- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #17.681
notbook kucağımda annem kayananm yanımda onlar konuşuyo ben takılıyorum kafama göre..sen naptın cnm nasılsın..
kızlar ıcınızde alfamet kullanan varmı
0 3 beden yarım kollu 5 6 tane al hazirana kadar giyer.3 6 yı da yaz geldiği için kolsuz alırsın
çok sağol canım. tecrübe belli oluyorpeki uzun kollu almayayımmı? bir de patikli pantalonmu patiksiz mi daha iyi
uzun bisonraki kış için 6 7 aylık olunca artık giyer. ilk 3 aylık olanlar patikli olsa iyi olur daha sonra yaz gliyo zaten.
Funmak geçmiş olsun bende dün yaptırdım amniyosentez çok rahat oldu korkulacak bişey yokmuş inşallah sonucumuz iyi gelir.sen neden yaptırdın benim yaş riskimden dolayı ikili testim biraz yüksekti o yüzden yaptırdım.
canım fetus adlı bir kilinik bağdat caddesinde doç.dr. zeki şahinoğluna gittim çok memnun kaldım kendisindencanım hangi doktora gittin merak ettim ne olur nolmaz bizim de aklımızda bulunsun dünya hali .
amin canım inşallah sonuç belli olunca yazacağım hemenCanım çok geçmiş olsun. İyi geçmesine sevindim. İçini ferah tut. Sonuç güzel olacak inşaallah
Nedir bu canım antibiyotik mi? Ben alfasid kullandım.Aynı görevi mi görürler bilmiyorum artık.
arkadaşlar funmak arkadaşımızdan haber var mı merak ettim geçmiş sayfalarda göremedim ya da atladım
Funmak inşallah çifte bayram yaparsın canım.
Kızlar biz yarın memlekete gidiyoruz.
Tatil bitene kadar muhtemelen nete giremem.
Şimdiden hepinizin bayramını kutluyorum.
Kendinize ve bebişlerinize iyi bakın.
Öpüyorum
uçakla tatile çıkacak anne adayları havaalanında xrayden geçmememiz lazım di mi?
ben hamile kalalı ilk kez uçakla bir yere gideceğim. Hamileyim desem herhalde xrayden geçirmezler diye düşünüyorum..Kimisi zararlı diyor, kimisi birşey olmaz diyor..
Funmak inşallah çifte bayram yaparsın canım.
Kızlar biz yarın memlekete gidiyoruz.
Tatil bitene kadar muhtemelen nete giremem.
Şimdiden hepinizin bayramını kutluyorum.
Kendinize ve bebişlerinize iyi bakın.
Öpüyorum
İyi akşamlar kızlar
Bakıyorumda herkes tatil havasına girmiş, bayram telaşı başlamış
Bugün pek yazan olmamış ee normaldir
Şimdiden hepinizin bayramı kutlu olsun sevdiklerimizle ve yakında gelecek olan miniklerimizle birliktenice bayramlara
şehidışına çıkanlara da; Allah sağlıkla sıhhatle gidip gelmeyi nasip etsin
ohhh gezin kızlar bayram sizin valla,biz evdeyiz kurban telaşoı olur annemle kaynananmların millete yardımla geçer artık..zaten eşim 1gün evde 2.gün çalışacakkızlar ben çıkıyorum birazdan. cumartesi akşam yolculuk var. memleketime gidiyoruz kocişle ama yarın akşama kadar bir daha giremeyebilirim.
o yüzden hepinize, bebişlerinize ve eşlerinize sağlıklı, mutlu, huzurlu bayramlar diliyorum. bol bol yiyin için gezin
notbook kucağımda annem kayananm yanımda onlar konuşuyo ben takılıyorum kafama göre..sen naptın cnm nasılsın..
ay çok mutluyum bugün...kayınpederciğim oğluşum adına kurban kestiriyomuş..nasıl mutlu oldum..bende öyle peygamber efendimiz için kurban kestiricektik.. 10 kişi falan ekstra toplandı adımız yazıldı oğluşumun payı olsun dedim listeye MUSTAFA YUSUF yazdırdım babaannesi görmüş hoşuna gitmiş anneminde gözleri doldu..
bu arada bayram dönüşüne kadar internete giremeyeceğim o yüzden hepinizi çok özleyeceğim
selam kızlaar,
bakıyorum 2-3 gün uzak kaldık hemen unutuluyoruz..öyle olsun...
dün dr.kontorlümü yazdım ama kimse bir cümle yazmamış..
altta beğenenler hariç..neyse bilinçli olmadığını düşünüyorum ama dokunuyor yine de insana,hamile miyim nee
yarın yol çıkacaz burdan İzmire ordan da uçakla Adanaya ve ordan İskendruna geçicem..
bütün gün yolda olacağım gibi,bakalım nasıl geçicek..
yarın yola çıkmadan yazamazsam şimdiden
"herkesin Kurban Bayramı Mübarek Olsun"
yola çıkanlar,dikkatli olsun sağ salim ulaşsın herkes gideceği yere..
önce kendinize sonra bebişlerinize çok ama çok iyi bakın,bol bol protein alın,
güzel yemekler yiyin ama kilo almayın,bebişlere yarasın..
ohhh gezin kızlar bayram sizin valla,biz evdeyiz kurban telaşoı olur annemle kaynananmların millete yardımla geçer artık..zaten eşim 1gün evde 2.gün çalışacak
ohhh hatundaki keyfe bak yerim ben seni kankişşşş
anam anam bu ne kıymet,rabbim herkese nasip etsin..maşallah diyeyim dedeye de sizede..Allah haırlı etsin inş şimdiden niyetinizi..
kızlarrrrr hepiniz gidiyorsunuz,gidenlere şimdidenhayırlı kazasız belsasız yolculuklar ,iyi byaramlar diliyorum..herşey gönlünüzce olsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?