- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #18.881
günaydın kızlar bugün doğum günüm :)
günaydın hanımlar nasılsınız bakalım bugün:)))
günaydın canımm iyiyiz çok şükür.. bebişim oynaşıp duruyor bende ona gülüyorum:) ne oldu çocuğa anlamadım maaşallah 3 gündür sanki enerji depolanmış gibi bi harekentlendiki sormayın:)) yada belkide hep aynıydıda ben yeni hissetmye basladım bilemiyorum:)) siz nasılsınız.
gunaydın kızlarrrr....bene bebişimi en çok sabahları hisssedyrm galiba acktım uyan artk dyr banaama elimi kuynca hissedyrm şimdilik siz elnzi koymadan kendlgnden mi hissedyrsnz
gunaydın kızlarrrr....bene bebişimi en çok sabahları hisssedyrm galiba acktım uyan artk dyr banaama elimi kuynca hissedyrm şimdilik siz elnzi koymadan kendlgnden mi hissedyrsnz
Günaydınnn cimcimenaz.. bende önceden sadece elimi koyunca hissediyorum ama şimdi elimi koymadan da hissediyorum hatta geçen gün dışarıdan bile gözüküyordu tekmesi :))
Canım geçmiş olsun ne aşısı bu tetenoz mu?dun aşı olmştum pek de agrım olmamıştı gece agrsndan uyuyamadım şimdide çok kladrmamaya çalşyrm normal mi ki???? saglk memuru şişer yada kızarır ise buz sur dedi öle bişey de olmadı çok şükür sanki kolmda bi agrlk var
Mesa doğum günün kutlu olsunnn...pastalarımızı yemeye kaçta gelelim canım :)))))
kızlar bende bebeğimi hissediyordum ama birkaç gündür hissedemiyorum... Aslında belkide çok dinlemiyorum da... Işim gereği çok masa başı oturuyorum onun etkisi olabilir mi acaba... Benim kız tembel olabak diye korkuyorum :))))))) anası devamlı oturunca ne olacak ki :)))
pazartesi akşamı birkaçtane balık yedim küçük balıklardan zehirledi beni... Dün mide bulantısından öldüm öldüm dirildim... Bebeklerimi hayırlısı ile kucağımıza alsakda rahatlasak kızlar... Ne yapsak dokunur hale geldi ....
Canım geçmiş olsun ne aşısı bu tetenoz mu?
gecmiş olsun canım dikkat et kendine..bebğin hareketleri başladgı zamn zaten duzensiz olurmuş bu zamanlrda o yuzden korkmamak gerekrmiş diye okmştum
evet denizcim tetanoz aşısı vuruldum dun
Aaa erken değil mi beni 20.haftada çağırdı ebe.Benimkisi mi geç acaba yaaa:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?