- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #17.721
kızlar günaydın ben topikte hep varım ama çok yazmayanlardanım... size bişey sormak istiyorum bugün 19+1 olduk bikaç gündür karnım acayip sert özellikle akşamları çömelirken karnımı hissediyorum canım acıyo nden acaba doktora 1 hftamıoz var ben sadece eeleviti kullanıyorum başka bişey mi kullanmak lazım acaba yardımcı oluranız sevinirim
canım günaydın.. sanırım günlerimiz aynı. dediğin gibi benimde karnım son hafta çok sert o arada doktora gittim bi terslik görmedi ama gaz falandır belkid ben öyle düşündüm.
slm kızlar ne kadar boş kalmış topiğimiz. neyse bayram telaşı işte. ee anlatın bakalım nasılsınız[/QU
Slm
sanırım herkes bayram telaşında yola çıkmayanlarda alışveriş , temizlik vs işler var sanırım tabi bu arada ben hiç birini yapmayanlardanım :)) bayramın 1. günü çıkıyoruz biz yolculuğa o nedenle temizlik ,yemek vs olaylarınada girmiyorum :))
slm kızlar ne kadar boş kalmış topiğimiz. neyse bayram telaşı işte. ee anlatın bakalım nasılsınız
ne güzel cnm sağlıklı iii günlerde giysin inş. Linkini bana gönderebilirmisin? bende denizci arıomda acayip takıntılıyız bu konuda hatta eşime diyorum ki ben bu çocuğu böle giderse denizci yaparım.kızlar bebişime internetten küçük denizci hastane çıkış seti aldım 10 parçalık. görseniz öyle şekerki. ayy minicik nasıl olacak onlar bebişe:)
kızlar merhaba bugun amniyosentez sonucumuzu öğrendik bebeğimiz sağlıklıymış . şükürler olsun. biz iyiyiz detayları daha sonra yazarım . yani riskli çıkan down sendromu bebeğimde çıkmadı .
kızlar merhaba bugun amniyosentez sonucumuzu öğrendik bebeğimiz sağlıklıymış . şükürler olsun. biz iyiyiz detayları daha sonra yazarım . yani riskli çıkan down sendromu bebeğimde çıkmadı .
Efet cnm günlerimiz aynı.cinsiyetimizde belli. oğluşumuz olcak inş...:) bizde öleyiz cnm ikimizde kaptanız ve tekne balık merakımız var dolayısyla çocuğunda herşeyi öyle olacak. canım gittigidiyordan aldım ben bunu ama daha bi çok yerde denk geldim. isterssen satıcının adına bakabilirim. çok kaliteli birşey diil ama çok şekermiş:) külah şeklindede yedi cücülerin şapkasından var cok güldüm:)) bu arada aynı gündeyiz sanırım cinsiyet belli mi senin.
cnm çok geçmiş olsun allahım bidaha böle bişey yaşatmasın...kızlar merhaba bugun amniyosentez sonucumuzu öğrendik bebeğimiz sağlıklıymış . şükürler olsun. biz iyiyiz detayları daha sonra yazarım . yani riskli çıkan down sendromu bebeğimde çıkmadı .
gözünaydın canım gerçekten çok sevindim.kızlar merhaba bugun amniyosentez sonucumuzu öğrendik bebeğimiz sağlıklıymış . şükürler olsun. biz iyiyiz detayları daha sonra yazarım . yani riskli çıkan down sendromu bebeğimde çıkmadı .
kızlarr günaydın:))) son iğnemizi bugün vurulduk ve bitti çok şükür. umarım bebişime de bana da şifa olur hiç bişeyimiz kalmaz dua edin bize:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?