- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #18.101
selam kızlar nasılsınız bakalım ayy ben baya yordum galiba kendimi orayı topla burayı topla çabuk çabuk yoruluyorum aryık galiba kendimi eskisi gibi sandım baya heder ettim azcık dinleneyim dimi bu arada bende artık bebişimin hareketlerini dışardan gözle görüyorum çok güzel bişiyy yaa allah herkese yaşatsın inşşş.
Hımm ben de acaba elleyince nerden anlayabilirim diye düşünmüştüm.Ama sanırım anlayamayız.
Hımm ben de acaba elleyince nerden anlayabilirim diye düşünmüştüm.Ama sanırım anlayamayız.
valla ben zaten göbekliyidm :90yüzden büyüyen rahmimi hiç anlamadım.bazıları elime geliyo diyo.zayıf olunca gelebeilir belki.ben büyüyen bi göbeğim var gibi hissettim.t op gibi elime gelmedi hiç.belki sen zayıfsan hissedersin.
selam kızlar nasılsınız bakalım ayy ben baya yordum galiba kendimi orayı topla burayı topla çabuk çabuk yoruluyorum aryık galiba kendimi eskisi gibi sandım baya heder ettim azcık dinleneyim dimi bu arada bende artık bebişimin hareketlerini dışardan gözle görüyorum çok güzel bişiyy yaa allah herkese yaşatsın inşşş.
cok tesekkür ederiz.insallah seninde bayramin öyle gecer canim..
Damağınızı, ruhunuzu ve çevrenizi tadlandıran, gerçekten güzel ve bereketli bir bayram dilerim...
cimcimenaz, eska, fguney, jojop, ozz83, skorpion74
Selam hatunlar...Nasılsınız...
iyiyiz canım hoşgeldin sen nasılsın bakalım.
cok tesekkür ederiz.insallah seninde bayramin öyle gecer canim..
selam bizden iyilik seni sormali neler yapiyosun,bizim burasi sakin bayram oraya geliyo nede olsaa
kızlar ben de çıkıyorum :92:herkese bebişleri sevdikleri ve ailesiyle huzurlu mutlu hayırlı bayramlar diliyorum.kendinize ve bebiklerimize ii bakınnn
merhaba kızlarr ayyy demin aniden bi ıkış yaptım kayınvalidemle eşimin dayısı yengesi geldiler ansızın börek almışlar öğlen yemeği gibi allahtan yemeğim vardı yedik gittiler şimdi sfrayı topladım eşim aradı şimdi toparlandın mı naptın yok dedim böle böle iyi dedi babam sana balık almış çok güzel annemler gidicez akşam beraber toplarız evi diyor. duyda inanma:))))) şimdide biz kayınvalidemlere gidicez. dedim iki saat müddet ver bari banyo yapıp fön çektireyim:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?