2011 Nisan Anneleri

kızlar herkese iyi akşamlar..ben de bugün ayrıntılı ultrasona girdim..bebeğimi gördüm..allahım ya kıpır kıpırdı..allahıma şükürler olsun hiçbir problem yok dedi doktor..cinsiyetini sordum..kendi doktorum büyük olasılıkla kız demişti ama kesin yine de konuşmamıştı..doktor baktı baktı ama öyle hareketliki zor bakıyor dönü dönüveriyor..oğlan bu evet oğlan olacak dedi ve biz şaşırdık baya..sonra doktor tekrar yok bu kıza benziyor kız olacak..ve en sonuda vallahi ben bu işn içinden çıkamıycam cinsiyetini anlayamadım dedi..yani kızlar hala tam olarak cinsiyetini öğrenmiş değilim ve 5 aylık hamileyim yani..

bende de var aynı sorun tam öğrenemedim kız mı erkek mi 90 kız dediler

gözün aydin bebegini görmüssün ve saglikli haberlerini almissin canim.$u cinsiyet i$ini bir türlü anlayamadim bendemekki tam göremiyolar pozisyon olarak ki ortaya böyle durumlar cikiyo

gözün aydin bebegini görmüssün ve saglikli haberlerini almissin canim.$u cinsiyet i$ini bir türlü anlayamadim bendemekki tam göremiyolar pozisyon olarak ki ortaya böyle durumlar cikiyo

canım çok teşekkür edrim..3lü testten sonra biraz endişeliydim ama bu ayrıntılı ultrason iyi geldi..ya cinsiyet olayını sorma ya tam komedi..çok güldüm ultrason sırasında zaten..

kızlar geçen akşam çok büyük bir manyaklık yaptım..eşimle sinemaya gidelim dedik..uzun zamandır da gitmiyorduk..hamile kaldığmdan beri falan yani..neye gidelim falan diye düşünürken baktık testere7 gelmiş..çokta severim bütün serilerini izledim ama evde dvd de..neyse buna gidelim dedik..eşim hamilesin gerilirsen bi de dedi..istersen başka filme gidelim..yok canım ne gerilicem dedim ilk kez mi izliycem..neyse salona girdik..salon ufacık bişey bir de 3 boyutlu gözlükleri taktık..film başladı..aman allahım bangır bangır bir ses bir ses anlatamam..zaten salon ufacık..filmin başı da kadını testereyle keserek başladılar..aman ben başladım gerilmeye..benim bebek içerde çırpınıyor nasıl hareketli ve sonra karnım taş gibi oldu..bir ağrı girdi..salonda 15 dakika kalıp çıktık..kapıdan bi çıktık milletin bize bi bakışı var..tam komediydik ya..

ahahaha naptın sen yavru ya... kız dizi bile izlemiyorum..ay bu bebeklerden korku filimi izlemeyi unuttum resmen...artık çizgi flim izleticez yarularımıza napalım

slm tatlı anneler...polyanna cnm arkadaşım geç buldup tez kaybettiğim dünüş naber... gördünmü cicilerimizi..

bitanem ben fazla takılamıyorum aslında hepinizle sabahtan akşama kadar konuşmak isterim..fazla oturunca belim ağrıyor..masa üstü bilgisayar biraz zor..demin öğrencileerin notunu girdim bir bakayım kızlar ne yapmış dedim..bebeğin nasıl canım..

ay çok iyiyiz cnm ama arayı çok açıyosun özlüyoruz vallahi..bebiş çok iyi maşallah en azından tepiklerini hissedince içim rahatlıyo müthiş bişey... demin konuştum onunla ay şok oldum 5 defa tekme attı resmen konuşunca.. heycandan babasını aradık

hadi ya canım çok sevindim..artık yatakta değilsin değil mi nasılsa bebişin hareketlerini hissediyosun..öyle demiştin sanırım daha önce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…