2011 Nisan Anneleri

amin canim amin.bizde seni seviyoruz

ben normalde hep oğlum olursa adını mehmet can koymak isterdim ama tamamen eşimin adı oldu kısmet işte:))) emir alp de olabilir bak belki ama çok kanım kaynadı benim bu onur alp e nedense:)))

güzel bir isimokunurken kulaga ho$ geliyoo

çok saol canım çok teşekkür ederim. aslında tek isim gibide kullanılıyormus sanırım.

:))) bizde öylee siz yine bebek diyormussunuz biz lakap bulduk denizci olcak annesi babası gibi diye temel reis demiştik ilk.. sonra ultrasonda önden önden gidince kilo bazında kabasakal yaptık kabasakal aşağı kabasakal yukarı.. annemler bile arayınca kabasakal nasıl diye soruyorlar:))

selam kızlar biz geldik doktor teyzemize gittik haftayayı bekleyemedik 220 gr olmuş epey büyümüş hem tepikliyordu hemde ağzını açıp açıp kapatıyor dudaklarıerken gelişmiş dedi ayyteyzesi gibi çok konuşmasın dedim kardeşim çocukken hiç susmazdı bebekte sıkıntı yokta biraz akntım değişmişti yarın örnek alcak incelemeiçin belki üşütmeden enf. dedi dua edin bize canlar inş. bişi çıkmaz bu arada artık cinsiyetimiz 3. kez onaylandı Mustafa Emirimiz yolda inş.

bizim prensesinde ismi Allah nasip ederse NiSA olacak.sizce nasil??
cnım süper biz isim bizde kızımız olsaydı nisa koyacaktık :13:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…