ya cinsiyeti aşağı yukarı.
ben bugun 3 lü test için kan verdim 3lü dede odeğer varmı anlaşılırmı ondan?die sormuştum.
ben şansımı deneyeceğim..olmaz derlerse de mecbur geçicez.. Alışveriş merkezlerinde sorun olmuyor da havaalanı güvenliği daha katı olabilir..
biz bugun gittik ultrasona ama küçük sıpam poposunu dönmüş göstermedi cinsiyetini
hani 2 li testte bi değerden anlaşılıyo ya cinsiyeti aşağı yukarı.
ben bugun 3 lü test için kan verdim 3lü dede odeğer varmı anlaşılırmı ondan?die sormuştum.
canım iyi tatiller iyi bayramlar diliyorum.İnşallah yolculuğun ve bayramın güzel geçer,dinlenmiş ve bebişini büyütmüş olarak gelHoşçakal:92:
cnm sana hayırlı yolculuklar özlicez sizi vallahi...bu arada bayram dönüşüne kadar internete giremeyeceğim o yüzden hepinizi çok özleyeceğim
selam kızlaar,
bakıyorum 2-3 gün uzak kaldık hemen unutuluyoruz..öyle olsun...
dün dr.kontorlümü yazdım ama kimse bir cümle yazmamış..
altta beğenenler hariç..neyse bilinçli olmadığını düşünüyorum ama dokunuyor yine de insana,hamile miyim nee
yarın yol çıkacaz burdan İzmire ordan da uçakla Adanaya ve ordan İskendruna geçicem..
bütün gün yolda olacağım gibi,bakalım nasıl geçicek..
yarın yola çıkmadan yazamazsam şimdiden
"herkesin Kurban Bayramı Mübarek Olsun"
yola çıkanlar,dikkatli olsun sağ salim ulaşsın herkes gideceği yere..
önce kendinize sonra bebişlerinize çok ama çok iyi bakın,bol bol protein alın,
güzel yemekler yiyin ama kilo almayın,bebişlere yarasın..
Şu tavsiye topiğinin linkini verebilir misiniz kızlar ?Şimdi bulmak zor olacak benim için.
:herkese hayırlı cumalar...merabalar kıslar keyifler nasıl??herkes de bi koşuşturma, bayram havası...pek giremiyorum girdikçe de sadece geçmişi okuyabiliyorum ama yetişemiyorummm..ne kadar hızlısınızzz
bizde büyümeye çalışıyoruz uyuya uyuya...herkes mi uykucu ve yorgun yoksa sadece ben mi yaaa:26:nası yorgunummm nası uykusuzum çılgın gibi:26: uyuyorumm.gezmekten bile yoruluyorum ki bayılırdımmmm...nolcam benn:84:
:herkese hayırlı cumalar...merabalar kıslar keyifler nasıl??herkes de bi koşuşturma, bayram havası...pek giremiyorum girdikçe de sadece geçmişi okuyabiliyorum ama yetişemiyorummm..ne kadar hızlısınızzz
bizde büyümeye çalışıyoruz uyuya uyuya...herkes mi uykucu ve yorgun yoksa sadece ben mi yaaa:26:nası yorgunummm nası uykusuzum çılgın gibi:26: uyuyorumm.gezmekten bile yoruluyorum ki bayılırdımmmm...nolcam benn:84:
esra hosgeldin nasil gecti sohbetiniz?? kayinvalidecigin nasillarmis:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?