- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #17.701
kızlar günaydın ben topikte hep varım ama çok yazmayanlardanım... size bişey sormak istiyorum bugün 19+1 olduk bikaç gündür karnım acayip sert özellikle akşamları çömelirken karnımı hissediyorum canım acıyo nden acaba doktora 1 hftamıoz var ben sadece eeleviti kullanıyorum başka bişey mi kullanmak lazım acaba yardımcı oluranız sevinirim
Tatilci arkadaşlar iyi yolculuklar hepinize...bende bugün çıkıyorum yola.Cuma döncem geri :) Kendinize dikkat edin, yapılan ikramlara kanıpta bol boll kilo almyaın
Topikte kalan nöbetçi arkadaşlar özleyin bizi anacığım
Herkesin Kurban Bayramı mübarek olsun. Sevgiler...
doktorum mantara karşı sabah akşam fitil verdi. güya tahrişlere de iyi geliyormuş. kendisi tahriş ediyor. sabahtan beri şekilden şekile girdim pufffff kullanmayacağım. :88:
canım valla dun giremedim ilk 24 saat sadece yattım wc ve yemek dısında kalkmadım buugn babam bebek sepeti bakmaya götürdü arabayla o kadar cok yormadım kendimi
zaten iğne yeri 24 saat sonra normale döndü birde sağlıklı oldugunu öğrensem kuzumun
kızlarr günaydın:))) son iğnemizi bugün vurulduk ve bitti çok şükür. umarım bebişime de bana da şifa olur hiç bişeyimiz kalmaz dua edin bize:)))
merhabalar herkese
Yola çıkan ve çıkacak arkadaşlara hayırlı yolculuklar bizde kısmetse bayramın 1. günü Ankara ya ailemin yanına gidicez. eşim arife günü bile çalışıyor olacak bugün ve yarında çalışacağı gibi
Bugün sabah bizim dopplerimiz vardı 4 lü test riskimizden dolayı öne çekilmişti çok şükür amiosenteze gerek yok dedi doktor ayrıntılı ile bayağı baktı. Kocaman olmuş oğluşumuz artık renkli de süper gözüküyor babamıza benzettik biz :))) büyüdükçe renkilde görmek çok keyifli çıkarıp kucağıma almak istedim :))))
İnşallah canım geçmiştir sıkıntın.Sorunsuz olarak hepimiz bititiririz inşallah bu dönemleri.
canım sende İzmire gidiyorsun bugün dimi..
bizde İzmire gidip ordan uçakla Adanaya gidicez..
dönşte yine uçakla İzmire inicez..şu meşhur Kemerlatına bakim istiyorum
ama bakalım,kısmet,bir gidip gelelim de
kızlar günaydın fazla okuyamadım geçmişi sanırım tatil planı konuşulmuş hep önemli birşey var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?