- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #17.581
yicika önceki sayfalarda gördüm mother careden bişiler almışsı. tepeen aldığını söylemişsin .pırlantalı ürünler günü ne kadar sürüyormuş biliyormusun ??sanırım yakın yerlerde oturuyoruz benim evim tepeye yürüme mesafesinde olmadı aşkama çıkıp bi bakayım diyorum. bitmişmidir acaba ??
15ine kadar sürecek ama sen 15 ini bekleme çeşit azalmadan git tepe naitulus carfeour
Neler anlattılar canım paylaşır mısın bizimle?
RESİM EKLEME-mormaske mailidir:)
ImageShack® - Online Media Hosting cnm bu linkiten Browse ordan seçtiğin resimi aç ve şimdi yükle..yüklüdikten sonra direk yukardaki linki cevap paneline kopyala yADA DİREK LİNK VAR YADA DOĞRUDAN LİK ONU CEVAP PANELİNDEKİ DAĞ ŞEKLİNDE OLAN RESİMLİ YERE KOPYALIYARAKTA YAPA BİLİRSİN...İNŞ KARIŞIK ANLATMADIM
şeklinde geldi canım
kızlar dün hastanede doğum öncesi eğitim vardı bende katıldım güzel geçti
inşallah bi 10 hafta daha hayırla geçerse istemesekte görüncek :devet ben de bazen ne kadar çıkmış diyorum bazende niye böyle küçük diyorum belki gazdan dolayı şiş görünüyo olabilir
Günaydınnn kızlarrr ,hayırlı cumalar diliyorum herkese.
Nasıl resim ekleniyor bilen biri varsa anlatsın bana
bu mail bana esrayağmur arkadaşımdan geldi sağolsun
büyük şehirde yaşamanın avantajları neler anlattılar:92:
kızlar nasılsınız benım gene tansıyonum cok hareketlı bayılma hıssı oluyor her nedense anlamıyorum bır anım bır anımı tutmuyor
kızlar nasılsınız benım gene tansıyonum cok hareketlı bayılma hıssı oluyor her nedense anlamıyorum bır anım bır anımı tutmuyor
güle güle sağlıcakla giysin yavrun inşallah
yatak örtüsü de çok güzel bende oğluma o tarz bişey arıyordum nerden aldın canım
geçmiş olsun canım neden oluyor ki acaba çıkıor mu iniyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?