2011 Nisan Anneleri

canım günaydın.. sanırım günlerimiz aynı. dediğin gibi benimde karnım son hafta çok sert o arada doktora gittim bi terslik görmedi ama gaz falandır belkid ben öyle düşündüm.

canım günaydın.. sanırım günlerimiz aynı. dediğin gibi benimde karnım son hafta çok sert o arada doktora gittim bi terslik görmedi ama gaz falandır belkid ben öyle düşündüm.

ya inşş öledir canım evet günlerimiz aynı sen hareketlerini hissediyo musun ben tam emin diilim ama sanki oynuyo bebişim allahım korusun bebişlerimizi

canım ben iki haftadır hissediyorum ama her zaman düzenli diil. karnım yumusakken daha cok hissediyorum ama bazen tas gibi oluyor hissedilmiyor. doktora söyledim hisstmen normal ama hissedemiyince de korkma daha küçük her hareketini hissedemezsin yerine göre değişir dedi..

slm kızlar ne kadar boş kalmış topiğimiz. neyse bayram telaşı işte. ee anlatın bakalım nasılsınız

evet bugün çok sessiz cnm,,, ben de sabahtan beri nette bi hastane ile ilgili arastırma yapıyorum baştan beri özel hastaneye gittim ama cok da özel hissettirmedi bana,, kimden ne duysam tamam oraya gideyim diyorum bugün de mesai arkadasım ''dün aksam bi arkadasıma gittim kesinlikle buca daki kadın doğum hastanesine gitmemi önerdi '' dedi hastane 2 - 3 yıllık herşey son model odalar 2 kişilikmiş biraz ücret ödersen tek kalıyormuşşun özelden farkı yokmuş fikrimi değiştirmezsem şimdilik oraya gitmeye karar verdim eşim de kızıyo artık her hafta hastane değiştiriyorsun diye :)

kızlar bebişime internetten küçük denizci hastane çıkış seti aldım 10 parçalık. görseniz öyle şekerki. ayy minicik nasıl olacak onlar bebişe:)

kızlar bebişime internetten küçük denizci hastane çıkış seti aldım 10 parçalık. görseniz öyle şekerki. ayy minicik nasıl olacak onlar bebişe:)
ne güzel cnm sağlıklı iii günlerde giysin inş. Linkini bana gönderebilirmisin? bende denizci arıomda acayip takıntılıyız bu konuda hatta eşime diyorum ki ben bu çocuğu böle giderse denizci yaparım. Bende bi bakayım bi kaç tane varda fikir olsun istiyorum. Belkide aynısı benim baktıklarımla...

:) bizde öleyiz cnm ikimizde kaptanız ve tekne balık merakımız var dolayısyla çocuğunda herşeyi öyle olacak. canım gittigidiyordan aldım ben bunu ama daha bi çok yerde denk geldim. isterssen satıcının adına bakabilirim. çok kaliteli birşey diil ama çok şekermiş:) külah şeklindede yedi cücülerin şapkasından var cok güldüm:)) bu arada aynı gündeyiz sanırım cinsiyet belli mi senin.

kızlar merhaba bugun amniyosentez sonucumuzu öğrendik bebeğimiz sağlıklıymış . şükürler olsun. biz iyiyiz detayları daha sonra yazarım . yani riskli çıkan down sendromu bebeğimde çıkmadı .

kızlar merhaba bugun amniyosentez sonucumuzu öğrendik bebeğimiz sağlıklıymış . şükürler olsun. biz iyiyiz detayları daha sonra yazarım . yani riskli çıkan down sendromu bebeğimde çıkmadı .

ohh çok şükür cnm . allah bir daha böyle bir endişe yaşatmasın inşallah

ayyy canım çok sevindim gerçekten hayırlı uğurlu olsun nasıl sevindim anlatamam. allahıma şükürler olsun. sende bundan sonra daha da rahat olursun ayy maaşşalllah maaşallah:)

Efet cnm günlerimiz aynı.cinsiyetimizde belli. oğluşumuz olcak inş...

cnm oh gözün aydın..çok sevindim ya...maşallah bebişine.. gerçekten çok sevindim...RABBİM SAĞLIKLA BÜYÜTMEMİZİ NASİP ETSİN İNŞ..

Gözün aydın canım çok sevindim soru olmamasına. İnşallah sonuna kadar rahat bi hamilelik geçiririzbirlikte sağlıcakla bebeklerimiz alırız kucaklarımıza.

gözün aydın canımmmm allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bebişini

kızlarr günaydın:))) son iğnemizi bugün vurulduk ve bitti çok şükür. umarım bebişime de bana da şifa olur hiç bişeyimiz kalmaz dua edin bize:)))

OH HADİ BAKALIM ARKADAŞIM ALLAH ŞİFA VERSİN..bebişin iyidir iyi.. bi randevuya git hayırlısıyla.. bende pazartesi gidicem sabırsızlıkla bekliyorum..güzel haberlerini bekliyorum cnm inş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…