- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #19.301
sizin isimde cok ho$mu$
amin canim amin.bizde seni seviyoruzçok sağol canımsen de dahil tüm arkadaşlar çok detek oldunuz. seviyorum ben burayı ben de artık öyle düşünüyorum sonuçta ultrasonda baya bir inceledi doktorumuz. tek tek baktı kritik olabilecek kriterlere. çok şükür hiç birşey çıkmadı. 2 hafta sonra inşallah güzel haberler vereceğim. Allah hepimizin bebişlerini korusun
bizim prensesinde ismi Allah nasip ederse NiSA olacak.sizce nasil??
alışır alışır merak etme doğuncada isimsiz kalmasında kuzu[/QUOT
inşallah kalmaz valla bu gidişle..eşime hangi ismi sölesem beğendiremedim.dur bakalım daha var diyooo.bu gidişle kendim koycam gitsin ismini.babasını beklersekkk
bizdede durum öyleydi ama bunu ikimizde çok beğendik allaha şükür ortak bi isim bulabildik
cnm 2 lin temiz çıktı heralde değil mi??
güzel bence cnmm.oğluşun gelioo galiba.benim kızım olcak ama oğluşum olsaydı efe yiğit isimlerini çok beğeniyorumm.tabi eşimde babasının ismini çok beğendiği için muhtemelen onu koyacaktık...murat ismi de hoş..muradım diye sevmek çok hoş geliyo kulağa..
güzel bir isimokunurken kulaga ho$ geliyoo
ay çok güzel bi isim..adıyla yaşasın güzel kızın. ben de en baştan beri kız olduğunu hissediyodum ama hala isimsiz benim yavrum. hala bebek diye seviyoz.e ilerde ismiyle seslenince kimlik karmaşası yaşıcak yavrum:82:
cnım süper biz isim bizde kızımız olsaydı nisa koyacaktık :13:bizim prensesinde ismi Allah nasip ederse NiSA olacak.sizce nasil??
yorum iyi akşamlar hepinize.
allaha emanet olun. bebişleri öptüm.
bu arada nisa ismi çok güzel scorpioncum
sagolun kizlar begenmenize sevindim
benim stıckerım gözükmüyormu arkadaşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?