2011 Nisan Anneleri

doğum günümü kutlayan herkes e teşekkürler 1 yaş daha yaşlandık eşimden hala ses çıkmıyo acaba süpriz bişeyler mi var merak ediyorum ayy ben de böle süpriz beklerken sakın unutmuş olmasın

Bana kimse yaptır bile demedi bu aşıyı... Hatta normal doğum düşünmüyorsan yaptırmana gerek yok demişlerdi :)))) doktorunuzda olmanız yönünde bilgi verdimi acaba?

canım ben de 2 gün önce yaptırdım aşımı. seninki de geç değil bu haftalarda yapılması lazımmış

bu arada soruyu soran arkadaşı buldum denizxx miş

denizcim bu arada tam hatrlayamadım senin bebişinin cinsiyeti belli olmş muydu

Evt canım bayramdan önce gittiğimde büyük bir ihtimak kız dedi.Ama forumdaki kızları da duyunca cinsiyetle değişiyor yaa insan kendini alıştıramıyor...Senin son kararla kız mı yoksa senin de değişebilir mi????

benim 16.haftada %90 kız dedi değişr mi blmyrm dr bu haftadan sonra hiç yanılmadım dedi ama blmyrm erkekte yanılmma daha kolaymış kızda daha zor dyrlr ama nasip ayrntılı ultrasonda kesnleşr herhalde...dun iki tane zıbın aldm ilk defa ama arar renk aldım ynede..kızımız diye sewyrz bakalım saglıklı olsun da

ıkınamadıgın için sure uzayabiliyrmuş normale göre diye blyrm bende canım oladabilr hepsinin bi etksi var.senn sezeryan kesn mi

Evt canım ben de 16.haftada gitmiştim.Bakalım şimdi ayrıntılaya gideceğim 20.haftada.O zaman net olur herhalde.Ama dediğin gibi nankörlük yapmayalım Rabbimden sağlıklı sıhhatli olsunlar da cinsiyeti gerçekten önemli değil

KIZLAR BAKIN NE BULDUM BU TELKİNLERİ SÜREKLİ TEKRARLARSAK FAYDASI OLUR DİYE DÜŞÜNÜYORUM

Kolay, Rahat bir Doğum için Telkinler

Bebeğimin doğumuna hazırlanırken bütün korkularımı bir kenara bırakıyorum.
Bebeğim nihayet bana geleceği için rahat ve mutluyum.
Sorunsuz, kolay bir doğuma odaklanıyorum.
Bedenim ne yapması gerektiğini biliyor.
Aklım, bedenim rahat.
Kendime güveniyorum. Kendimi güvende hissediyorum.
Kaslarım doğumu kolaylaştırmak için uyum halinde çalışıyor.
Bedenimde doğal bir anestezinin gezdiğini hissediyorum.
Doğumun her aşamasından hızla ve kolaylıkla geçerken rahatlıyorum.
Rahmimin ağzı dışarıya doğru açılıyor ve bebeğimin aşağıya kaymasına izin veriyor.
Tamamen rahatlıyorum ve doğumumu Doğaya teslim ediyorum.
Bebeğimin rahmimden kolaylıkla geldiğini tasavvur ediyorum.
Bebeğimin doğumu kolay olacak, çünkü ben çok rahatım.
Doğru nefes alıp veriyorum ve gerginliği engelliyorum.
Bedenimin gevşediğini hissediyorum.
Doğumumu bebeğime ve bedenime teslim ediyorum.
Nefesimin muhteşem bir balonu doldurduğunu tasavvur ediyorum.
Doğumumun her türlü gidişatına hazırım.
Bebeğim usulca ilerliyor.
Bedenimin her kasılması bebeğimi bana biraz daha yaklaştırıyor.
Doğum ilerledikçe bedenimi daha da rahatlatıyorum.
Tamamen gevşemiş ve rahatlamış durumdayım.
Bedenim durgun ve gevşek.
Her kasılmayı nefesimle karşılıyorum; vücudum rahat.
Doğumumu bebeğime ve bedenime teslim ediyorum.
Her kasılmayla derin bir nefes alıyorum.
Bütün korkuları bir kenara bırakıyor ve bebeğimi mutlulukla kucaklıyorum.

ıkınamadıgın için sure uzayabiliyrmuş normale göre diye blyrm bende canım oladabilr hepsinin bi etksi var.senn sezeryan kesn mi

kesin... Doktorum seni o strese sokmayacağım dedi :))))) bizim tüp bebek olduğundan zor gebelik elde edildiğinden sezeryan yapacaklarmış...zaten normali hiç düşünmemiştim :))))

# mesa
# denizcim
# leegorkemm
# angel74
# umudunukaybetme41

günaydın canım... Nasılsın...

günaydın kızlaar,
hemen size haber vereyim dedim..
unnado da sebamed kampanyası var..fiyatlar dışarıya göre baya uygun..
ben sepeti doldurdum bilee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…