- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #19.321
olduuu...........şimdi oldumu yeniden yükledim
kızlar herkese iyi akşamlar..ben de bugün ayrıntılı ultrasona girdim..bebeğimi gördüm..allahım ya kıpır kıpırdı..allahıma şükürler olsun hiçbir problem yok dedi doktor..cinsiyetini sordum..kendi doktorum büyük olasılıkla kız demişti ama kesin yine de konuşmamıştı..doktor baktı baktı ama öyle hareketliki zor bakıyor dönü dönüveriyor..oğlan bu evet oğlan olacak dedi ve biz şaşırdık baya..sonra doktor tekrar yok bu kıza benziyor kız olacak..ve en sonuda vallahi ben bu işn içinden çıkamıycam cinsiyetini anlayamadım dedi..yani kızlar hala tam olarak cinsiyetini öğrenmiş değilim ve 5 aylık hamileyim yani..
gözün aydin bebegini görmüssün ve saglikli haberlerini almissin canim.kızlar herkese iyi akşamlar..ben de bugün ayrıntılı ultrasona girdim..bebeğimi gördüm..allahım ya kıpır kıpırdı..allahıma şükürler olsun hiçbir problem yok dedi doktor..cinsiyetini sordum..kendi doktorum büyük olasılıkla kız demişti ama kesin yine de konuşmamıştı..doktor baktı baktı ama öyle hareketliki zor bakıyor dönü dönüveriyor..oğlan bu evet oğlan olacak dedi ve biz şaşırdık baya..sonra doktor tekrar yok bu kıza benziyor kız olacak..ve en sonuda vallahi ben bu işn içinden çıkamıycam cinsiyetini anlayamadım dedi..yani kızlar hala tam olarak cinsiyetini öğrenmiş değilim ve 5 aylık hamileyim yani..
bende de var aynı sorun tam öğrenemedim kız mı erkek mi 90 kız dediler
gözün aydin bebegini görmüssün ve saglikli haberlerini almissin canim.$u cinsiyet i$ini bir türlü anlayamadim ben demekki tam göremiyolar pozisyon olarak ki ortaya böyle durumlar cikiyo
esra kiz gitmedimi hala misafirler?? gecmi$i mi okuyon yoksa dünü$ü:13:aktif olarak aramizda görmek istiyoruz seni!!!
kızlar geçen akşam çok büyük bir manyaklık yaptım..eşimle sinemaya gidelim dedik..uzun zamandır da gitmiyorduk..hamile kaldığmdan beri falan yani..neye gidelim falan diye düşünürken baktık testere7 gelmiş..çokta severim bütün serilerini izledim ama evde dvd de..neyse buna gidelim dedik..eşim hamilesin gerilirsen bi de dedi..istersen başka filme gidelim..yok canım ne gerilicem dedim ilk kez mi izliycem..neyse salona girdik..salon ufacık bişey bir de 3 boyutlu gözlükleri taktık..film başladı..aman allahım bangır bangır bir ses bir ses anlatamam..zaten salon ufacık..filmin başı da kadını testereyle keserek başladılar..aman ben başladım gerilmeye..benim bebek içerde çırpınıyor nasıl hareketli ve sonra karnım taş gibi oldu..bir ağrı girdi..salonda 15 dakika kalıp çıktık..kapıdan bi çıktık milletin bize bi bakışı var..tam komediydik ya..
slm tatlı anneler...polyanna cnm arkadaşım geç buldup tez kaybettiğimdünüş naber... gördünmü cicilerimizi..
canım bende chicco almaya karar verdim kullananar memnun hep.hemde her yerde satılıyor.pahalı yaa sebamed. nasıl alıştırırsak öyle gidermiş boşver :)canım şimdi gördüm mesajını malum akşam girmediğim için...
ben ordan ,şampuan,bebe yağı,losyon,sabun,pişik kremi ve güneş kremi seçmiştim..
90tl filan tuttu,ama taksit yapmayınca sinir oldum,hepsiburada aynı ürünlerle arasında toplam12 tl fark edince
vazgeçtim almadım..şimdiden peşin para niye verimki..ordan alırsam istediğim kadar taksit olur hem nasılsa vakit de var..
hadi gözün aydın canımkızlar,amniyosentes sonucum normal çıkmıştı,dün evelsi gün de diğerlerinin sonucunu aldım.hepsi temiz çıktı çok şükür.sevincimi sizlerle paylaşmak istedim.23 kasım evlilik yıldönümümüzdü eşimin bana verdiği haber en güzel yıldönümü hediyesi oldu.allah haber bekleyen herkesin yardımcısı olsun.
canım senin hormonlar iş başında anlaşılan sorun yokken kendine dert edecek yer arıyorsun. iyi düşün iyi olsun...kızlar günaydın
moralim biraz hatta baya bi bozuk. dün doktora gittim. benim ikili test sonucum 1/19000 çıkmıştı. 3 lü ve 4 lü ye gerek duymadı doktorum. yalnız afp (mom) testi yaptı. onun sonucunu dün değerlendirdi. mom değeri 2.5 u geçince tehlikeliymiş. benimki 2.08. sonuçta 1/450 gibi birşey çıkmış. 2 li testin bu kadar iyi çıkmışken bu neden sınıra yakın acaba şüphelendim dedi. ben alt üst oldum tabi. hemen usg ye aldı o değeri yükseltecek bütün organlara baktı (mesela beyinde su toplaması, omurilik açıklığı vs.) hepside normal çıktı çok şükür. tabi testler kesin sonuç vermiyor zaten senin olması gereken değerin altında ama yine de 2 line göre oranın baya yüksek çıkması korkutmuştu beni şimdilik sorun yok dedi. ben 2.düzey usg ye gerek var mı dedim. oda yok bence ama biz eşimde yaptırmadık mı yaptırdık. 2. bir gözün incelemeside iyi birşey dedi. o zaman yaptırmak istiyorum dedim. işte 2 hafta sonrası için başka bir radyoloji, uzmanını önerdi. sonuçları hemen bana da getir dedi. ben doktordan çıkınca gece yatana kadar ağladım. aslında şu an bir sorun yok gözüküyor ama içimi resmen kurtlar kemiriyor
bu arada bebişim kıpır kıpırdı ve 250 gram olmuşdoktor 1 kilo almama normal dedi. bundan sonraki aylarda dikkatemezsen 1 ayda 4 kilo bile alıp gelebilirsin o yüzden kontrolü elden bırakma dedi. bu arada karın sertliği, göğüs ve kasık ağrıları da normalmiş
biraz uzun oldu hakkınızı helal edin gerçekten kötüyüm. siz afp testi yaptırdınızmı? sonuçlarınız nasıl benle paylaşırsanız sevinirim
güzel canım uyumlu olmuş ALP ismini hep beğenmişimdir ONUR da çok anlamlı bir isim...kızlar onur alp sizce nasıl bir isim?
canım benim hadi gözün aydın Allah sağlıcakla kucağına almayıda nasip etsinselam kızlar biz geldik doktor teyzemize gittik haftayayı bekleyemedik 220 gr olmuş epey büyümüş hem tepikliyordu hemde ağzını açıp açıp kapatıyor dudaklarıerken gelişmiş dedi ayyteyzesi gibi çok konuşmasın dedimkardeşim çocukken hiç susmazdı bebekte sıkıntı yokta biraz akntım değişmişti yarın örnek alcak incelemeiçin belki üşütmeden enf. dedi dua edin bize canlar inş. bişi çıkmaz bu arada artık cinsiyetimiz 3. kez onaylandı Mustafa Emirimiz yolda inş.
cnım süper biz isim bizde kızımız olsaydı nisa koyacaktık :13:
ay canım yaa hayırlısı olsun.sağlıklı olsunda...kızlar herkese iyi akşamlar..ben de bugün ayrıntılı ultrasona girdim..bebeğimi gördüm..allahım ya kıpır kıpırdı..allahıma şükürler olsun hiçbir problem yok dedi doktor..cinsiyetini sordum..kendi doktorum büyük olasılıkla kız demişti ama kesin yine de konuşmamıştı..doktor baktı baktı ama öyle hareketliki zor bakıyor dönü dönüveriyor..oğlan bu evet oğlan olacak dedi ve biz şaşırdık baya..sonra doktor tekrar yok bu kıza benziyor kız olacak..ve en sonuda vallahi ben bu işn içinden çıkamıycam cinsiyetini anlayamadım dedi..yani kızlar hala tam olarak cinsiyetini öğrenmiş değilim ve 5 aylık hamileyim yani..
bitanem ben fazla takılamıyorum aslında hepinizle sabahtan akşama kadar konuşmak isterim..fazla oturunca belim ağrıyor..masa üstü bilgisayar biraz zor..demin öğrencileerin notunu girdim bir bakayım kızlar ne yapmış dedim..bebeğin nasıl canım..
ay çok iyiyiz cnm ama arayı çok açıyosun özlüyoruz vallahi..bebiş çok iyi maşallah en azından tepiklerini hissedince içim rahatlıyo müthiş bişey... demin konuştum onunla ay şok oldum 5 defa tekme attı resmen konuşunca.. heycandan babasını aradık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?